2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
aynen canım Allahtan yüksek değil az kaldı biraz daha sıkacağız dişimizi
Ben deli gibi uyanıyorum zaten koltukta yatıyorum sırtımı biyere dayamam lazım yoksa yatamıyorum uyanınca önce dizlerimi yere koyuyorum sonra kalkıyorum yada biri beni kaldıracak yoksa kalkamıyorum
Kızlar elhamdulillah bende bebişimi aldım kucağıma rabbim sizede bir an önce kavuşmayı nasip etsin
geçmiş olsun canım sağlıcakla büyüt kuzunu

Eylül annesiydim, ekim annesi olacağım sanırım hepimiz sağ Salim alalım bebeklerimizi kucağımıza durumlar nasıl (40. Haftam)
Aynen canım ben de Eylül’de gelir diyodum ama yok kesin kaldım Ekim’e hiç belirtin yok mu doktorun ne önerdi? Suniyle mi başlatacak?
bu bebekler ters köşe yapıyorlar resmen ekim bebeleri eylüle kaydı eyül bebeleri ekime
Tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah

Aynen canım sorma 2020 bebekleri olduğu için mi oldu anlamadım valla
Herhalde akıl sır ermiyor bu 2020 ye
Çocuklarımıza ileride anı olarak anlatırız,
öyle bir senede geldinizki önce dünyayı virüs sardı, deprem, sel oldu sonra eylülde doğacaklar ekimde ekimde doğacaklar eylülde doğdu diye maziyi anlatırız artık
Acaba ilgilerini çekermi merak ediyorum

Neden erken doğdu canım?
Erken doğduğu için de kilo gitmiş ve göbek gştmş büyük ihtimal.
Son haftalar çok fazla göbek büyüyor...
Sağlıkla büyüsün minnoş
Bilmiyorum ki canım bi anda bi günde doğum oldu rahim uzunluğu kısaldı ağrı başladı tüp bebekti yani ben en fazla 3-4kilo daha alırdım 9ayı tamamlasaydım onuda verirdim bünyeyle alakalı diye düşünüyorum

Aynen canım ben de Eylül’de gelir diyodum ama yok kesin kaldım Ekim’e hiç belirtin yok mu doktorun ne önerdi? Suniyle mi başlatacak?
Sağlıcakla al kucağına canım
artık doğumlara yetişemiyorum kim doğurdu kim kaldı kafam karıştı
Cumaya kadar bekleyeceğiz dedi 1,5 cm açılmam var arada adet ağrım sancım oluyor ama açılma yok bekleyeceğiz canım

Gözünaydın olsun canım cok gecmis olsun..oglusunla da cabucak kavusursunuz insallah hic dert etme eminim beraber cikacaksiniz hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…