- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim 2500 fena degil daha dogasiyada alir zaten az zamanin kalmis canim senindePerinatolog farklı ölcüyo kendi dr farklı ölcüyo canım 2500 diyelim kendi dr karın cevresi 2geri hala dedi perinatolog bişey demedi 7ekimde alalım dedi suan 37ye girdim kendi dr sancıların var baya beklemez gibi dedi beklicek olursak 38de alırım dedi persembeye kadar dayanıcam 7/24 yiyip içip yatıcam
insallah canim hepimizin kiHayırlısıyla sağlıkla inşallah kuzum
Sagol canim teşekkur ederim annem eve geldi bugun bir bucuk ay sonra gine amelyat rabbim bütün hastalara şifa versinCanım annen nasıl oldu sen nasılsın?
Karnın burnunda senden hizmetmi bekliyolar bir de..Sen tribe girmezsen daha çok hizmet edersin soylimm :)Yine dogurmadigim bir günden merhaba günaydınlar kızlarVar mı doğuran diye bakmaya geldim. Şimdilik stabil. Azcik durun da şöyle.
Sözde bebeğim kanala doğru girmiş ben de ne ağrı ne sancı 2 ay önce daha çok hamile gibiydim.
Sanırım evde hizmet bekleyenler olunca hamile triplerim de kayboldu.
Amin canim sag salim kucagina alirsin insallah bize guzel haberlerini ver yarin kacta ameliyatinEvettt arkadaşlar Şafak 1 sabahtan beri nasıl kaygılı hissediyorumsanki ilk defa yaşayacağım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerini kucağına alan arkadaşlarımıza da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Rabbim yardimciniz olsun kazasiz belasiz alirsiniz kucağinizaEvettt arkadaşlar Şafak 1 sabahtan beri nasıl kaygılı hissediyorumsanki ilk defa yaşayacağım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerini kucağına alan arkadaşlarımıza da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Okurken ürperdim resmen Allah korumuş yaaaTamam canım cuma günü 37+0 o gün söylerim iyi dedin.ben buraya yeni tayin olduğum için çocuklarla öyle bi paylaşımım olmadı, karnımı da görmediler zaten kamerada
Tabiki çok güzel ders vermemeleri bende bide ufaklık var hakkaten zor oluyodu onla ders anlatmak izin vermiyodu. Bi gün içeri yolladım o yarım saatlik arada da prizi söküp içinden kabloları makasla kesmeye çalışmış, kabloya ihtiyacı varmış arabaları için. Sigorta atınca ders sonlandı bi içeri bakayım dedim anlayınca kafayı yedim tabi. Tam izne ayrılayım dedim ki bi baktım yeni prg da adım yok o yüzden bekleyebildim 37 yi.
Masallah canim allah kabul etsin ne guzel yapmisin cantayi kapattim odanin kapisina koydum pusetle birlikte acil durumda eşim hemen alsin diye seninkisi normal dogummu olcak canimCanım ben daha çantanın ağzını kapatmadım biliyor musunherhalde kapatırsam hemen doğum başlayacakmış gibi geliyor ama bugün ilk işim çantayı tastamam kapatmak, bir de kızım için hatim başlamıştım son cüzüm kaldı bugün onu da bitirirsem tamamdır benim kız gelebilir sadece bugün bana müsade etmesi lazım
Canım germe kendini doktoruna söyle bir hafta daha bekleyelim diye tatmin edici bir açıklama yaparsa muayene olursun çatı muayenesi sonrası Eylül annelerinde kanama olan vardı ama bizde olmadı sanki çok alakalı değil diyor ebeler genelde kanama olabiliyormuş ama doğumu başlatmıyor diyorlarBende muayene sonrasında kanama olmasından ve doğumu tetiklemesinden korkuyorum en azından 38 de yapsa daha mı iyi olurdu acaba diye düşündüm ve şimdiden gerildim
Ay Allah korumuş geçmiş olsunTamam canım cuma günü 37+0 o gün söylerim iyi dedin.ben buraya yeni tayin olduğum için çocuklarla öyle bi paylaşımım olmadı, karnımı da görmediler zaten kamerada
Tabiki çok güzel ders vermemeleri bende bide ufaklık var hakkaten zor oluyodu onla ders anlatmak izin vermiyodu. Bi gün içeri yolladım o yarım saatlik arada da prizi söküp içinden kabloları makasla kesmeye çalışmış, kabloya ihtiyacı varmış arabaları için. Sigorta atınca ders sonlandı bi içeri bakayım dedim anlayınca kafayı yedim tabi. Tam izne ayrılayım dedim ki bi baktım yeni prg da adım yok o yüzden bekleyebildim 37 yi.
geçmiş olsun canımKızlar evet dün gelen suyummuş 4 kere geldi en sonunda foş diye aktı hastaneye geldik ebe muayene etti çatımın çok dar olduğunu söyledi mecburi sezeryan dedi doktorumu aradı doktorum geldi sezeryana alındım dünya tatlısı bi kızım oldu 3500 kg 51 cm odaya alındığımda saat gece 2 idi çok ağrım oldu ağrı kesicilerle atlatmaya çalıştık
İyi olmasına sevindimSagol canim teşekkur ederim annem eve geldi bugun bir bucuk ay sonra gine amelyat rabbim bütün hastalara şifa versin
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahEvettt arkadaşlar Şafak 1 sabahtan beri nasıl kaygılı hissediyorumsanki ilk defa yaşayacağım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerini kucağına alan arkadaşlarımıza da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Haklısın canım en iyisi doktorla konuşmak eğer tatmin olmazsam daha sonra yapmasını isteyebilirimCanım germe kendini doktoruna söyle bir hafta daha bekleyelim diye tatmin edici bir açıklama yaparsa muayene olursun çatı muayenesi sonrası Eylül annelerinde kanama olan vardı ama bizde olmadı sanki çok alakalı değil diyor ebeler genelde kanama olabiliyormuş ama doğumu başlatmıyor diyorlarHaklısın kanama bile olsa insan panikler nişan mı değil mi kurar dururuz seni iyi doktorun rahatlatır açık açık konuş tereddütlerini söyle kafamızda kuracağımıza doktora soralım benimde aklımda per günü kontrolüm var Çatı muayenesi var doğuma etkisi var mi diye soracağım yazarım buradan bakalım ne diyecek
Tamam de geç ya takılma çok biliyorlar çünkü yaptıklarının zararlarını görmediler yıllar sonra hastalık olarak geri döndü yanlış uygulamalar da nedenini bilmeyince doğru sanıyorlarYa kızlar ben cuma doğum yaptım karnım doğum yapmamış gibi olduğu gibi duruyorYa aynaya bakasım gelmiyor.Kaynanada bık bık sen az yiyorsun durup durup yiyeceksin şekerli su iç diye diye bıktırdı.Anlamıyorki şekerli suyun kaliteli süt olmadığını.Ben zaten bol su içiyorum kimyon kaynatıyor içiyorum.Dogum yapmayanlar az daha tadıni çıkarın
Bu halinle birde hizmet bekleyenler mi varYine dogurmadigim bir günden merhaba günaydınlar kızlarVar mı doğuran diye bakmaya geldim. Şimdilik stabil. Azcik durun da şöyle.
Sözde bebeğim kanala doğru girmiş ben de ne ağrı ne sancı 2 ay önce daha çok hamile gibiydim.
Sanırım evde hizmet bekleyenler olunca hamile triplerim de kayboldu.
Hummana stil tea denedim. Bir de vitamalt denemiştim ama ikisi de belirgin bir artış yapmadı. Bunun yanında solgar bira mayası tableti de denedim o da işe yaramadı. Tek belirgin artış milkplus oldu.Humana ve malt icecegi denemis miydin?
Ben kulaklarıma tıpa takıcamYa kızlar ben cuma doğum yaptım karnım doğum yapmamış gibi olduğu gibi duruyorYa aynaya bakasım gelmiyor.Kaynanada bık bık sen az yiyorsun durup durup yiyeceksin şekerli su iç diye diye bıktırdı.Anlamıyorki şekerli suyun kaliteli süt olmadığını.Ben zaten bol su içiyorum kimyon kaynatıyor içiyorum.Dogum yapmayanlar az daha tadıni çıkarın
Iyi masallah annesi insallah 3 kg geçmiştir bu hafta hayirli haberlerle gel insallahtabiki bilgilendiririm canim ogleden sonra randevum gecen hafta 2866ydi kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?