- 4 Kasım 2019
- 300
- 388
- 53
- 31
Tamam canım. Dikkat etcem de ekmek yiyerek zar zor doyyodum ekmek yemeden nasıl doycam ki benHahaha pilates yaptır belki biraz zayıflar
Dediklerimi yeme fazla almaz canım..
Napim gıı kilosu fazla dedi daktırAbooo bunu da duydu kulaklarim ne diyon sen gıı
Aynen banada öyle gelmedi ama sezaryen için diyor sanırım aman kendi belirlesin bebiş nasıl gelmek istersehaydaaa herseyide sekere bagliyor hemen senin doktorunda ne alakasi var benim yok sekerim ayni senin gibi olculeri bebegin 52 cm 3bin 400 küsuruda vardi sekermi oluyomuş hemen..
Geçmiş olsun canım. Telefona hiç takılma, olmuş şeyin önüne geçilmiyo maalesef. Zamanı gelince daha güzellerini alırsın. Sen bebeğine odaklan ve stres yapma. Bebeğin de hisseder çünkü. Hastalık geçirdin, hemde normal bi hastalıkta değil. O yüzden kilosuna hiç takılma. Gayet güzel kilosu. Doğduğunda zaten bir anda büyüyolar.Selam kızlar bgn kontrolüm vardı yine başıma neler geldi sormayınbenm doktor plazada ve 11.katta galoş giyeyim derken telefonumu yanına pufa bırakmıstım elimi çarpınca telefonum arkada bina boşlugu var odan aşağıya uçtu tabi her kat aralığında fileler var onlara takılarak düştü eşim gitti aldı ama ekran arkası filan kırılmıştı o moralle girdim doktora ağlıyorum tabi kafa desen gitti neyse üstünede doktor 3200 gramö dedi kilosuna 2 hafta önce 3100dü boyu cok uzamıs 52 cm olmus hiç üzülme geriye bile düşebilirdi vucudun hastalıkla savaştı gayet normal hiç üzülme zaten önden gidiyordu dedi nst de sancı ağrı yok ctesi tekrar çağırdı bgnkü adrenalin bana yeter heralde bide diş ağrısı başladı stresten mi oluyor ne oluyor bsy olunca üst üsteki gelir ya
Geçmiş olsun canım sağlık olsun sıkma tatlı canını..Selam kızlar bgn kontrolüm vardı yine başıma neler geldi sormayınbenm doktor plazada ve 11.katta galoş giyeyim derken telefonumu yanına pufa bırakmıstım elimi çarpınca telefonum arkada bina boşlugu var odan aşağıya uçtu tabi her kat aralığında fileler var onlara takılarak düştü eşim gitti aldı ama ekran arkası filan kırılmıştı o moralle girdim doktora ağlıyorum tabi kafa desen gitti neyse üstünede doktor 3200 gramö dedi kilosuna 2 hafta önce 3100dü boyu cok uzamıs 52 cm olmus hiç üzülme geriye bile düşebilirdi vucudun hastalıkla savaştı gayet normal hiç üzülme zaten önden gidiyordu dedi nst de sancı ağrı yok ctesi tekrar çağırdı bgnkü adrenalin bana yeter heralde bide diş ağrısı başladı stresten mi oluyor ne oluyor bsy olunca üst üsteki gelir ya
Hep aynı oranda kilo alacak diye bişey yok günümüz aynı senle bnmki de o kiloda Dr gayet iyi dediSelam kızlar bgn kontrolüm vardı yine başıma neler geldi sormayınbenm doktor plazada ve 11.katta galoş giyeyim derken telefonumu yanına pufa bırakmıstım elimi çarpınca telefonum arkada bina boşlugu var odan aşağıya uçtu tabi her kat aralığında fileler var onlara takılarak düştü eşim gitti aldı ama ekran arkası filan kırılmıştı o moralle girdim doktora ağlıyorum tabi kafa desen gitti neyse üstünede doktor 3200 gramö dedi kilosuna 2 hafta önce 3100dü boyu cok uzamıs 52 cm olmus hiç üzülme geriye bile düşebilirdi vucudun hastalıkla savaştı gayet normal hiç üzülme zaten önden gidiyordu dedi nst de sancı ağrı yok ctesi tekrar çağırdı bgnkü adrenalin bana yeter heralde bide diş ağrısı başladı stresten mi oluyor ne oluyor bsy olunca üst üsteki gelir ya
Canım geçmiş olsun ama bebeğin kilosuna hiç üzülme benimde 2 hafta içinde sadece 150 gr almıştı ve benim oğlumun kilosu daha az ama DR iyi dediği sürece hiç sorun etmiyorum sende bunu aklına getirip üzülmeSelam kızlar bgn kontrolüm vardı yine başıma neler geldi sormayınbenm doktor plazada ve 11.katta galoş giyeyim derken telefonumu yanına pufa bırakmıstım elimi çarpınca telefonum arkada bina boşlugu var odan aşağıya uçtu tabi her kat aralığında fileler var onlara takılarak düştü eşim gitti aldı ama ekran arkası filan kırılmıştı o moralle girdim doktora ağlıyorum tabi kafa desen gitti neyse üstünede doktor 3200 gramö dedi kilosuna 2 hafta önce 3100dü boyu cok uzamıs 52 cm olmus hiç üzülme geriye bile düşebilirdi vucudun hastalıkla savaştı gayet normal hiç üzülme zaten önden gidiyordu dedi nst de sancı ağrı yok ctesi tekrar çağırdı bgnkü adrenalin bana yeter heralde bide diş ağrısı başladı stresten mi oluyor ne oluyor bsy olunca üst üsteki gelir ya
Aynen oyle bi gelsin bakalim cikiyomu cikamiuomu..herseyin gununden once hemen önünü kesiyo bu doktorlarda bi tuhaf yaaa..benim ilk oğlan 4.500 dü..bu sanmıyom pek onun kadar olsun bilemiyorum gerçi ne olurAynen banada öyle gelmedi ama sezaryen için diyor sanırım aman kendi belirlesin bebiş nasıl gelmek istersesenin ilkide mi kiloluydu nasıldı
yarin dedi aslinda doktorda carsamba diye esim istedi heycanlandi sanirimYarın dedim ama carsambaya kalmış olsun o da güzelayyy cok az kalmıs darısı bize
Perşembeye isteseydiniz bariyarin dedi aslinda doktorda carsamba diye esim istedi heycanlandi sanirimen hayirli zamanda senin minnosta gelsin insallah canim
Böyle bir haklarının olduğunu sanmıyorum bende 30. Haftadan sonra hastane değiştirdim güncel fiyat ne ise onu söylediler bana..Kızlar size birşey sorucam geçenlerde hastene ve doktor değiştirmiştim ya yeni gittiğim hastanede doğum ücretini sordum takipli hasta ve sonradan gelen hasta arasında nerdeyse 2 katı fiyat farkı söylediler. Hastanelerin böyle bi hakkı var mı ?
Bu arada SGK nın sayfasında özel hastanelerin işlem bazlı alabilecekleri max tutar belirtilmiş. Benim bi arkadaşım babasının ameliyatı için hastane fazla ücret tahsil etmiş oda faturasını isteyerek (tabi zorla çünkü fatura vermede sıkıntı çıkarabiliyorlar) SGK ya başvurmuş ve fazla tahsil edilen kısmı hastane geri iade etti.
Askolsun ağlamalı emojileri görünce ben bile korktum okuyamadım korkudan..Gelen mala gelsin onun için aglanırmi uzüyosun kendini..doktorunun dedigide cok mantikli kac hafta oldu sonucta bi hastalikla ugrastin gayet normal..hersey yolunda bence kafana takcak bi durum yok bebisinde hala maşallahı var bak ne güzel uzamış :)Selam kızlar bgn kontrolüm vardı yine başıma neler geldi sormayınbenm doktor plazada ve 11.katta galoş giyeyim derken telefonumu yanına pufa bırakmıstım elimi çarpınca telefonum arkada bina boşlugu var odan aşağıya uçtu tabi her kat aralığında fileler var onlara takılarak düştü eşim gitti aldı ama ekran arkası filan kırılmıştı o moralle girdim doktora ağlıyorum tabi kafa desen gitti neyse üstünede doktor 3200 gramö dedi kilosuna 2 hafta önce 3100dü boyu cok uzamıs 52 cm olmus hiç üzülme geriye bile düşebilirdi vucudun hastalıkla savaştı gayet normal hiç üzülme zaten önden gidiyordu dedi nst de sancı ağrı yok ctesi tekrar çağırdı bgnkü adrenalin bana yeter heralde bide diş ağrısı başladı stresten mi oluyor ne oluyor bsy olunca üst üsteki gelir ya
Simdi burda bir kac kisi daha boyle doktoru yuzunden telasa girince inan ben gidip doktorumun ağzini yuzunu opesim sizinkilerinde sacini basini yolasim geliyor..son haftaniz gelmis sakinlestirip moral destek verceklerine abuk subuk seyler koyuyolar kafaniza..laf yani dedigi hersey olmus bitmis gormus sanki cikmamis cocuk bu nasil bi öngörum ne biliyo da birkaç yüz gramın çetelesini tutuyo ..ya daha gecen gun burda ornek verdim millet 5 bucuk kilo cocuk cıkarıyo ..kendinizi boyle sartlamayın lutfen yaaa ne dusunursen öyle.olur..doktorda yapamacagi seyin bahanesini cocugun bir kacyüz gramina suç atmaya kalkmasın şimdiden cok kizdım doktoruna..dogurtamıycam korkuyom demiyo daNapim gıı kilosu fazla dedi daktır
Kilo nasıl verdiceksin kız doğmadan diyete sokma yavruyu kendin için ekmeği bırakabilirsin yürüyüş pilates yapabilirsin Perine masajını yap ki oradaki kaslar güçlensin doktorun zorlanacağını düşünürse sezeryana alır merak etme daha büyümesin bir an önce doğsun dersen adaçayı iç hurma ye Çömelme hareketi yap merdiven in çık pilatesi zaten yapıyordun o da güçlendirir vajina kaslarını nefes egzersizleri çalış en çok normal doğumda ona ihtiyacımız olacak demişti benim doktor bir de doğumda ebe ve doktorun yönlendirmelerine odaklan onlar yönlendirmeden gereksiz ıkınma yırtıkların önüne geçeriz böylece Ve kesi olacak diye şartlama kendini 4.5 kg kesisiz doğumlar gördüm ben valla 2.5 kg kesiyi de gördüm İlla kilo fazla diye kesi olacak diye birşey yok yani sakin kalmaya çalışalım onların koynumuza koyulmasını hayal edelimKızlar ya bebeğe kilo verdirmek için napmamız lazım. Akıntının tersine yüzüyorum resmen. Millet kilo aldırmayı sorar, benÇok korkuyorum kesi çok olursa sıkıntı olursa normal doğumda çok zorlanırım diye
Arada az bi fark olsa hiç sorun etmicektim ama takipli hasta değilsiniz diye doğum için tam iki katı fiyat almak nedir ! Bide bize eşim müfettiş diye güya indirim yaptıklarını söylüyorlarBöyle bir haklarının olduğunu sanmıyorum bende 30. Haftadan sonra hastane değiştirdim güncel fiyat ne ise onu söylediler bana..
Kimi nasıl kazıklayacağız derdinde bazı hastaneler büyük saçmalık..
valla ben sürüyorum 2 haftadır. hergün değil ama genelde duştan çıkınca. mustela kullanıyorum ben. bezelye kadar alıp sadece tek hareketle ovmadan sürüyorum.Anladım canım benim bir de uçları acıyor kremi de süremiyorum doğumu tetikler diye napsam bilemedim şimdiden acıyorsa...
diyetisyene götür istersenKızlar ya bebeğe kilo verdirmek için napmamız lazım. Akıntının tersine yüzüyorum resmen. Millet kilo aldırmayı sorar, benÇok korkuyorum kesi çok olursa sıkıntı olursa normal doğumda çok zorlanırım diye
ya bence çok normal. benim kız 37+3de 3260doğdu.hemen neden şekere bağlamış.3.350 gr 52cm olmuş canım yine çok dedi doktorum şekere dikkat etmiyor musun 39,40ı bulursan sezaryen olabilir dedisenin kontrol ne zaman
valla katılıyorıium. benim doktor tansiyon hatici hiç birşeye takılmıyor.Simdi burda bir kac kisi daha boyle doktoru yuzunden telasa girince inan ben gidip doktorumun ağzini yuzunu opesim sizinkilerinde sacini basini yolasim geliyor..son haftaniz gelmis sakinlestirip moral destek verceklerine abuk subuk seyler koyuyolar kafaniza..laf yani dedigi hersey olmus bitmis gormus sanki cikmamis cocuk bu nasil bi öngörum ne biliyo da birkaç yüz gramın çetelesini tutuyo ..ya daha gecen gun burda ornek verdim millet 5 bucuk kilo cocuk cıkarıyo ..kendinizi boyle sartlamayın lutfen yaaa ne dusunursen öyle.olur..doktorda yapamacagi seyin bahanesini cocugun bir kacyüz gramina suç atmaya kalkmasın şimdiden cok kizdım doktoruna..dogurtamıycam korkuyom demiyo da
Hiç canını sıkma canım sağlık olsun telefon mühim değil doktor da haklı gene iyi almış bebiş maşallah daha iyi olacak herşey ümidini kaybetme lütfen minişinin sana çok ihtiyacı var ondan güç al ben de ne zaman ümitsizliğe kapılsam bir tekmeyle sarsılıyorum sonra vazgeçiyorum içimizdeki melek çok güçlü bize bişey olmazSelam kızlar bgn kontrolüm vardı yine başıma neler geldi sormayınbenm doktor plazada ve 11.katta galoş giyeyim derken telefonumu yanına pufa bırakmıstım elimi çarpınca telefonum arkada bina boşlugu var odan aşağıya uçtu tabi her kat aralığında fileler var onlara takılarak düştü eşim gitti aldı ama ekran arkası filan kırılmıştı o moralle girdim doktora ağlıyorum tabi kafa desen gitti neyse üstünede doktor 3200 gramö dedi kilosuna 2 hafta önce 3100dü boyu cok uzamıs 52 cm olmus hiç üzülme geriye bile düşebilirdi vucudun hastalıkla savaştı gayet normal hiç üzülme zaten önden gidiyordu dedi nst de sancı ağrı yok ctesi tekrar çağırdı bgnkü adrenalin bana yeter heralde bide diş ağrısı başladı stresten mi oluyor ne oluyor bsy olunca üst üsteki gelir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?