2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cumaya kadar bekleyeceğiz dedi 1,5 cm açılmam var arada adet ağrım sancım oluyor ama açılma yok bekleyeceğiz canım
Kaç haftalıksın canım 1,5 cm açıklık kaç gündür devam ediyor canım hiç mi devam etmemiş ? Doktor neden Cuma’ya kadar bekleyelim dedi bu açıklığın kendi kendine devam etmesini bekleseniz olmuyor mu ?

Yakın yakın sennkide cok yakın merak etme ekimin ilk anneleri biz oluruz diyodum ben ama kimse beklemedi valla
Bilmiyorum inancım kalmadı galiba doğum neydi onu unutuyorum. 18 yaşına gelince doğar belki kendi ismini de kendi koyar
Evet ya bir de biz ekim ayının ilk haftasıydık ama en sona biz kaldık. Çünkü neden bebislerimiz çok keyifci

Doğuma daha 11 gün var görünüyor senin niye böyle gelsin diye bekliyosun ben sezeryan gününden önce gelmesin diye yalvarıyorum

Doğuma daha 11 gün var görünüyor senin niye böyle gelsin diye bekliyosun ben sezeryan gününden önce gelmesin diye yalvarıyorum
Benim ufaklığın kafa çapı büyük. Ne kadar gecikirse normal doğum şansım düşüyor. Normal ölçü olsa isterse 44de gelsin.

Hayırlı geceler Arkadaşlar Doğum yapan annelerimiz olmuş maşallah rabbim evlatlarınızı size bagişlasın inşallah sıra bizde Allah’ın izniyle benimde 15 gün kaldı inşallah zaman geçmiyor tabi haliyle agrılar arttı artık Bu arada ben kaçtır rüyam da bebeğimi doğurduğumu ama bebeğimi emziremiyorm 2-3 gün sonra alıp emziriyorum çok değişik anlamadım rabbim hayra çevirsin inşallah

Anladım canım yani durursa 39.hf yı beklemeye karar vermiş oldun. Allah sağlık sıhhatle aldırsın kucağına. Lütfen de beklesin ayrıca inş

Humana ve malt icecegi denemis miydin?

Bakalım yarın dr ne diyecek bize de yaz

Maşallah canım güle güle büyütün bebeğinizi, Rabbim hayırlı evlat eylesinÇatı muayenesini nasıl olucam diye dertleniyordun maşallah şimdi kızını alıp gelicen evine

Bu arada çok değişik bir şey ama Boğaz agrım gecti anlamadım çok değişik bence benim hormonlar iyice kafayı yedi
Öle olıyo cnm hergün yeni bsy benmde bgn agız tadım gitti agzını içinde demir tadı var sanki yediğimde zevk alamadım hergün değişik bsyler oluyor

Anladım canım yani durursa 39.hf yı beklemeye karar vermiş oldun. Allah sağlık sıhhatle aldırsın kucağına. Lütfen de beklesin ayrıca inş
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza Ben gününe karar verdim de bakalim beybiliboyun kararı ne olucak :) inşallah bekler

MaşAllah bizim gruba valla kaç tane doğurdum haberi okudum sayamadım Allah bağışlasın hepsini hayırlı evlat olsunlar. Bu gruplar böyle mi oluyor hepsi bi önceki aya mı kayıyor yoksa bizim bıdıklar mı aceleci çıktı. Okudukça mutlu oldum doğum yapanlar adına. Heyecanlandım sabırsızlandım bizimki ne zaman gelecek acaba acaip merak ediyorum

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza Ben gününe karar verdim de bakalim beybiliboyun kararı ne olucak :) inşallah bekler
Bekler bence annesi bursa da hava nasıl akşamları serinlemeye başladı mı bu sene gelemedim çok özledim heykeli zaferi seneye inş bebeklerimle dolaşırım biri kanguruda, biri elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…