2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benimde 250 tl muayene ücretim bi kontrol bi muayene veriyorum Allahtan bende..dogum ucretleri gercekten ayni hastanenin bile farkli sehirlere göre değişiklik gösteriyor
Siz doğum ücreti fiyat almış mıydınız? Siz de Jimerde yapacaktınız yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada ben de muayene 280 veriyorum. İlk defa bu kontrolde nst ye girdim ona da 40 ya da 50 aldılar eşim ödedi 330 ödedim dedi sanki.

Benim ilk oğlum da çok hareket etmezdi hatta basen doktora mu gitsem derdim. Bu da aynı şekilde çok hareketli değil ciddi dinlemem lazım hareketini anlamam için. Şimdi oğluma bakıyorum hareketli bir çocuk fırtına gibi ama asla yaramaz denecek bir çocuk değil. Hatta akıllı, sakin denilebilir. Bu da öyle olur inşallah diyorum. Sizinki bayağı Yaman olacak galiba.

Bende kızımda hemen kilo vermistim canım 38de doğmustu ama göbek vardı azıcık.. Ben de çok kilo alan briisi değilim. Oldum olası hep zayıfımdır.
Bu bebişte sonra göbek kalırsa diye korkuyorm.. Onun için simdiden arastırıyorum

Canım 9 aydır boğazımı geçiremedim. İki gün iyiyse 5 gün kötü. Ağrı desem devamlı bir boğaz ağrısından ziyade acı gibi takılma hissi var. Tuhaf bir şey. Şu pandemiden dolayı kbb ye de gitmeye korkuyorum. Ama ciddi korkmaya başladım bu boğazımdan.
Beni geçen bu haftaya kadar 4 haftada bir çağırdı. Şimdi 2 hafta sonra gelirsin dedi. Ondan sonra da sezaryene 1 hafta kalıyor zaten.

Keşke öyle olsa. Doğumun ilk günleri sanki doğurmamış gibiydim ben ilk doğumda. Aynen duruyordu sanki

Sütün gelir inşallah rabbim yardimcin olsun şukur şimdiye kadar durdu daha erken gelebilirdi sağlikla buyut bebişini sabir et kucağina alcaksin

M mertur Canım gözün aydın olsun. İnşallah bir an önce toparlar bebişin kendisini de beraber çıkarsınız hastaneden. Süt ilk başta tabi az olacak gelmiş yok bu bile güzel. Kaç gün gelmeyenler oluyor. Ben süt artırma olarak her şeyi deneyen biri olarak kesinlikle milkplus diyorum. Tek belirgin artış sağlayan oydu. Bugün 9 tane aldım. Sezaryenden bir gün önce başlayacağım günde 2 tane içmeye bende

Evet jimerde olcak kısmetse..6500 tl doğum ücreti.
testler 300 küsur ikimize de yapılcakmı bilmiyorum oyleyse 600 tl civarı onlar olcak..Birde uyuşmazlık ignesi olur onunda ücreti olcak tahmini 7.500 diye hesap ettim ben..nst.ye de ucretmi veriyonuz ekstra gercekten kendimi sansli hissettim suan doktorunuzun ismini yazarmisiniz özelden sizde merak ettim kimmiş
Yaaa öyle olmaz inşallah en büyük korkum yok oglum cok sakindi karnimdaykende öyleydi :) bundan korkmuyor.degilim

Canım ödemdir o. Son birkaç hafta ödem hızla artıyor. O yüzden kilon artıyordur. Tansiyona dikkat edin aman.

Bnm doktor söylemedi işte garantici biraz net olmayan seyleri söylemiyor ben sormasa 8nuda sölemeyecekti heralde

Öyleyse korkma canım gene verirsin bünyeyle alakalı benimde 38de olcaktı doğum bende korkuyordum kalır diye ama o yoğun tempoda bebekle ilgilenirken eriyip gidiyormuş ama korse alabilirsin yardımcı olur az kalan göbekte bile hem şekil verir karna

Aldım aldım korse spor korse bol su... Hedefim bunlar

Hangi siteden aldın canım ben bide galactago damlayı duydum onuda almayı düşünüyorum yorumlar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…