2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim 2500 fena degil daha dogasiyada alir zaten az zamanin kalmis canim seninde

Karnın burnunda senden hizmetmi bekliyolar bir de..Sen tribe girmezsen daha çok hizmet edersin soylimm :)

Ya kızlar ben cuma doğum yaptım karnım doğum yapmamış gibi olduğu gibi duruyorYa aynaya bakasım gelmiyor.Kaynanada bık bık sen az yiyorsun durup durup yiyeceksin şekerli su iç diye diye bıktırdı.Anlamıyorki şekerli suyun kaliteli süt olmadığını.Ben zaten bol su içiyorum kimyon kaynatıyor içiyorum.Dogum yapmayanlar az daha tadıni çıkarın

Amin canim sag salim kucagina alirsin insallah bize guzel haberlerini ver yarin kacta ameliyatin

Rabbim yardimciniz olsun kazasiz belasiz alirsiniz kucağinizabu arada corona testi yaptiniz mi bende 6 sinda yapcam korkuyorum

Okurken ürperdim resmen Allah korumuş yaaaBıdga bak sen hele kablo lazımmış saniye gözünden.ayırmaya gelmiyo bunları

Masallah canim allah kabul etsin ne guzel yapmisin cantayi kapattim odanin kapisina koydum pusetle birlikte acil durumda eşim hemen alsin diye seninkisi normal dogummu olcak canim

Bende muayene sonrasında kanama olmasından ve doğumu tetiklemesinden korkuyorum en azından 38 de yapsa daha mı iyi olurdu acaba diye düşündüm ve şimdiden gerildim
Canım germe kendini doktoruna söyle bir hafta daha bekleyelim diye tatmin edici bir açıklama yaparsa muayene olursun çatı muayenesi sonrası Eylül annelerinde kanama olan vardı ama bizde olmadı sanki çok alakalı değil diyor ebeler genelde kanama olabiliyormuş ama doğumu başlatmıyor diyorlar Haklısın kanama bile olsa insan panikler nişan mı değil mi kurar dururuz seni iyi doktorun rahatlatır açık açık konuş tereddütlerini söyle kafamızda kuracağımıza doktora soralım benimde aklımda per günü kontrolüm var Çatı muayenesi var doğuma etkisi var mi diye soracağım yazarım buradan bakalım ne diyecek

Ay Allah korumuş geçmiş olsun
benim oğlumda bir kere ben mutfaktayken elini pirize sokmuş allahtan sigorta attı çok tehlikeli işler yapıyorlar bazen
şimdi rahatız şükür.. Yapma, elleme dediğim şeye yaklaşmıyor bana sormadan birşey yapmıyor..

geçmiş olsun canım
uzun ömürlü, sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun inşallah

Sagol canim teşekkur ederim annem eve geldi bugun bir bucuk ay sonra gine amelyat rabbim bütün hastalara şifa versin
İyi olmasına sevindim Çok geçmiş olsunSonraki ameliyatı da güzel geçer hayırlı haberlerini alırız inşallah

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Sanki bende bu sefer daha heyecanlıyım anı yaşıyorum resmen ilkinde biran önce kucağıma almak istiyordum ama bunda yok tadını çıkara çıkara ilerliyoruz

Haklısın canım en iyisi doktorla konuşmak eğer tatmin olmazsam daha sonra yapmasını isteyebilirim
İlk gebelik olduğundan sanırım panik havası daha fazla oluyor herşeyde bir pimpiriklenme yapıyorum

Tamam de geç ya takılma çok biliyorlar çünkü yaptıklarının zararlarını görmediler yıllar sonra hastalık olarak geri döndü yanlış uygulamalar da nedenini bilmeyince doğru sanıyorlar
Göbek gider daha üç gün olmuş vücuduna zaman tanı biraz bebeğe odaklan vücudunu görmezden gel bir süre

Bu halinle birde hizmet bekleyenler mi var
Allah akıl fikir versin ne diyim

Ben kulaklarıma tıpa takıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…