Birden olacaktır canım mahalle baskısı üzerimdeHayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelsin inşallahbende tık yok belirti namına
Siz doğum ücreti fiyat almış mıydınız? Siz de Jimerde yapacaktınız yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada ben de muayene 280 veriyorum. İlk defa bu kontrolde nst ye girdim ona da 40 ya da 50 aldılar eşim ödedi 330 ödedim dedi sanki.Benimde 250 tl muayene ücretim bi kontrol bi muayene veriyorum Allahtan bende..dogum ucretleri gercekten ayni hastanenin bile farkli sehirlere göre değişiklik gösteriyor
Benim ilk oğlum da çok hareket etmezdi hatta basen doktora mu gitsem derdim. Bu da aynı şekilde çok hareketli değil ciddi dinlemem lazım hareketini anlamam için. Şimdi oğluma bakıyorum hareketli bir çocuk fırtına gibi ama asla yaramaz denecek bir çocuk değil. Hatta akıllı, sakin denilebilir. Bu da öyle olur inşallah diyorum. Sizinki bayağı Yaman olacak galiba.valla şuan o kadar şaşırdımki yazdıklarına sadece +1 diyebilirim yani..benimkide tıpatıp aynı..dısardan karnıma yapılan en ufak baskıya tepki veriyor..nereye degerse degsin karnım masa.kenarina tezgaha koltuğun koluna sert.olan her yeri dürtüyor çok komik yaa..müzik dinliyorum bu akşam kulaklıkla onu bile duyar duymaz karnım da 7 şiddetinde deprem oluyor sanki..doktor usg aletini koyar koymaz.ona cevap verip dürtüyor..bir de dün çok tuhafıma giden bişi oldu şaşırdım kaldım ..doktor kontrolü sonrası yemeğe gittik..bahçede yemek saatini beklerken orda sürekli gördüğümüz yavru kediler vardı..bi tanesi birden kucağima atladı..kafasını karnıma sürtüp gözlerini kapatıp sanki bebege bisiler mirildaniyordu..buda icerden ona vurup tepki veriyor kedi mırıldanıyor bu icerden onun oldugu yere vurup duruyor..ikiside bebek anne kuzusu ağladım resmen inanırmısın çok şaşırdım kedinin onu hissetmesine karşılıklı birbirlerine tepki vermelerine
Bende kızımda hemen kilo vermistim canım 38de doğmustu ama göbek vardı azıcık.. Ben de çok kilo alan briisi değilim. Oldum olası hep zayıfımdır.Bilmiyorum ki canım bi anda bi günde doğum oldu rahim uzunluğu kısaldı ağrı başladı tüp bebekti yani ben en fazla 3-4kilo daha alırdım 9ayı tamamlasaydım onuda verirdim bünyeyle alakalı diye düşünüyorum
Canım 9 aydır boğazımı geçiremedim. İki gün iyiyse 5 gün kötü. Ağrı desem devamlı bir boğaz ağrısından ziyade acı gibi takılma hissi var. Tuhaf bir şey. Şu pandemiden dolayı kbb ye de gitmeye korkuyorum. Ama ciddi korkmaya başladım bu boğazımdan.Hayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız ?benim iki gün önce bogazıma bir agrı girer çıkardı .böyle soguk bir şey içmiş gibi değilde sanki bir dügüm gibi bir agrı oluyor dün gece den beri sanki bademcikler agrıyor agrıyor anlamadimonun dışında iyiiym çok şükür .bu arada benim doktor hala 2 hafta bir çağırıyor son ay aslında her hafta olması gerekmez mi yoksa ben mi yanlış biliyorum
Günaydın kızlar
Sabah sabah aklıma geldi doğum yapan anneler doğum yaptıktan sonra karnınız ne durumda oluyor ? Tamam hemen eski haline dönmeyeceğini biliyorum ama yine de gözle görülür bi küçülme oluyor mu ? Sonuçta içinden kaç kilo bebek, suyu, eşi vs çıkmış oluyor.
Sütün gelir inşallah rabbim yardimcin olsun şukur şimdiye kadar durdu daha erken gelebilirdi sağlikla buyut bebişini sabir et kucağina alcaksinyapılmış 30-31. Haftalarda . Malum o zamandan beri kanaya kanaya bugünlere geldik. Ayın 1 indeydi planlı sezeryan, salı testler çarşamba hatırlatıcı doz ciğer geliştirici yapılacaktı . Cuma gittiğimizde kararlaştırılmıştı ama cumartesi geldi oğlum ❤
amin inşallah. Kanama diğerleri gibi değil birden yoğun geldi hemen dr umu aradım hastaneye geçelim dedi . Zaten o artık bekliyordu . Hemen acilden testler yapıldı . Anestezi ile ameliyathanede görüştükspinal olsun dedim hemen . Previa olduğu için normal sezeryandan bir tık daha uzundu . Pozisyon aldırıp belden uyuşturuldum. O aşamada biraz kötü oldum . (Birde perşembeye odaklıydım Vs vs bir sürü sebeplerim vardı zihnimde ) çabuk oluyor o işlemde ameliyat başladı belimi uyuşturulup oğlumu görmem yarım saat sonrasıydı . Devamı plesanta vs vs işlemlerdi . İki saat sürdü ve odaya çıktım. Gece 1 gibi ayağa kaldırılacaktım ama kalkamadım önceki geceden uykusuz olmam fln da etkiledi . Sabah 7 gibi kalkabildim . Ama o da yürüme değil ayağa kalktım sadece . Dediğim gibi ameliyattan gelir gelmez kahveye yüklendim. Şimdilik ağrım var ama aklım oğlumda ve sütümün azlığında
Evet jimerde olcak kısmetse..6500 tl doğum ücreti.Siz doğum ücreti fiyat almış mıydınız? Siz de Jimerde yapacaktınız yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada ben de muayene 280 veriyorum. İlk defa bu kontrolde nst ye girdim ona da 40 ya da 50 aldılar eşim ödedi 330 ödedim dedi sanki.
Yaaa öyle olmaz inşallah en büyük korkum yok oglum cok sakindi karnimdaykende öyleydi :) bundan korkmuyor.degilimBenim ilk oğlum da çok hareket etmezdi hatta basen doktora mu gitsem derdim. Bu da aynı şekilde çok hareketli değil ciddi dinlemem lazım hareketini anlamam için. Şimdi oğluma bakıyorum hareketli bir çocuk fırtına gibi ama asla yaramaz denecek bir çocuk değil. Hatta akıllı, sakin denilebilir. Bu da öyle olur inşallah diyorum. Sizinki bayağı Yaman olacak galiba.
Canım ödemdir o. Son birkaç hafta ödem hızla artıyor. O yüzden kilon artıyordur. Tansiyona dikkat edin aman.Ben de ayda 1-2 kilo alıyordum Ama son ay abartmışımhaftada 1 almaya başladım doktor tatlı yeme diye uyardı ama şekerim düşüyor şerbetli tatlı da yemiyorum sütlü tatlı ya da en fazla çikolata neden bu kadar alıyorum anlamadım bugün bir baktım da bacaklarımda kalınlaşmaya başlamış kol bacak aynı duruyordu aslında +14 oldum
Bnm doktor söylemedi işte garantici biraz net olmayan seyleri söylemiyor ben sormasa 8nuda sölemeyecekti heraldeCok aciklama yapmamis demekki doktorum kafa capina bakti kafasi büyük bebek iri dedi dogum zorlaşır bu durumda dedi riske atmaya gerek yok 2 hafta icinde dogmazsa 4 kiloya ulasir zaten sezaryan yapariz dedi bana suan benimkide 350 grm aliyor haftalik
Bizim Ekim bebeleri eylülde geldi ama hep sennkide eylülü beğenmedi heraldeEylül annesiydim, ekim annesi olacağım sanırımhepimiz sağ Salim alalım bebeklerimizi kucağımıza durumlar nasıl (40. Haftam)
Evet canım.kizlar acilma olup olmadigina bakarken ayni cati muayenesi gibi mi yapiyor doktor
HerhaldeBizim Ekim bebeleri eylülde geldi ama hep sennkide eylülü beğenmedi heralde
Öyleyse korkma canım gene verirsin bünyeyle alakalı benimde 38de olcaktı doğum bende korkuyordum kalır diye ama o yoğun tempoda bebekle ilgilenirken eriyip gidiyormuş ama korse alabilirsin yardımcı olur az kalan göbekte bile hem şekil verir karnaBende kızımda hemen kilo vermistim canım 38de doğmustu ama göbek vardı azıcık.. Ben de çok kilo alan briisi değilim. Oldum olası hep zayıfımdır.
Bu bebişte sonra göbek kalırsa diye korkuyorm..Onun için simdiden arastırıyorum
Aynen cnm ilkine gore cok cok kolaydiMaşallah canım güle güle büyütün bebeğinizi Rabbim hayırlı evlat eylesinDarısı başımıza inşallah. Nasıl ikinci doğum daha mı kolay oluyormuş gerçekten?
Aldım aldım korseÖyleyse korkma canım gene verirsin bünyeyle alakalı benimde 38de olcaktı doğum bende korkuyordum kalır diye ama o yoğun tempoda bebekle ilgilenirken eriyip gidiyormuş ama korse alabilirsin yardımcı olur az kalan göbekte bile hem şekil verir karna
Hangi siteden aldın canım ben bide galactago damlayı duydum onuda almayı düşünüyorum yorumlar iyiM mertur Canım gözün aydın olsun. İnşallah bir an önce toparlar bebişin kendisini de beraber çıkarsınız hastaneden. Süt ilk başta tabi az olacak gelmiş yok bu bile güzel. Kaç gün gelmeyenler oluyor. Ben süt artırma olarak her şeyi deneyen biri olarak kesinlikle milkplus diyorum. Tek belirgin artış sağlayan oydu. Bugün 9 tane aldım. Sezaryenden bir gün önce başlayacağım günde 2 tane içmeye bende
Selam.nerelerdesin asıl sen napıyosun bebek nasıl.Grubun yarısı doğurdu vallaSelam kizlar nabiosunuz son günleriniz nasil gecio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?