2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar 33 hafta 6 gunluk hamileyim ,boyu 47 cm kilosu 2,5 dr iri bebek olacak hazır ol dedi.6 gün önden gidiyor ,ya benim için sorun değil dedim.zaten Sezeryan olcam...etrafım da arkdslarim hep şey dedi dr dediği çıkmıyor 400 500 gr düşük dogum yaptık dediler.

Rekor bende heralde 16 17 arası kilo aldım
Sen biraz daha öndesin zaten canim o zamana insallah bende cok almam benim basta biraz kilom vardi zaten allahtan boyum cok kisa degil idare ediyoruz sende basta zayiftin galiba normalsindir zaten heran dogum olabilir senin

Sen biraz daha öndesin zaten canim o zamana insallah bende cok almam benim basta biraz kilom vardi zaten allahtan boyum cok kisa degil idare ediyoruz sende basta zayiftin galiba normalsindir zaten heran dogum olabilir senin
Evet biraz öndeyim 38+4 oldu son 1 aydır 1 kilo almısım son ay durdu kilo alımı allahtan yoksa 70leride gecerdim basta zayıfım baya su an kendmi baya iri hissediyorum alısık değilim bide kendimi bildim bileli hep çirozduk

Şafak 2 ütü yapıyorum,yemek yapıyorum,oğlumla ödev yapıyorum hastane çantasını dizip dizip boşaltıyorum.
Daha doğurmadınmı diyen akrabalarla telefonlaşıyorum.Geçmiyor zaman
Masallah canim nazar edecen kendine deme kimseye anlatma cok şükür bitmiş seninkide

Ayy hadi insallah bizde öyle oluruzda veririz kilolari 2 sene emzirsem sonrada bir bebis daha

Bende ayni iri yari buralarin tabiri ile babayigit bir kiz oldum ben 80leri gördüm seninkide kilomu bebisin ne kadar olmus simdi

Ultrason ölçümleri her zaman dogru cikmiyor canim benimde bebis 10 gun önde gidiyor ama doktorum 200 300 grm oynayabilir diyor

Bende ayni iri yari buralarin tabiri ile babayigit bir kiz oldum ben 80leri gördüm seninkide kilomu bebisin ne kadar olmus simdi
Walla oralarda iri kadın makbuldur iyi bilirim o yüzden sıkıntı olmaz bebiş ten pek haberim yok en son 36+3de gittiğimde 3100dü yarın gidicem bakalım ne olmus ne bitmiş kilo aldımı almadımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…