2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tuz kucuk tansiyonu yukseltiyor cnm. Tuzlu ayran icebilirsin
İçtim canım iyiyim şimdi..
ben dün sarmısaklı yemek yapmıştım birde turşu yedim onda da sarmısak vardı lndan düştü tansiyonum
normalde bile sarmısaklı birşey yesem tansiyonum düşer sonradan aklıma geldi sarımsak yediğim..

Maalesef canım ilk dedik tecrübesiziz iyisi olsun dedik arkadaş önerisiyle buna gittik ama sömürüldük resmen napalm az kaldı İnşallah sağlık olsun diyoruz her gitmese
ustelik anladıgim kadarıyla kendi muayenehanesi bu doktorun ve bir de nst için ücret talep etmiş..gerçekten tam bir üçkağıtçıymış kusura bakmasın da..iyisi derken? arkadaşım emin ol doktorun iyisi marka gibi meshur olanindan olmuyo..kendine tecrubeli sozune guvenilir paragöz olmayan bir doktor bul ikincide..özelden yazsana bana merak ettim doktorunu

Biz de 5. Aya kadar 3 haftada bir 550 verdik tüp bebek doktorum bırakmıyordu bizi en son ben artık doğum yapacağım hastanede devam etmek istediğimi söyledim yoksa bizi bırakmıyordu..
ay bayılazammmmm..iyi kurtarmışin kendini..bırakirmi seni hiç kim olsa birakmaz

Kızlar nst sancılarınız kaç çıkıyor ve kaça kadar normal acaba? benim geçen hafta 55 60 lardaydı. Doğumun başlaması için 100 üzeri mi olması gerekiyor?
Canım benim öyle sancılarım çıktığında beni erken Doğum riski ile hastaneye yatırmışlardı ve açıklık kontrol ediliyordu

Oooo benim 12 kilo oldu bile şafak 22 15 olur sanırım o zamana
Amannn olsun canım bebek sağlıcakla gelsin de hakkaten diğer herşey detay kalacak. ne kilomuz, ne doğum şeklimiz, ne diğer insanların bu süreçteki tavırları.. Bebekle beraber odak dışı kalacaklar sağlıklı olduğun sürece keyfine bak

Canim gebelikte tansiyon cok tehlikeli bas agrisida oluyorsq ciddiye al allah gostermesin gebelik zehirlenmesi olabilir geçen B Bir fincan kahve anlatmıştı ya riske atma bence doktorunla konuş

Gözünüz aydın maşaAllah kolay bi doğum yapmışsınız darısı bizlerin başına in şa Allah

Senin sezaryen kesinleşti mi canım
Yok canim halen kesin degil 38e kadar gelmezse bebisin kilosuna göre ve catima göre karar verecek ama büyük ihtimal sezaryan olursun dedi bebegin kafasida biraz büyükmüş riske atmayalim dedi beklemedeyim canim

Aynen canim ilk zamanlar cok takıyordum da simdi cokta umursamiyorum 20 25 kilo alan o kadar cok insan duydumki 1 seneye kalmadan hepsini vermisler nerdeyse

Şafak 2 ütü yapıyorum,yemek yapıyorum,oğlumla ödev yapıyorum hastane çantasını dizip dizip boşaltıyorum.
Daha doğurmadınmı diyen akrabalarla telefonlaşıyorum.Geçmiyor zaman

kiz daha bismillah 40 bile dolmamis Ne merakli akrabalarimz var

Aynen canim ilk zamanlar cok takıyordum da simdi cokta umursamiyorum 20 25 kilo alan o kadar cok insan duydumki 1 seneye kalmadan hepsini vermisler nerdeyse
Emzirdikçe vücutta biriken yağlar sütle beraber bebeğe gidiyo pek bişey kalmıyor zaten, bende selülit hiç bişey kalmamıştı hayatımın en fit dönemiydi emzirme dönemi. ve iki yaşa kadar emzirdim, emzirme bitince kilo aldım hatta yediklerimi artık paylaşamadığım için demekki

Şafak 2 ütü yapıyorum,yemek yapıyorum,oğlumla ödev yapıyorum hastane çantasını dizip dizip boşaltıyorum.
Daha doğurmadınmı diyen akrabalarla telefonlaşıyorum.Geçmiyor zaman
Ben de hast çantasını havalandırıyorum sürekli keseler bi içeri bi dışarı ben de nevresim ütüleyeceğim bebişin ama sermek istemiyorum toz olur diye beklicem o yüzden 37 yi. Ay millet ne meraklı ya bide onlara laf anlat. Senin iki numarayla bebek arasında kaç yaş fark olacak şimdi?

12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…