2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar merhaba az önce kontrolden çıktım herşey yokunda çok şükür doktor iki hafta sonra yani 37.haftada çatı muayenesi yapacağım dedi 37.hafta erken değil mi çatı için
Bildigim kadariyla zaten çatı muayenesi 37. Ve 38. Haftalarda yapılıyor sonrasi dogum baslayabilir heran

1 numaranın hayal gücüne hayran kaldım
2 numarayı düşünemedim bile

Zaten 40.haftaya ne kaldiki canim beklemişken bekle az daha benimde basurum var benide bilgilendirirmisin bide bebisin ne kadar oldu canim

Evettt arkadaşlar Şafak 1 sabahtan beri nasıl kaygılı hissediyorum sanki ilk defa yaşayacağım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerini kucağına alan arkadaşlarımıza da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Canım ben daha çantanın ağzını kapatmadım biliyor musunherhalde kapatırsam hemen doğum başlayacakmış gibi geliyorama bugün ilk işim çantayı tastamam kapatmak, bir de kızım için hatim başlamıştım son cüzüm kaldı bugün onu da bitirirsem tamamdır benim kız gelebilirsadece bugün bana müsade etmesi lazım

Yine dogurmadigim bir günden merhaba günaydınlar kızlar Var mı doğuran diye bakmaya geldim. Şimdilik stabil. Azcik durun da şöyle.

Sözde bebeğim kanala doğru girmiş ben de ne ağrı ne sancı 2 ay önce daha çok hamile gibiydim.

Sanırım evde hizmet bekleyenler olunca hamile triplerim de kayboldu.

Benm şafak nezmn bilmiyorum persembe kontrole gidicem heran bekliyorum ama cok korkuyorm nedense bunda kızım ani geldi bunun gününde gelmesini istiyorum ilkinde bukdr korkmamıştım nedense

Benimde öyle 2hafta geri neden kilo almazlarsa yiyorumda hep 37den sonra cok hızlı alıyorlarmıs güya genede iyi senin cnm 3kilo olmustur toparlar hemen kızımda 2950 dogdu
bir ara 2 haftada sadece 100 gram almisti sonraki kontrolde 1 haftada 240 gram aldi sasirdim bende kireclenme basladi demisti doktor plesantada karin cevresi 2 hafta geri gorunuyor hep ama gecen hafta kilo alamasaydi alacakti hatta bebegi ama kilo alinca bekledi seninkide belki bu hafta iyi almistir annesi kacti en son

Perinatolog farklı ölcüyo kendi dr farklı ölcüyo canım 2500 diyelim kendi dr karın cevresi 2geri hala dedi perinatolog bişey demedi 7ekimde alalım dedi suan 37ye girdim kendi dr sancıların var baya beklemez gibi dedi beklicek olursak 38de alırım dedi persembeye kadar dayanıcam 7/24 yiyip içip yatıcam

Bana 35.haftada yapti canim cati muayenesi
Bildigim kadariyla zaten çatı muayenesi 37. Ve 38. Haftalarda yapılıyor sonrasi dogum baslayabilir heran
Bende muayene sonrasında kanama olmasından ve doğumu tetiklemesinden korkuyorum en azından 38 de yapsa daha mı iyi olurdu acaba diye düşündüm ve şimdiden gerildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…