Yok canim halen kesin degil 38e kadar gelmezse bebisin kilosuna göre ve catima göre karar verecek ama büyük ihtimal sezaryan olursun dedi bebegin kafasida biraz büyükmüş riske atmayalim dedi beklemedeyim canim
Kızlar bende ne göbek kaldı ne bişey ilk iki hafta içinde göbeğim azar azar eridi korse almıştım onu bile takmama gerek kalmadı 10 kilo almıştım 63düm 55im şuan 53le hamile kaldım 2kilom kaldı ama oda yok gibi sanki öncekinden daha zayıf gibiyim
kızlar hemen süt arttırıcı içecek vs diyorsunuz hastanede içmek için ama şöyle bir durum var. hastane ortamında ne kafa olarak rahat oluyorsunuz ne doğru düzgün besleniyorsunuz ne de uyuyabiliyorsunuz. eve gelip duşunuzu alıp düzgün beslenmeye başladığınızda ve evin ortamıyla sütünüz yavaştan artmaya başlayacaktır zaten. ona göre takviyelere başlarsınız. ben hastanede hemen süt arttırıcı şeylere yönelmeyi doğru bulmuyorum. yine kendi fikriniz tabi ama ben öyle düşünüyorum tecrübeli bir anne olarak.
Bu gece uyku haram sana
Korkma tatlım ya ben hep kendimi bebeğimi görüp öptüğüm sahneye ışınlıyorum korku gelince bol dua et.İnşallah sağlıkla sıhatle al kucağına .kaçta operasyon.
Kızlar bende ne göbek kaldı ne bişey ilk iki hafta içinde göbeğim azar azar eridi korse almıştım onu bile takmama gerek kalmadı 10 kilo almıştım 63düm 55im şuan 53le hamile kaldım 2kilom kaldı ama oda yok gibi sanki öncekinden daha zayıf gibiyim
En son önden gidiyordu 1 haftaya yakın valla bilmiyorum hiç öle seyler söylemedi hatta sunu dedi hızlı gidiyor 1 haftada 350 gram almıstı bende dedm böle giderse normal dogum zor olmazmı dedm ee tabi biraz zorlaşır dedi
Cok aciklama yapmamis demekki doktorum kafa capina bakti kafasi büyük bebek iri dedi dogum zorlaşır bu durumda dedi riske atmaya gerek yok 2 hafta icinde dogmazsa 4 kiloya ulasir zaten sezaryan yapariz dedi bana suan benimkide 350 grm aliyor haftalik
Neden erken doğdu canım?
Erken doğduğu için de kilo gitmiş ve göbek gştmş büyük ihtimal.
Son haftalar çok fazla göbek büyüyor...
Sağlıkla büyüsün minnoş
Cok aciklama yapmamis demekki doktorum kafa capina bakti kafasi büyük bebek iri dedi dogum zorlaşır bu durumda dedi riske atmaya gerek yok 2 hafta icinde dogmazsa 4 kiloya ulasir zaten sezaryan yapariz dedi bana suan benimkide 350 grm aliyor haftalik
bebeğin kilosundan ziyade kafa yapısı çok etki ediyor doğuma zaten..iri bebekte pek sıkıntı yok kafa omuz çıktımı diğer taraf vıjjjttttt diye kayar benim oğlanın kafası kocamandı..bu da öyle geçen günkü ölçümde bile şimdiden kafası 40 hafta çıktı aynı abisi gibi yapçak bişi yok yani demem o ki sen kilosundan korkup kendini şartlama lütfen doguramiýcam diye..bakarsın cok cok kolay bi dogumun olcak
Bu gece uyku haram sana
Korkma tatlım ya ben hep kendimi bebeğimi görüp öptüğüm sahneye ışınlıyorum korku gelince bol dua et.İnşallah sağlıkla sıhatle al kucağına .kaçta operasyon.