MaşAllah bizim gruba valla kaç tane doğurdum haberi okudum sayamadım Allah bağışlasın hepsini hayırlı evlat olsunlar. Bu gruplar böyle mi oluyor hepsi bi önceki aya mı kayıyor yoksa bizim bıdıklar mı aceleci çıktı. Okudukça mutlu oldum doğum yapanlar adına. Heyecanlandım sabırsızlandım bizimki ne zaman gelecek acaba acaip merak ediyorum
Senin gün belli değildi normal bekliyodun dimi? Buarada izne ayrıldın sen sanırım takvimine göre. 37+0 da okula bişey vermedin onlar da istemedi dimi bana heralde gidiciyim diye ders falan tanımlamıyolar izne çoktan çıktım gibi geliyo
Bekler bence annesi bursa da hava nasıl akşamları serinlemeye başladı mı bu sene gelemedim çok özledim heykeli zaferi seneye inş bebeklerimle dolaşırım biri kanguruda, biri elimde
Gayet güzel hava bunalmıyorum hiç baya.zamandır..Sen uzaktan özlemişsin benim burnumun dibindeyken burnumda tütüyor..pandeminin başından beri hiç çıkmadım desem.inanırmısın heykel setbaşı zafer taraflarına...sadece kontrolden kontrole dışarı çıkıyorum evden..bende dört gözle bekliyorum oğluşlarimı alıp gezebileceğim günleri
Akısına bıraksaydın keske bende Bi düşündüm sezeryan mı olsam diye ama vicdanım elvermedi kaderde ne varsa onu yaşayın dedm müdahale etmek istemedim zor Bi karardı cünkü tabi sende öle kaderde ne varsa onu yaşarsın bide bakmıs sın sezeryan dan önce gelivermiş
Akısına bıraksaydın keske bende Bi düşündüm sezeryan mı olsam diye ama vicdanım elvermedi kaderde ne varsa onu yaşayın dedm müdahale etmek istemedim zor Bi karardı cünkü tabi sende öle kaderde ne varsa onu yaşarsın bide bakmıs sın sezeryan dan önce gelivermiş
Zaten 39 artı 2 de alcak akısına bırakmıs oldum bence o zamana kdar gelir diye düsünüyorum cünkü daha erken alabilirdi ama olabildiğince erteledim kendi gelirse bakalım normal dogurabiliyo muyum diye gelmezse sansına küssün ama inş gelmez
Zaten 39 artı 2 de alcak akısına bırakmıs oldum bence o zamana kdar gelir diye düsünüyorum cünkü daha erken alabilirdi ama olabildiğince erteledim kendi gelirse bakalım normal dogurabiliyo muyum diye gelmezse sansına küssün ama inş gelmez
Kızlar evet dün gelen suyummuş 4 kere geldi en sonunda foş diye aktı hastaneye geldik ebe muayene etti çatımın çok dar olduğunu söyledi mecburi sezeryan dedi doktorumu aradı doktorum geldi sezeryana alındım dünya tatlısı bi kızım oldu 3500 kg 51 cm odaya alındığımda saat gece 2 idi çok ağrım oldu ağrı kesicilerle atlatmaya çalıştık
Kızlar evet dün gelen suyummuş 4 kere geldi en sonunda foş diye aktı hastaneye geldik ebe muayene etti çatımın çok dar olduğunu söyledi mecburi sezeryan dedi doktorumu aradı doktorum geldi sezeryana alındım dünya tatlısı bi kızım oldu 3500 kg 51 cm odaya alındığımda saat gece 2 idi çok ağrım oldu ağrı kesicilerle atlatmaya çalıştık
Hayirli olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah masallah annesi en kisa zamanda toparlanirsin insallah bu arada ultrason olcumleri dogru ciktimi canim
Iyi geceler kızlar uykusuz anneler kimler var bugunde uyuyamayan iyiki form var uykum kacinca ilk isim kim dogurmus diye bakmak oldu sonunda hastane cantami hazırlayıp koydum yerine diger islerde bu hafta bitecek insallah sonra bekle bebisin gelsin
Ayyy cok gecmiş olsun gözün aydın canım maşallah kilosu da iyi dogmus uag de kac çıkıyordu bide sen çatı muayenesi yaptırmamısmıydın valla cok heyecanlı oldu bu grup ya Ekim gelmeden doguran dogurana
Sağol kuzum Ekim bebeleri Ekim’i beklemedi çatı muayenesi zor yapmıştı doktor bana sadece açıklık var mo yok mu diye baka bilmişti Bu arada sütüm çok çok az geliyor ama 2 saatte bir emziriyorum gelsin diye inşallah düzelir
Hayirli olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah masallah annesi en kisa zamanda toparlanirsin insallah bu arada ultrason olcumleri dogru ciktimi canim
Maşallah canım güle güle büyütün bebeğinizi, Rabbim hayırlı evlat eylesinÇatı muayenesini nasıl olucam diye dertleniyordun maşallah şimdi kızını alıp gelicen evine
Sağol kuzum Ekim bebeleri Ekim’i beklemedi çatı muayenesi zor yapmıştı doktor bana sadece açıklık var mo yok mu diye baka bilmişti Bu arada sütüm çok çok az geliyor ama 2 saatte bir emziriyorum gelsin diye inşallah düzelir
Doğuran anneleri tebrik ediyorum. Allah hepimize hayırla, sağlıkla ve mutlulukla doğurup büyütebilmeli nasip etsin inşAllah... bu arada nefes darlığı çeken uykusuzlar burada mı..
Iyi geceler kızlar uykusuz anneler kimler var bugunde uyuyamayan iyiki form var uykum kacinca ilk isim kim dogurmus diye bakmak oldu sonunda hastane cantami hazırlayıp koydum yerine diger islerde bu hafta bitecek insallah sonra bekle bebisin gelsin