2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
dogum yapan anneler özellikle planlı gününde gelen daha gününde gelen olmadı sanırım☺lavman yapıldımı kızımda suyum gelmişti yapmamıslardı ama ablam gününde dogurdu 12den sonra bişey yemedi genede ameliyata girmeden önce yaptılar.sizlere yapıldımı

Seninde doğumun olmuş canım gözün aydın benimkide spinal sezeryan oldu, ertesi gün ayağa kalktım yürüdüm ama kanamam oldu kürtaja alındım sonra bayildim genel anestezi oldum falan filan . Ama hepsi geçti bitti sütüm benimde geliyor ama az süt sagma makinesiyle düzenli şekilde ne gelirse çekiyorum sezeryanda öyle hemen bol süt gelmeyebiliyor hele benim miniğin ağzı cok küçük olduğu için çabuk yorulup pes ediyor..

Bnmde öle aşırı hareketli değildi nstde filan iyi cıkıyor hareketleri ama ben öle aşırı hareketler hissetmedim hiç hep dürtğyorum inş benmkide öle uslu olur

İlk doğumu'nda kahvaltı yapıp gitmiştim kontrole. bebeğin suyu bitince yatış yaptı doktor suniı sancı vermek için ve lavman yapıldı bana ama zor degol

Bnmde öle aşırı hareketli değildi nstde filan iyi cıkıyor hareketleri ama ben öle aşırı hareketler hissetmedim hiç hep dürtğyorum inş benmkide öle uslu olur
Ben de bu sefer gidişte doktora hiç hissetmiyorum dedim. Ultrasonla baktı valla burda da pek kıpırdamıyor bir nst ile bakalım dedi. İlk 10 dk hiç kıpırdamadı sonra başladı. Normal dedi. Ben biraz hissizim galiba ilkinde de böyleydi ya. Olay çocuklarda değil biz biraz hissiziz.

Ben o koku duyusunu bi kaç kişiden daha okumuştum biraz geç geldi diye canın sağolsun canım çok şükür negatif çıktınız bebiş sağlıklı, az bişey atlatmadınız. Bakalım yarın dr ne diyecek doğum belirtisi yoksa iyice toparlamış olursun zaten o vakte kadar. Sancı baskı falan hissediyo musun?

Evet bebek kanala girdi yada girmeye çalısıyor büyük ihtimal önceden sol kasıgımda hissediyordum smdi tam ortada ve ve baskı var tuvaletim var gibi sürekli sancı da ara ara olıyo zaten nst de az az cıkmıstı bu hafta Bi arttı agrılar ama yinede hemen gelmez sanmıyorum

Walla oda olabilir ama ben eltimşn karnını gördüm onun ki bide dönmemişti yoktu böle bsy nasıl dalgalanıyor dans ediyordu sanki su an dogdu hala öle bacakları kolları hiç durmuyor bence cok hareketli değil diğer cocuklara göre yad sonlar cok hareketli bizimkiler normal demekki doktor normal buluyor

Canım sen görüştün mü dr la kaçına karar verdiniz sonra doğum için?
İşte geçtiğimi cuma günkü verecegimiz karari erteleyip haftaya cumaya bıraktik herşey simdilik yolunda oldugu için 2 si iptal oldu yani o kadar bir gelişme oldu önümüzdeki cuma 2 sinde kontrolüm var artık o gün yine herşey yolunda gider de sancım vs olmaz rahim agzında bi degişiklik olmazsa 10 u için gün alıcaz ..insallah durur tabi bakalim bekleyip görücez

M mertur çook geçmiş olsun ve gözün aydın. Oğluşunla birlikte sağlıcakla evine dönmeni dilerim canım. Sen moralini yüksek tutmaya bak 3 paşaya enerji ve sabır lazım bebişin en kısa sürede toplarlar Allah’ın izniyle

R rnp06 canım gözünüz aydın sizede, negatif çıkmış sonuçlar çok sevindim allah tekrarını yaşatmasın inşallah Doğum için şehir hastanesinde devam edecekmisin bu arada

Ayy ne güzel canım senin boy kaçtı ? Çok iyi vermişin

R rnp06 canım gözünüz aydın sizede, negatif çıkmış sonuçlar çok sevindim allah tekrarını yaşatmasın inşallah Doğum için şehir hastanesinde devam edecekmisin bu arada
Cok tşk ederim yok cnm kendi doktoruma devam edicem pozitif olsaydım sehir hastanesinde olacaktı mecbur tabi

Canım ödemdir o. Son birkaç hafta ödem hızla artıyor. O yüzden kilon artıyordur. Tansiyona dikkat edin aman.
Şükür tansiyon sıkıntım yok ölçüyorum evde ama ödem kontrolü yapıyorum ödem de bacak kolda yok ayak ve elde oluyor biraz sabah ve akşamları Çok fazla değil o da ayakta falan kalırsam ödem değilde kilo olabilir gece sürekli kalkıp günlerce aç kalmış gibi ekmek yiyorum Kiloya takılmıyorum ben alayım biraz da kalsın istiyorum Zayıf hamile kalmıştım çok zayıf olmaK da iyi değil sıska birşey oluyorum öyle

Kızlar evet dün gelen suyummuş 4 kere geldi en sonunda foş diye aktı hastaneye geldik ebe muayene etti çatımın çok dar olduğunu söyledi mecburi sezeryan dedi doktorumu aradı doktorum geldi sezeryana alındım dünya tatlısı bi kızım oldu 3500 kg 51 cm odaya alındığımda saat gece 2 idi çok ağrım oldu ağrı kesicilerle atlatmaya çalıştık

Mermaid1991 sesin çıkmıyor dogurdun mu yoksa
Yok doğurmadım. Doğurmadıkça bana bir sıkıntı geliyor. Etrafımda benimle aynı günlerde olan iki kişi doğurdu iyice sinirleniyorum. Bazen ağlayasın geliyor doğmadı diye.

Kayinvalidem geldi pek oturacak fırsatım olmuyor evde o yüzden giremiyorum kızlar. Yemek yap etrafı topla derken gün bitiyor ve pert oluyorum.

Onun dışında bugün yeni bir döneme girdim. Altına kaçırma dönemi. Hapşırsam kaçıyor gülsem kaçıyor sürekli tuvaletimi sıkıştırır şeklinde kaslarımı tutarak geziyorum. Rahat bıraktığım zaman kaçıyor.

Ayyy cok gecmiş olsun gözün aydın canım maşallah kilosu da iyi dogmus uag de kac çıkıyordu bide sen çatı muayenesi yaptırmamısmıydın valla cok heyecanlı oldu bu grup ya Ekim gelmeden doguran dogurana

Yakın yakın sennkide cok yakın merak etme ekimin ilk anneleri biz oluruz diyodum ben ama kimse beklemedi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…