Herkese merhaba, Ya arkadaşlar dünden beri kasığımın altında sabit olan Çok can yakıcı bir ağrı var sanki mandalla sıkıştırılmış gibi geçmiyo bi fikri olan varmı dayanamıyorum bu ağrı acı arası şeye
Hareketlerinden sonra mi oluyor sürekli mi ayaklarıyla vurduktan sonra kısa bir süre oluyor sonra geçiyor ben de bir de gazım varsa batma gibi oluyor yürüyüş yapıp gazı çıkartınca rahatlıyorum
Herkese merhaba, Ya arkadaşlar dünden beri kasığımın altında sabit olan Çok can yakıcı bir ağrı var sanki mandalla sıkıştırılmış gibi geçmiyo bi fikri olan varmı dayanamıyorum bu ağrı acı arası şeye
Hareketlerinden sonra mi oluyor sürekli mi ayaklarıyla vurduktan sonra kısa bir süre oluyor sonra geçiyor ben de bir de gazım varsa batma gibi oluyor yürüyüş yapıp gazı çıkartınca rahatlıyorum
Bikaç gündür sürekli öyle. Az önce kontrolden çıktım. Rahim kendini doğuma hazırlıyor dedi. Ben sancıdan şüphelendim ama sancı 40 larda 60 larda çıktı. Normalmiş çok teşekkürler canım cevabın için
Bikaç gündür sürekli öyle. Az önce kontrolden çıktım. Rahim kendini doğuma hazırlıyor dedi. Ben sancıdan şüphelendim ama sancı 40 larda 60 larda çıktı. Normalmiş çok teşekkürler canım cevabın için
Benimde ağrı oluyor zaman zaman. Kemiklerinde mi hissediyorsun sende? Benim de sancılar 40-60 çıktı, doktor normal dedi. Ben sezaryen olucağım için son 12 günüm kaldı.
Zaten 39 artı 2 de alcak akısına bırakmıs oldum bence o zamana kdar gelir diye düsünüyorum cünkü daha erken alabilirdi ama olabildiğince erteledim kendi gelirse bakalım normal dogurabiliyo muyum diye gelmezse sansına küssün ama inş gelmez
Gayet güzel hava bunalmıyorum hiç baya.zamandır..Sen uzaktan özlemişsin benim burnumun dibindeyken burnumda tütüyor..pandeminin başından beri hiç çıkmadım desem.inanırmısın heykel setbaşı zafer taraflarına...sadece kontrolden kontrole dışarı çıkıyorum evden..bende dört gözle bekliyorum oğluşlarimı alıp gezebileceğim günleri
Kızlar merhaba az önce kontrolden çıktım herşey yokunda çok şükür doktor iki hafta sonra yani 37.haftada çatı muayenesi yapacağım dedi 37.hafta erken değil mi çatı için
Valla benim öncekiler normal olduğu için bebek zaten okadar aşağıda ki ağrı olan yer daha da aşağıda. Kanala gireyim derken dışarı çıkmasa iyidir ay güldüm kendi kendime yazarken. Geçmezse bi dr a gideyim en iyisi yedi beni bu hissiyat.
normal dusunuyordum aslinda ama.bebekte gerilik olunca ve basurum baya artinca sezeryan olmak.istedigimi soyledim o da haftaya karar verelim dedi bir muayene yapayim dedi cati muayenesi yapicak bugun ilk defa basuruma bakicak sanirim ona gore dogum sekline karar vericez
Az ama belli olmaz ki 2 saat sonra 100lerde olabilir her an herşey olabilir ama bana ben 40 ı görürüm gibi geliyor kanala da girmedi daha içeride mutlu sanırım
Valla benim öncekiler normal olduğu için bebek zaten okadar aşağıda ki ağrı olan yer daha da aşağıda. Kanala gireyim derken dışarı çıkmasa iyidir ay güldüm kendi kendime yazarken. Geçmezse bi dr a gideyim en iyisi yedi beni bu hissiyat.
Sen güven hislerine geçmezse git doktora deneyimlisin sonuçta geçen Banu çiftçi izledim de ilk gebeliklerde kanala daha erken giriyormuş sanki ikinci üçüncülerde doğum başlayınca da giriyorlar demişti
Kızlar merhaba az önce kontrolden çıktım herşey yokunda çok şükür doktor iki hafta sonra yani 37.haftada çatı muayenesi yapacağım dedi 37.hafta erken değil mi çatı için
Her doktorun ayrı bir görüşü var bir standardı yok bunun doktoruna güven kafanı karıştırma Banu çiftçi ben genelde iri bebek değilse doğumda bakıyorum çünkü doğuma kadar çatı genişliyor önceden bakmak anlamsız yanlış tanı koyuluyor diyor benimki 38 de bakalım dedi perşembe günü bakacak 35-36 da bakan da var en iyisi çok kafamızı bulandırmadan doktora güvenmek Sanırm
Evet canım normal doğum görünüyo böylesi de çok heycanlı gün belli olunca da heycanlı gerçi. Aynen izne ayrıldım okula bişe vermedim. Sadece personelden sorumlu müd.yard. bugün arayıp analık iznimi mebbise işlemesini isticem. Sen de söyle unutmasınlar canım.
Boşver vermemişler ne güzel işte ben 3 hafta ders yaptım bana eziyet gibi geliyodu ama iyi oldu çocuklarımla konuştum vedalaştım bebek haberini verdim
Tamam canım cuma günü 37+0 o gün söylerim iyi dedin.ben buraya yeni tayin olduğum için çocuklarla öyle bi paylaşımım olmadı, karnımı da görmediler zaten kamerada
Tabiki çok güzel ders vermemeleri bende bide ufaklık var hakkaten zor oluyodu onla ders anlatmak izin vermiyodu. Bi gün içeri yolladım o yarım saatlik arada da prizi söküp içinden kabloları makasla kesmeye çalışmış, kabloya ihtiyacı varmış arabaları için. Sigorta atınca ders sonlandı bi içeri bakayım dedim anlayınca kafayı yedim tabi. Tam izne ayrılayım dedim ki bi baktım yeni prg da adım yok o yüzden bekleyebildim 37 yi.