- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Canım sen görüştün mü dr la kaçına karar verdiniz sonra doğum için?yok bende 10'u na kadar beklemek istiyorum senin gibi tam 39 olurum inşallah daha var yani
yapılmış 30-31. Haftalarda . Malum o zamandan beri kanaya kanaya bugünlere geldik. Ayın 1 indeydi planlı sezeryan, salı testler çarşamba hatırlatıcı doz ciğer geliştirici yapılacaktı . Cuma gittiğimizde kararlaştırılmıştı ama cumartesi geldi oğlum ❤
amin inşallah. Kanama diğerleri gibi değil birden yoğun geldi hemen dr umu aradım hastaneye geçelim dedi . Zaten o artık bekliyordu . Hemen acilden testler yapıldı . Anestezi ile ameliyathanede görüştükspinal olsun dedim hemen . Previa olduğu için normal sezeryandan bir tık daha uzundu . Pozisyon aldırıp belden uyuşturuldum. O aşamada biraz kötü oldum . (Birde perşembeye odaklıydım Vs vs bir sürü sebeplerim vardı zihnimde ) çabuk oluyor o işlemde ameliyat başladı belimi uyuşturulup oğlumu görmem yarım saat sonrasıydı . Devamı plesanta vs vs işlemlerdi . İki saat sürdü ve odaya çıktım. Gece 1 gibi ayağa kaldırılacaktım ama kalkamadım önceki geceden uykusuz olmam fln da etkiledi . Sabah 7 gibi kalkabildim . Ama o da yürüme değil ayağa kalktım sadece . Dediğim gibi ameliyattan gelir gelmez kahveye yüklendim. Şimdilik ağrım var ama aklım oğlumda ve sütümün azlığında
Bnmde öle aşırı hareketli değildi nstde filan iyi cıkıyor hareketleri ama ben öle aşırı hareketler hissetmedim hiç hep dürtğyorum inş benmkide öle uslu olurBenim ilk oğlum da çok hareket etmezdi hatta basen doktora mu gitsem derdim. Bu da aynı şekilde çok hareketli değil ciddi dinlemem lazım hareketini anlamam için. Şimdi oğluma bakıyorum hareketli bir çocuk fırtına gibi ama asla yaramaz denecek bir çocuk değil. Hatta akıllı, sakin denilebilir. Bu da öyle olur inşallah diyorum. Sizinki bayağı Yaman olacak galiba.
Sendeki hafızada muhteşem gercektenSelam.nerelerdesin asıl sen napıyosun bebek nasıl.Grubun yarısı doğurdu valla
Seninde plasenta previa değilmiydi nasıl geçiyor
İlk doğumu'nda kahvaltı yapıp gitmiştim kontrole. bebeğin suyu bitince yatış yaptı doktor suniı sancı vermek için ve lavman yapıldı bana ama zor degoldogum yapan anneler özellikle planlı gününde gelen daha gününde gelen olmadı sanırım☺lavman yapıldımı kızımda suyum gelmişti yapmamıslardı ama ablam gününde dogurdu 12den sonra bişey yemedi genede ameliyata girmeden önce yaptılar.sizlere yapıldımı
Ben de bu sefer gidişte doktora hiç hissetmiyorum dedim. Ultrasonla baktı valla burda da pek kıpırdamıyor bir nst ile bakalım dedi. İlk 10 dk hiç kıpırdamadı sonra başladı. Normal dedi. Ben biraz hissizim galiba ilkinde de böyleydi ya. Olay çocuklarda değil biz biraz hissiziz.Bnmde öle aşırı hareketli değildi nstde filan iyi cıkıyor hareketleri ama ben öle aşırı hareketler hissetmedim hiç hep dürtğyorum inş benmkide öle uslu olur
Ben o koku duyusunu bi kaç kişiden daha okumuştum biraz geç geldi diye canın sağolsun canım çok şükür negatif çıktınız bebiş sağlıklı, az bişey atlatmadınız. Bakalım yarın dr ne diyecek doğum belirtisi yoksa iyice toparlamış olursun zaten o vakte kadar. Sancı baskı falan hissediyo musun?Cnm ikimizde negatif cıktık eşime 14 gün vermişlerdi onun 2 günü kaldı raporlu hala çarşamba dönecek işe benm cuma bitmişti zaten yarın gideceğim kontrole hala koku alamıyorum bide geniz akıntım devam ediyor hatta bgnde burnum kanamıs heralde hafif kanlı oldu geniz akıntım sabah baya kan kurumus öle cıktı ayıptır söylemesi hamilelikten mi bilmiyorum ama su koku duygum gelsin istiyorum cocugunun kokusunu alamıcam yoksa
Evet bebek kanala girdi yada girmeye çalısıyor büyük ihtimal önceden sol kasıgımda hissediyordum smdi tam ortada ve ve baskı var tuvaletim var gibi sürekli sancı da ara ara olıyo zaten nst de az az cıkmıstı bu hafta Bi arttı agrılar ama yinede hemen gelmez sanmıyorumBen o koku duyusunu bi kaç kişiden daha okumuştum biraz geç geldi diye canın sağolsun canım çok şükür negatif çıktınız bebiş sağlıklı, az bişey atlatmadınız. Bakalım yarın dr ne diyecek doğum belirtisi yoksa iyice toparlamış olursun zaten o vakte kadar. Sancı baskı falan hissediyo musun?
Walla oda olabilir ama ben eltimşn karnını gördüm onun ki bide dönmemişti yoktu böle bsy nasıl dalgalanıyor dans ediyordu sanki su an dogdu hala öle bacakları kolları hiç durmuyor bence cok hareketli değil diğer cocuklara göre yad sonlar cok hareketli bizimkiler normal demekki doktor normal buluyorBen de bu sefer gidişte doktora hiç hissetmiyorum dedim. Ultrasonla baktı valla burda da pek kıpırdamıyor bir nst ile bakalım dedi. İlk 10 dk hiç kıpırdamadı sonra başladı. Normal dedi. Ben biraz hissizim galiba ilkinde de böyleydi ya. Olay çocuklarda değil biz biraz hissiziz.
İşte geçtiğimi cuma günkü verecegimiz karari erteleyip haftaya cumaya bıraktik herşey simdilik yolunda oldugu için 2 si iptal oldu yani o kadar bir gelişme olduCanım sen görüştün mü dr la kaçına karar verdiniz sonra doğum için?
M mertur çook geçmiş olsun ve gözün aydın.Selam kızlarodamdayım, oğluşum yoğun bakımda 36+3 doğdu ❤ Solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda spinal sezeryan olmuştum o an bir gördüm kuzumu bir daha göremedim inşallah birlikte taburcu olabiliriz . Bir önceki gece (cuma gecesi) ağrı/sancı/ kanamadan dolayı gece 1 miydi 2 miydi ne uyanmıştım gündüzü kanamam artınca ( cumartesi günü) hastaneye geldik . Gece boyu hiiiç uyuyamadım . İki gündür sıfır uyku ileyim sütüm çok az bu arada sezeryan olacak annecikler hastaneye yanıma french press almıştım odaya gelir gelmez hemen kahve demledi eşim kaç fincan içtiğimi hatırlamıyorum ( 8 olabilir ) kahveyide severim hiç başağrım olmadı çok şükür aklınızda olsun
Ayy ne güzelKızlar bende ne göbek kaldı ne bişey ilk iki hafta içinde göbeğim azar azar eridi korse almıştım onu bile takmama gerek kalmadı 10 kilo almıştım 63düm 55im şuan 53le hamile kaldım 2kilom kaldı ama oda yok gibi sanki öncekinden daha zayıf gibiyim
Şükür tansiyon sıkıntım yok ölçüyorum evde ama ödem kontrolü yapıyorum ödem de bacak kolda yok ayak ve elde oluyor biraz sabah ve akşamları Çok fazla değil o da ayakta falan kalırsam ödem değilde kilo olabilir gece sürekli kalkıp günlerce aç kalmış gibi ekmek yiyorumCanım ödemdir o. Son birkaç hafta ödem hızla artıyor. O yüzden kilon artıyordur. Tansiyona dikkat edin aman.
Yok doğurmadım. Doğurmadıkça bana bir sıkıntı geliyor.
Ayyy cok gecmiş olsun gözün aydın canım maşallah kilosu da iyi dogmus uag de kac çıkıyordu bide sen çatı muayenesi yaptırmamısmıydın valla cok heyecanlı oldu bu grup ya Ekim gelmeden doguran doguranaKızlar evet dün gelen suyummuş 4 kere geldi en sonunda foş diye aktı hastaneye geldik ebe muayene etti çatımın çok dar olduğunu söyledi mecburi sezeryan dedi doktorumu aradı doktorum geldi sezeryana alındım dünya tatlısı bi kızım oldu 3500 kg 51 cm odaya alındığımda saat gece 2 idi çok ağrım oldu ağrı kesicilerle atlatmaya çalıştık
Yakın yakın sennkide cok yakın merak etme ekimin ilk anneleri biz oluruz diyodum ben ama kimse beklemedi vallaYok doğurmadım. Doğurmadıkça bana bir sıkıntı geliyor.Etrafımda benimle aynı günlerde olan iki kişi doğurdu iyice sinirleniyorum. Bazen ağlayasın geliyor doğmadı diye.
Kayinvalidem geldi pek oturacak fırsatım olmuyor evde o yüzden giremiyorum kızlar. Yemek yap etrafı topla derken gün bitiyor ve pert oluyorum.
Onun dışında bugün yeni bir döneme girdim. Altına kaçırma dönemi.Hapşırsam kaçıyor gülsem kaçıyor sürekli tuvaletimi sıkıştırır şeklinde kaslarımı tutarak geziyorum. Rahat bıraktığım zaman kaçıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?