2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Belim ağrıyor kızlar regl ağrısı gibi ara ara girip çıkıyor bu zamana kadar yalancı kasılmalarda hep kasık ağrım vardı belden ilk defa giriyor
Bebiş mi geliyor acaba?
Hadi hayirlisi canim olabilir belden giriyormus zaten dogum sancısı tez zamanda kavuşursun insallah bebisine

Canım gözün Aydın güle güle büyütün bebeğinizi, inşallah bir an önce çıkar kuvözden oğluşun da beraber dönersiniz evinize dualarımız seninle
Hadi geçmiş olsunpaşanda inşaallah en kısa zamanda yanına gelir.
Bolbol sağ.asıl süt o emmeye başlayınca gelecek iyi haberlerini bekliyoruz.
Canım hayırlı olsun Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kavuşuesunuz bir an önce bebişinizle
Gecmis olsun canim bebisinde hayirli olsun insallah beraber cikar evinize gidersiniz bebisinle kac kg dogdu canim ultrasonla aynimi cıktı kahve de koyalım hastane cantamiza en iyisi

çook teşekkür ediyorum kızlar darısı vakitlice sizlere inşallah bebiş ultrasondan 150 -200 gr fazla geldi inşallah birlikte taburcu oluruz Kucağıma almak için sabırsızlanıyorum

çook teşekkür ediyorum kızlar darısı vakitlice sizlere inşallah bebiş ultrasondan 150 -200 gr fazla geldi inşallah birlikte taburcu oluruz ❤ Kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
Eee adını koydunuzmu artık doğdu çocuk.

o kadar bebeğe geçsede birşey olmaz ağrı için kafeinli şeyler lazım

Neyse ki sag saglim kavustunuz onemli olan o.
Goguslerine sicak su torbasi koy cnm,sutun daha cabuk inmesini sagliyor.Bir de milkplus diye bir icecek varmis ondan da cok memnunlar ,bir arastir istersen .Bende hastaneye giderken yanima almayi dusunuyorum.

M mertur hayırlı olsun. İkiniz de hemen toparlanın, güle oynaya evinize dönün kısa sürede inşallah.

Herkes tansiyon demiş ama benim teorim şeker. Sabaha kadar şekerin düşüyor olabilir. Birkaç saat sonra geçiyor demişsin, o saate kadar kahvaltı ediyorsundur o iyi geliyordur belki. Yatmadan muzlu süt, kalkar kalmaz meyve, ekmek vs. denesen iyi gelir mi acaba?

Yalnız kahve tavsiye edilmesinin nedeni kafein diye biliyorum. Kafein doğal ağrı kesici, minoset'in içinde de aktif madde olarak paracetamol ile birlikte kafein var.

Yalnız kahve tavsiye edilmesinin nedeni kafein diye biliyorum. Kafein doğal ağrı kesici, minoset'in içinde de aktif madde olarak paracetamol ile birlikte kafein var.
Bana daha iyi o zaman decaf larda aynı tat olmuyo her türlü kafeine varım

Önden gitmiyor mu canim kilosu 40 haftayi beklersen 4un uzerine cikacak nasil normal dogum yapacan ki
En son önden gidiyordu 1 haftaya yakın valla bilmiyorum hiç öle seyler söylemedi hatta sunu dedi hızlı gidiyor 1 haftada 350 gram almıstı bende dedm böle giderse normal dogum zor olmazmı dedm ee tabi biraz zorlaşır dedi

Canım geçmiş olsun bebeğin de sen de sağlıkla evinize dönersiniz inşallah

R rnp06 canım sizin şimdi karantina süresi sona erdi demi? Eşin işe döndü mü sen ne zaman kontrole gideceksin bebiş için? Tamamen iyi hissediyo musun?
Cnm ikimizde negatif cıktık eşime 14 gün vermişlerdi onun 2 günü kaldı raporlu hala çarşamba dönecek işe benm cuma bitmişti zaten yarın gideceğim kontrole hala koku alamıyorum bide geniz akıntım devam ediyor hatta bgnde burnum kanamıs heralde hafif kanlı oldu geniz akıntım sabah baya kan kurumus öle cıktı ayıptır söylemesi hamilelikten mi bilmiyorum ama su koku duygum gelsin istiyorum cocugunun kokusunu alamıcam yoksa

Yarın sabah da benim sezeryan doğumum var arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla girip çıkarız inşallah ilk doğumum olacak
Aynıymış senle günlerimiz.
Sağlıkla al kucağına inşaallah

çook teşekkür ediyorum kızlar darısı vakitlice sizlere inşallah bebiş ultrasondan 150 -200 gr fazla geldi inşallah birlikte taburcu oluruz Kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
Gözün aydın cnm öle böle derken dogmus kaç kilo dogdu kime benziyor inş Bi an önca kavusursunuz suna bak ya aylardır birlikteyiz ve sonlara geldik cok duygulanıyorum hem cok heyecan verici

benimde nisan geldi sanirim kizlar heycanla beklemedeyim
Canım nasıldı sümüksü müydü yapısı ? Ağrın vs var mı?
Belim ağrıyor kızlar regl ağrısı gibi ara ara girip çıkıyor bu zamana kadar yalancı kasılmalarda hep kasık ağrım vardı belden ilk defa giriyor
Bebiş mi geliyor acaba?
Ya benim de böyle belli bir düzende değil ağrı girip 3-5 sn sonra çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…