2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Peki ilk başta az geldi diye mama takviyesine başladılar mi canım yoksa az da olsa bu şekilde biraz devam mı edelim dediler

Karnım sertleşiyor belime ağrı giriyor ama hiçbiri düzenli değil bu yalancı sancılar çok yoruyor beni
İnşallah bizlere de en hayırlı zamanda doğum yaptık diye yazmak nasip olur bebişini kucaklarına alan arkadaşlarımızın gözü aydın sağlıklla sevgiyle büyütsünler inşallah

Dogru ya en son ağda muhabbeti yapmıstık vay be olsun cnm emiyorsa oda çoğalır inş

Gözün aydın olsun canım hayırli olsun kavuşmuşsunuz bebeginle saglikli bi sekilde tebrik ederim..Bol bol emzir emzirdikçe gelicek çogalcak inşallah..

Günaydın kızlar, bebiş aşağıya aşırı vuruyor ve semsert oluyor ama belimde ağrı yok nefesimi kesiyor napmalıyım?

Evet canım normal doğum görünüyo böylesi de çok heycanlı gün belli olunca da heycanlı gerçi. Aynen izne ayrıldım okula bişe vermedim. Sadece personelden sorumlu müd.yard. bugün arayıp analık iznimi mebbise işlemesini isticem. Sen de söyle unutmasınlar canım.
Boşver vermemişler ne güzel işte ben 3 hafta ders yaptım bana eziyet gibi geliyodu ama iyi oldu çocuklarımla konuştum vedalaştım bebek haberini verdim

Günaydııın taze anneler ve de anne olmak için sabırla gün sayanlar
Ben rüyalarımda bütün evreleri yaşadım. Dün akşam rüyamda nişan gelmişti. Ondan önceki gece doğurdum bu gece de bol bol emzirdim bebişkomu. Yarın askere gönderirim artıkın

günaydın herkese

bugün doğumu olan herkese Allah kolaylıklar versin.

C Cikilop1 Allah analı babalı büyütsün. hastane ortamında hemen gelmeyebiliyor süt.evde daha rahat olursun. sen yine memede tut tabi hormonlar tetiklensin.

Oo oda bşymi ben evlendirdim torunlarımı bile gördüm şaka tabi sen benide geçtin valla

Canım tebrik ederim

Sen tecrubeli olacaksin canim dogum yaptiginda dejavu gibi olcak doguma kadar bütün anlari yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…