- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 33
Bilmiyorum ki nst kağıdımı da aldı vermedi. Arada 60 lara kaymıştı çizgi geneli 40 lardaydı. Ben çok sancı hissediyorum zaten hep normal diyo benim doktor. Rahim doğuma hazırlanıyo sancılar artar diyo. İnşAllah 20 gün beklemez camım valla ben çok ağırlaşmış hissediyorum çok fazla kilo da almadım ama çok zorlanıyorum. Perdelerimi görümcem ütüledi astı sağolsun ben de dolandım yemek yaptım anca. Çok bi iş yapamıyorum bu da çok zoruma gidiyor40-60lar da az değil bakalım 20 gün bekleyecek mi benim geçen hafta 9-10 lardaydı
Evet canım kemiklerimde hissediyorum. Kaburgalarıma yakın yerde özellikle çok. Orda yara varmış gibi. Benim dr da normal diyo hep. Az kalmış senin de hadi hayırlısıyla bakalımBenimde ağrı oluyor zaman zaman. Kemiklerinde mi hissediyorsun sende? Benim de sancılar 40-60 çıktı, doktor normal dedi. Ben sezaryen olucağım için son 12 günüm kaldı.
Evet normal dedi. Belki de o 60 lardaki atakları bebek hareketi diye yorumladı. Bebek bikaç defa tekmeledi çünkü o aletiSancına normal mi dedi doktorun canim 60 az degilki normal dogum yapabilirsin dedimi halen bebis ne kadar olmus
Başka hocalar vardır diye vermemişlerdir sana. Kimi idareci çok ders tanımlıyo kimi az seninkiler sana kıyak geçmiştir.Tamam canım cuma günü 37+0 o gün söylerim iyi dedin.ben buraya yeni tayin olduğum için çocuklarla öyle bi paylaşımım olmadı, karnımı da görmediler zaten kamerada
Tabiki çok güzel ders vermemeleri bende bide ufaklık var hakkaten zor oluyodu onla ders anlatmak izin vermiyodu. Bi gün içeri yolladım o yarım saatlik arada da prizi söküp içinden kabloları makasla kesmeye çalışmış, kabloya ihtiyacı varmış arabaları için. Sigorta atınca ders sonlandı bi içeri bakayım dedim anlayınca kafayı yedim tabi. Tam izne ayrılayım dedim ki bi baktım yeni prg da adım yok o yüzden bekleyebildim 37 yi.
Canım öyle düşünme ben de aktif biriyimdir resmen yaşlandım diyorum ama normal bu hallerimiz enerji depolamak lazım biraz da annemi bekliyorum ben de perde ve camlar için mecbur destek alacağız etrafımızdan şimdi de doğumdan sonra bir süre daha alıştırmaya çalış kendini kötü hissetme hiçBilmiyorum ki nst kağıdımı da aldı vermedi. Arada 60 lara kaymıştı çizgi geneli 40 lardaydı. Ben çok sancı hissediyorum zaten hep normal diyo benim doktor. Rahim doğuma hazırlanıyo sancılar artar diyo. İnşAllah 20 gün beklemez camım valla ben çok ağırlaşmış hissediyorum çok fazla kilo da almadım ama çok zorlanıyorum. Perdelerimi görümcem ütüledi astı sağolsun ben de dolandım yemek yaptım anca. Çok bi iş yapamıyorum bu da çok zoruma gidiyor
Evet canım kemiklerimde hissediyorum. Kaburgalarıma yakın yerde özellikle çok. Orda yara varmış gibi. Benim dr da normal diyo hep. Az kalmış senin de hadi hayırlısıyla bakalım
Evet normal dedi. Belki de o 60 lardaki atakları bebek hareketi diye yorumladı. Bebek bikaç defa tekmeledi çünkü o aleti
Normal doğum şansın var ama bebek hâlâ iri dedi. 3 buçuk olmuş canım en azından 3200 beklerdim dedi. Ama babasının boyu uzun mu evet dedim. Boyu felan da uzun dedi. Ben de minnak bişeyimnapcam bilmiyorum Ekmeği kestin dimi dedi yooo dedim hatta en çok ekmek yiyorum şekerim düşüyo elim ayağım titriyo dedim Siz tatlıyı kesin dediniz ekmeği kes demediniz ki dedim. Benle pazarlık yapma dedi Ekmek yoğurt çok yiyorum ben ya. Bu iki haftada hiç ekmek tatlı tüketmiyim bol bol yürüyim bari çok kilo almasın daha fazla
Başka hocalar vardır diye vermemişlerdir sana. Kimi idareci çok ders tanımlıyo kimi az seninkiler sana kıyak geçmiştir.
Ben küçük yerde çalışıyorum çoğu dışarda gördü zaten böylebakyolar. Az önce eczaneye uğradım orda da 2 kardeş öğrencim oturuyodu babalarıyla aaa hocam aaa diye konuştular.
Hii Allah korusun elektrik tutsaydı ya. Ki korumuş sigortalar atmış neyseki. Dikkat et canım yalnız bırakma o yaramazı. Bak hele kablo arıyormuş arabasına ayymüendiz mi olcak ne
Bu karın olayına dünden beri baya taktım ya bide üstüne senin bu yazını okuyunca iyice umudumu kaybettimYa kızlar ben cuma doğum yaptım karnım doğum yapmamış gibi olduğu gibi duruyorYa aynaya bakasım gelmiyor.Kaynanada bık bık sen az yiyorsun durup durup yiyeceksin şekerli su iç diye diye bıktırdı.Anlamıyorki şekerli suyun kaliteli süt olmadığını.Ben zaten bol su içiyorum kimyon kaynatıyor içiyorum.Dogum yapmayanlar az daha tadıni çıkarın
Kesinlikle ben de işte yaşlı gibi hissediyorum kendimi. Kimseye iş buyurmam normalde hiç sevmem yani. Sürekli eşime başkalarına söylüyorum yapamayınca. O da zoruma gidiyor işteCanım öyle düşünme ben de aktif biriyimdir resmen yaşlandım diyorum ama normal bu hallerimiz enerji depolamak lazım biraz da annemi bekliyorum ben de perde ve camlar için mecbur destek alacağız etrafımızdan şimdi de doğumdan sonra bir süre daha alıştırmaya çalış kendini kötü hissetme hiçben de iki gündür ödem tutuyorum şiştikçe hareketim kısıtlandı çabuk yoruluyorum gündüz sızıyorum olacak bunlar az kaldı
Acıyorsa sür şimdiden sonra sıkıntı çok oluyor..lanolin içermeyen şeyler sür bitkisel bi zarari olmazki onun dogumu falan başlatmayla ilgisi yok..kantaron yağı sürebilirsin acısını alır..ben mustelanin kremini aldim icerigi temiz ve dogal cok guzel yumusatıyo tavsiye ederim..Anladım canım benim bir de uçları acıyor kremi de süremiyorum doğumu tetikler diye napsam bilemedim şimdiden acıyorsa...
Bebeğe nasıl kilo verdireceksinKızlar ya bebeğe kilo verdirmek için napmamız lazım. Akıntının tersine yüzüyorum resmen. Millet kilo aldırmayı sorar, benÇok korkuyorum kesi çok olursa sıkıntı olursa normal doğumda çok zorlanırım diye
Deme kız öyle bende simdilik öyle bekliyorum da son dk ne olur allah bilir hayirlisi olsun bebislerimize sag salim kavusalimdaBenimki de yatak odasında duruyor içini tekrar düzenlemem lazım tam içime sinmedi. Evet canım şimdilik normal doğum, kurbanlık koyun gibi bekliyorum resmen
Bebisin ne kadar olmus canim bizim doktorlarda ayni seyleri söylüyor senleDoktorda bu iki hafta içinde doğurursan kolay olur ama 39.40 haftada sezaryen olabilir dedi
Niye böyle düşündün ki canim saglikla kucagina alda dogum seklini cok takma bence bu arada bebegin ne kadar olmus kiKızlar ya bebeğe kilo verdirmek için napmamız lazım. Akıntının tersine yüzüyorum resmen. Millet kilo aldırmayı sorar, benÇok korkuyorum kesi çok olursa sıkıntı olursa normal doğumda çok zorlanırım diye
canim bu hafta cok kilo almamis 2900 olmus basur noktasinda da bana hak verdi daha kotu olabilir dogumda dedi ama tabi bu suan benim basurumun seviyesiyle alakali olabilir carsambaya gun aldik sezeryan icin safak 2 kizlarIyi masallah annesi insallah 3 kg geçmiştir bu hafta hayirli haberlerle gel insallah
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar yarın 12:30'da Sezaryen doğum yapacağım hepinizden dua bekliyorum.
Spor yaptıramıyo muyuz ya pilates felan yaptırsakBebeğe nasıl kilo verdireceksin
Fazla almaması için ekmek, karbonhidrat, tatlı tarzı şeyleri yemeyeceksin son ayda doktor bana bunlardan uzak dur demişti tabi ben dinlemedim canımın her çektiğini yedim
İlla normal doğum olsun demiyorum hayırlısı olsun tabiki canım ama işte doktorum da normal doğum avantajını kaçırma çok kilo almasın dikkat et diyo her defasında. 3 buçuk kilo olmuş canımNiye böyle düşündün ki canim saglikla kucagina alda dogum seklini cok takma bence bu arada bebegin ne kadar olmus ki
3.350 gr 52cm olmuş canım yine çok dedi doktorum şekere dikkat etmiyor musun 39,40ı bulursan sezaryen olabilir dediBebisin ne kadar olmus canim bizim doktorlarda ayni seyleri söylüyor senle
Hahaha pilates yaptır belki biraz zayıflarSpor yaptıramıyo muyuz ya pilates felan yaptırsakişte benim dinlemem lazım artık yoksa olan bana olacak
İlla normal doğum olsun demiyorum hayırlısı olsun tabiki canım ama işte doktorum da normal doğum avantajını kaçırma çok kilo almasın dikkat et diyo her defasında. 3 buçuk kilo olmuş canım
Evet doktorumda hareketleri onlar sancı değil diyor gerçi önemli değil bir anda suyun gelir dediBaya aktif senin içerisibenim düz gidip bi 60 görüp tekrar düz gidiyor
Yarın dedim ama carsambaya kalmış olsun o da güzelcanim bu hafta cok kilo almamis 2900 olmus basur noktasinda da bana hak verdi daha kotu olabilir dogumda dedi ama tabi bu suan benim basurumun seviyesiyle alakali olabilir carsambaya gun aldik sezeryan icin safak 2 kizlar
haydaaa herseyide sekere bagliyor hemen senin doktorunda ne alakasi var benim yok sekerim ayni senin gibi olculeri bebegin 52 cm 3bin 400 küsuruda vardi sekermi oluyomuş hemen..3.350 gr 52cm olmuş canım yine çok dedi doktorum şekere dikkat etmiyor musun 39,40ı bulursan sezaryen olabilir dedisenin kontrol ne zaman
Abooo bunu da duydu kulaklarim ne diyon sen gııKızlar ya bebeğe kilo verdirmek için napmamız lazım. Akıntının tersine yüzüyorum resmen. Millet kilo aldırmayı sorar, benÇok korkuyorum kesi çok olursa sıkıntı olursa normal doğumda çok zorlanırım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?