2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bişe sorcam
Benim kaç gündür karnıma iğneler batıyo sanki. Kaburga kısmı özellikle yaşayan var mı çok can yakıcı

Gözünüz aydın canım Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza artık

Kızlar günaydın herkese. Saçımı boyamak istiyorum çok kararsız kaldım doktor boyatabilirsin açık havada bekle dedi ama bilemiyorum var mı boyatanınız emerken de boyatamayız rahat rahat bilemedim yaa

Son düzenleme:
Kızlar günaydın herkese. Saçımı boyamak istiyorum çok kararsız kaldım doktor boyatabilirsin açık havada bekle dedi ama bilemiyorum var mı boyatanınız emerken de boyatamayız rahat rahat bilemedim yaa
Aah Aah kanayan yaram 8 aydır boyamadım delirmek üzereyim boyatan boyatıyo bişey oldugunu görmedim ama ben vicdan yapıyorum boyayamıyorum

Ben boyattım bikac hafta önce çünkü doğumdan sonra hem kokudan ben de bebek de rahatsız oluruz hem zamandan fırsatım olmaz diye düşündüm bir de şimdi hava sıcak doğumdan sonra hava soğuk hep kapalı ortamlarda oluruz diye boyattım iyi ki de boyatmisim

haftasonu boyatacağım bende. ombre yaptıracağım. valla kendimden nefret geldi doğum öncesi değişikliğe ihtiyacım var. doğum sonrası ben 2 çocukla zaman ayıramam bir süre

Solumadığın sürece çok problem olmaz benim doktorum karşı değil mesela.

Kendine nazar değdirmede sen ve Reengarenk üzerine kimseyi tanımıyorum her seferinde maşallah diyin tahtaya vurun bir yerlerinizi kaşıyın

Aah Aah kanayan yaram 8 aydır boyamadım delirmek üzereyim boyatan boyatıyo bişey oldugunu görmedim ama ben vicdan yapıyorum boyayamıyorum
haftasonu boyatacağım bende. ombre yaptıracağım. valla kendimden nefret geldi doğum öncesi değişikliğe ihtiyacım var. doğum sonrası ben 2 çocukla zaman ayıramam bir süre
Solumadığın sürece çok problem olmaz benim doktorum karşı değil mesela.
Var ya artık herşey için burdan destek, onay alası geliyor insanın iyiki varsınız buraya alışıyor insan cidden

Ombre de diplere temas olmuyo ombre daha rahat yaptırılır benim hem obrem hem diplerim geldi cıldırazaam

Ben hiç görmüyorum ya ne bebeği ne doğumu eşim kalkıyor her sabah söyle doğum yapıyordun diye anlatıyor adam o kadar heyecanlıki onun bile rüyasına giriyor bana girmiyor geçen sinirli uyandı ne oldu dedim herşeyi gördüm ama bebeğin yüzünü göremedim diyor

Geçmiş olsun Gözün Aydın canım allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…