2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende muayene sonrasında kanama olmasından ve doğumu tetiklemesinden korkuyorum en azından 38 de yapsa daha mı iyi olurdu acaba diye düşündüm ve şimdiden gerildim

Ben 35 te olmustum hicbir sikinti yasamadim canim 37 bence cok iyi ona gore beklersin bebisini bilmis olursun en azindan normale uygun musun diye olacagi varsa dogum olur bunu bebek belirler yoksa doktor bana taaa 35te yapmazdi herlade

Hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğini. Göbek öyle hemen inmiyor. Sende tuhaf birşey yok yani canını sıkma. Sönükleşmesi 2 haftayı falan buluyor eski haline dönmesi ise aylar tabi. Valla yeme içmede kimseyi dinleme. İlk bebeğimde yedirdiler de yedirdiler. Sütüm arttı mi hayır. Artan sadece kilomdu. Doğum sonrası kilomun üstüne çıktım yiyip yiyip.

Ben 35 te olmustum hicbir sikinti yasamadim canim 37 bence cok iyi ona gore beklersin bebisini bilmis olursun en azindan normale uygun musun diye olacagi varsa dogum olur bunu bebek belirler yoksa doktor bana taaa 35te yapmazdi herlade
Evet canım haklısın doğum şeklini netleştirmek için çok da ertelemeye gerek yok aslında

Kızlar bende doktordan geldim doktor iyi dedi simdilik çatı muyenesini haftaya yapayım son kanlarımı aldı nst boyle çıktı hemşire dezenfektan dökmüş biraz doğum sancılarında sürekli 100 çıkması gerekiyormuş şimdilik bişey yok dedi

Eklentiler

• A8BBC75D-0C44-4722-A0A4-D00D4ED3EC92.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 52
Masallah canim allah kabul etsin ne guzel yapmisin cantayi kapattim odanin kapisina koydum pusetle birlikte acil durumda eşim hemen alsin diye seninkisi normal dogummu olcak canim
Benimki de yatak odasında duruyor içini tekrar düzenlemem lazım tam içime sinmedi. Evet canım şimdilik normal doğum, kurbanlık koyun gibi bekliyorum resmen

Vücut 9 ayda yavaş yavaş bu hale geliyor, eski haline de yavaş yavaş dönecek. Hiç canını sıkma.

Ayrıca şekerli su nedir ya?! Bari üşenmesin komposto, şerbet filan yapsın. Şaka bir yana o da bilgisi kadar faydalı olmaya çalışıyor. Sen onu kibarca yönlendir, sevdiğin daha besleyici şeyleri rica et. Hem oyalanmış olur şekerli suya vakti kalmaz hem de faydalı oluyorum diye sevinir.

Kızlar sütü gelen var mı?Arkadaşın doğumdan önce sütü geliyordu sıkınca.Bende yok

100 e birşey kalmamış yaklaştı senin doğum da

Benim hala bir sancım, ağrım yok. Yalnız bebeğin artık içime sığmadığını hissediyorum. 1 aydır c şeklinde, elleri ayakları sağ tarafımda. İttirdiği zaman fena oluyor. Artık dayak yemekten sağ yanımdaki kaslarım ağrımaya başladı. Bazen oturduğum yerde sarsılıyorum, oysa 77 kiloyum. Çıkınca bu aciz, cılız şey mi beni sarsıyordu diyeceğimi sanıyorum. Çoğul gebeler nasıl dayanıyor bilmiyorum.

Dayanamıyoruz
Sabahtan beri kasıklarda bir ağrı var yürüyemiyorum.. birde her biri bir yana topluyor kendini sanki göbeğim patlayacak ta çıkacaklar gibi oluyor

Merhabalar doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim bin maşallah hepsine bebeklerini sağlıkla anneli babalı büyütsünler inşallah
Bayadır mesajları geceleri okuya okuya bitiremiyordum ama çokta zevkli geliyordu açıkçası geceleri girip okumak
Ben de bekleyenlerdenim ekim bebişleri eylül bebişi oldu bakalım bizimki ne zaman gelecek içimden bir ses çok vaktimin olmadığını söylüyor normal doğum mu sezeryan mı beklemedeyim bir şeye karar vermedim akışına bıraktım 39 da çatı muayenem var o zaman doktor doğuma yakın net söylüyorum dedi eğer beklerse kızım o zaman belli olacak.
Doğum yapacak arkadaşlara Allah kolaylıklar versin sağlıkla kavuşun inşallah

Baya aktif senin içerisi benim düz gidip bi 60 görüp tekrar düz gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…