Hadi hayirlisi rabbim tez zamanda kurtarsin insallah bebisini sag salim kucagina alirsinbenimde nisan geldi sanirim kizlar heycanla beklemedeyim
Hadi hayirlisi canim olabilir belden giriyormus zaten dogum sancısı tez zamanda kavuşursun insallah bebisineBelim ağrıyor kızlar regl ağrısı gibi ara ara girip çıkıyor bu zamana kadar yalancı kasılmalarda hep kasık ağrım vardı belden ilk defa giriyor
Bebiş mi geliyor acaba?
Çokk geçmiş olsun canım haftası iyi oğluşun hızlı toparlar merak etme inş aynı anda taburcu olursunuz. Daha da erken gelecekti kuzu buna çok şükür. French press hemen koyayım bide kafeinsiz filtre kahve aldırırsan daha iyi olur bebeğe çok kafein gitmesin diye sütünden ❤ Sütün azsa Mami Power denesene bi istersen malt içeceği bana cidden epey süt yapmıştı epeyce yani. Tadı kahveli kolalı gibi bişey rahat içersin. İyi hissettikçe haber et bizi
Canım gözün Aydın güle güle büyütün bebeğinizi, inşallah bir an önce çıkar kuvözden oğluşun da beraber dönersiniz evinize dualarımız seninle
Hadi geçmiş olsunpaşanda inşaallah en kısa zamanda yanına gelir.
Bolbol sağ.asıl süt o emmeye başlayınca gelecek iyi haberlerini bekliyoruz.
Canım hayırlı olsun Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kavuşuesunuz bir an önce bebişinizle
Gecmis olsun canim bebisinde hayirli olsun insallah beraber cikar evinize gidersiniz bebisinle kac kg dogdu canim ultrasonla aynimi cıktı kahve de koyalım hastane cantamiza en iyisi
Hadi bi avazda kurtulursun inşallah hemşerim, Rabbim kolaylık versinbenimde nisan geldi sanirim kizlar heycanla beklemedeyim
Eee adını koydunuzmu artık doğdu çocuk.çook teşekkür ediyorum kızlar darısı vakitlice sizlere inşallahbebiş ultrasondan 150 -200 gr fazla geldi inşallah birlikte taburcu oluruz ❤ Kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
Çokk geçmiş olsun canım haftası iyi oğluşun hızlı toparlar merak etme inş aynı anda taburcu olursunuz. Daha da erken gelecekti kuzu buna çok şükür. French press hemen koyayım bide kafeinsiz filtre kahve aldırırsan daha iyi olur bebeğe çok kafein gitmesin diye sütünden ❤ Sütün azsa Mami Power denesene bi istersen malt içeceği bana cidden epey süt yapmıştı epeyce yani. Tadı kahveli kolalı gibi bişey rahat içersin. İyi hissettikçe haber et bizi
Neyse ki sag saglim kavustunuz onemli olan o.yapılmış 30-31. Haftalarda . Malum o zamandan beri kanaya kanaya bugünlere geldik. Ayın 1 indeydi planlı sezeryan, salı testler çarşamba hatırlatıcı doz ciğer geliştirici yapılacaktı . Cuma gittiğimizde kararlaştırılmıştı ama cumartesi geldi oğlum ❤
amin inşallah. Kanama diğerleri gibi değil birden yoğun geldi hemen dr umu aradım hastaneye geçelim dedi . Zaten o artık bekliyordu . Hemen acilden testler yapıldı . Anestezi ile ameliyathanede görüştükspinal olsun dedim hemen . Previa olduğu için normal sezeryandan bir tık daha uzundu . Pozisyon aldırıp belden uyuşturuldum. O aşamada biraz kötü oldum . (Birde perşembeye odaklıydım Vs vs bir sürü sebeplerim vardı zihnimde ) çabuk oluyor o işlemde ameliyat başladı belimi uyuşturulup oğlumu görmem yarım saat sonrasıydı . Devamı plesanta vs vs işlemlerdi . İki saat sürdü ve odaya çıktım. Gece 1 gibi ayağa kaldırılacaktım ama kalkamadım önceki geceden uykusuz olmam fln da etkiledi . Sabah 7 gibi kalkabildim . Ama o da yürüme değil ayağa kalktım sadece . Dediğim gibi ameliyattan gelir gelmez kahveye yüklendim. Şimdilik ağrım var ama aklım oğlumda ve sütümün azlığında
valla beklemek istemiyolar sanirimAaa hadi hayırlısı .kız bu bebekler telapati falanmı kuruyo aralarında Eylülü mesken tuttular.
duzenli mi geliyor canimBelim ağrıyor kızlar regl ağrısı gibi ara ara girip çıkıyor bu zamana kadar yalancı kasılmalarda hep kasık ağrım vardı belden ilk defa giriyor
Bebiş mi geliyor acaba?
amin canim insallah hepimiz sagsalim kucaklarimiza alalimHadi hayirlisi rabbim tez zamanda kurtarsin insallah bebisini sag salim kucagina alirsin
Herkes tansiyon demiş ama benim teorim şeker. Sabaha kadar şekerin düşüyor olabilir. Birkaç saat sonra geçiyor demişsin, o saate kadar kahvaltı ediyorsundur o iyi geliyordur belki. Yatmadan muzlu süt, kalkar kalmaz meyve, ekmek vs. denesen iyi gelir mi acaba?Kızlar sizde de sabah uyanınca baş ağrısı oluyormu?
İki gündür sabah kalktığımda ensemden şakaklarıma doğru ağrı oluyor tansiyonum mu düşüyor acaba aletim de yok ölçeyim bir kaç saatte de geçmiyor
Yalnız kahve tavsiye edilmesinin nedeni kafein diye biliyorum. Kafein doğal ağrı kesici, minoset'in içinde de aktif madde olarak paracetamol ile birlikte kafein var.Çokk geçmiş olsun canım haftası iyi oğluşun hızlı toparlar merak etme inş aynı anda taburcu olursunuz. Daha da erken gelecekti kuzu buna çok şükür. French press hemen koyayım bide kafeinsiz filtre kahve aldırırsan daha iyi olur bebeğe çok kafein gitmesin diye sütünden ❤ Sütün azsa Mami Power denesene bi istersen malt içeceği bana cidden epey süt yapmıştı epeyce yani. Tadı kahveli kolalı gibi bişey rahat içersin. İyi hissettikçe haber et bizi
Bana daha iyi o zaman decaf larda aynı tat olmuyo her türlü kafeine varımYalnız kahve tavsiye edilmesinin nedeni kafein diye biliyorum. Kafein doğal ağrı kesici, minoset'in içinde de aktif madde olarak paracetamol ile birlikte kafein var.
En son önden gidiyordu 1 haftaya yakın valla bilmiyorum hiç öle seyler söylemedi hatta sunu dedi hızlı gidiyor 1 haftada 350 gram almıstı bende dedm böle giderse normal dogum zor olmazmı dedm ee tabi biraz zorlaşır dediÖnden gitmiyor mu canim kilosu 40 haftayi beklersen 4un uzerine cikacak nasil normal dogum yapacan ki
Rabbim kolaylık versin sağlıcakla kavuşun bebeğinizeYarın sabah da benim sezeryan doğumum var arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla girip çıkarız inşallah ilk doğumum olacak
Canım geçmiş olsun bebeğin de sen de sağlıkla evinize dönersiniz inşallahSelam kızlarodamdayım, oğluşum yoğun bakımda 36+3 doğdu ❤ Solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda spinal sezeryan olmuştum o an bir gördüm kuzumu bir daha göremedim inşallah birlikte taburcu olabiliriz . Bir önceki gece (cuma gecesi) ağrı/sancı/ kanamadan dolayı gece 1 miydi 2 miydi ne uyanmıştım gündüzü kanamam artınca ( cumartesi günü) hastaneye geldik . Gece boyu hiiiç uyuyamadım . İki gündür sıfır uyku ileyim sütüm çok az bu arada sezeryan olacak annecikler hastaneye yanıma french press almıştım odaya gelir gelmez hemen kahve demledi eşim kaç fincan içtiğimi hatırlamıyorum ( 8 olabilir ) kahveyide severim hiç başağrım olmadı çok şükür aklınızda olsun
Cnm ikimizde negatif cıktık eşime 14 gün vermişlerdi onun 2 günü kaldı raporlu hala çarşamba dönecek işe benm cuma bitmişti zaten yarın gideceğim kontrole hala koku alamıyorum bide geniz akıntım devam ediyor hatta bgnde burnum kanamıs heralde hafif kanlı oldu geniz akıntım sabah baya kan kurumus öle cıktı ayıptır söylemesi hamilelikten mi bilmiyorum ama su koku duygum gelsin istiyorum cocugunun kokusunu alamıcam yoksa
Aynıymış senle günlerimiz.Yarın sabah da benim sezeryan doğumum var arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla girip çıkarız inşallah ilk doğumum olacak
Gözün aydın cnm öle böle derken dogmus kaç kilo dogdu kime benziyorçook teşekkür ediyorum kızlar darısı vakitlice sizlere inşallahbebiş ultrasondan 150 -200 gr fazla geldi inşallah birlikte taburcu oluruz Kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
Canım nasıldı sümüksü müydü yapısı ? Ağrın vs var mı?benimde nisan geldi sanirim kizlar heycanla beklemedeyim
Ya benim de böyle belli bir düzende değil ağrı girip 3-5 sn sonra çıkıyorBelim ağrıyor kızlar regl ağrısı gibi ara ara girip çıkıyor bu zamana kadar yalancı kasılmalarda hep kasık ağrım vardı belden ilk defa giriyor
Bebiş mi geliyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?