2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Perşembe günü gittiğimde yani 37+6 günlükken benimki 3 kilo çıktı canım doktorum doğum için kilosu çok iyi seni fazla zorlamıcak dedi yani kilo biraz doğumun seyrini değiştirebiliyor galiba

M mertur canım gözünüz aydın Allah a şükür sağ Salim oğlun dünyaya geldi hiç kötü düşünme sen bizden daha tecrübelisin bebişin en kısa sürede kucağında olacak inşAllah

Perşembe günü gittiğimde yani 37+6 günlükken benimki 3 kilo çıktı canım doktorum doğum için kilosu çok iyi seni fazla zorlamıcak dedi yani kilo biraz doğumun seyrini değiştirebiliyor galiba
Evet cnm öle tabi bnmkiniin kafası 1 hafta geriden geliyor ona güveniyor heralde bilmiyorum ki bu belirsizlikler senide benide öldürecek

Kızlar bsy sorcam bebek hareket ettikçe sancı oluyor bendede öle bel agrım filan yok ama kafası artık tam ortada kanala girmeye zorluyor sanırım ama bu hareket ettikçe olan sancılar da yalancı heralde sıklığını takip edemiyorum algılayamıyorum

Yatmadan önce mutlaka tatlı birşeyler yiyorum kan şekerim çabuk düşüyor zaten.. ansiyonımda düşük çıktı son günler çok dikkat etmem gerekiyor sanırım..

Gozun aydin Allah en kisa zamanda hayirlisiyla kavustursun

Yatmadan önce mutlaka tatlı birşeyler yiyorum kan şekerim çabuk düşüyor zaten.. ansiyonımda düşük çıktı son günler çok dikkat etmem gerekiyor sanırım..
4. ayda ben de baş ağrısından çok çektim. Acıkmasam bile düzenli ve kan şekerini düzenleyecek şeyler yediğimde daha az baş ağrısı çektiğimi fark etmiştim. O yüzden muzlu süt dedim. Şekerli şeyleri protein veya lif ile tüketmek kan şekerini daha stabil tutuyor. İnşallah faydası olur.

tez zamamda kuzuna kavuşursun inşallah çok zorlandın ama geçti çok şükür

Aynen benim de öyle sanırm 3 gün önce de nişan gibi bir şey geldi tetikte bekliyoruz bakalım hayırlısı
yaa öyle mi. Benimde dün 5-6 damla kanamam oldu ama sümüksü değildi bildiğimiz adet kanaması gibiydi nişan mı bu bilemiyorum
Audreyhorne boyle akinti icinde kahverengi pihti gibi geliyor sumuksu bir yapinin icinde ne zaman tuvalete ciksam.geliyor ama agrim yok
[/QUOTE]
Anladım canım senin yakın o zaman 1-2 güne gelir inşallah

O bendede çok oluyor.hatta nst deyken oldu baktım sancıyı yukarı çektimi diye hiç oynatmadı sadece kalp atışını yükseltti.

Canım hadi geçmişler olsun Ve gözün Aydın Yine iyi bekledi ufaklık buna şükür yakında da inşallah yanı başında olur aklın oğlandadır ama uyumaya çalış en iyi süt yapan şeylerden biri uyku uykusuzluk stres gecikmesi normal tabi gelir merak etme takılma ona ikiniz de iyisiniz ya önemli olan o

Dikkat et canım kendine sabahları benim de genelde şekerim düşmüş oluyor başım çok dönüyor ilk kalkınca yavaş yavaş kalkmaya çalış bakalım birden kalkınca da düşüyor şeker tansiyon allahtan düşük olması çok problem olmuyor yüksek çıkmadı ya buna şükür

Ben de ayda 1-2 kilo alıyordum Ama son ay abartmışım haftada 1 almaya başladım doktor tatlı yeme diye uyardı ama şekerim düşüyor şerbetli tatlı da yemiyorum sütlü tatlı ya da en fazla çikolata neden bu kadar alıyorum anlamadım bugün bir baktım da bacaklarımda kalınlaşmaya başlamış kol bacak aynı duruyordu aslında +14 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…