Sezaryen 10 EkimSezaryen mı senin tarih belli mi
Masaj yapmadan hafifce sürsen belki biraz acısını alır
Bu doktor doğurtmicak beni canım. Sık gittiğim hastane yeni açılmış küçük bi hastane doğumhane yok, açılmamış daha. Sürekli merkeze gidemediğim için sık kontrollerimi bu yapyo. 3 hafta önce yine kilosu fazlaydı doğum doktorum böyle bişey söylemedi kilosu çok iyi dedi.Simdi burda bir kac kisi daha boyle doktoru yuzunden telasa girince inan ben gidip doktorumun ağzini yuzunu opesim sizinkilerinde sacini basini yolasim geliyor..son haftaniz gelmis sakinlestirip moral destek verceklerine abuk subuk seyler koyuyolar kafaniza..laf yani dedigi hersey olmus bitmis gormus sanki cikmamis cocuk bu nasil bi öngörum ne biliyo da birkaç yüz gramın çetelesini tutuyo ..ya daha gecen gun burda ornek verdim millet 5 bucuk kilo cocuk cıkarıyo ..kendinizi boyle sartlamayın lutfen yaaa ne dusunursen öyle.olur..doktorda yapamacagi seyin bahanesini cocugun bir kacyüz gramina suç atmaya kalkmasın şimdiden cok kizdım doktoruna..dogurtamıycam korkuyom demiyo da
Madecassol sürüyorum.Yağdan da alayımAcıyorsa sür şimdiden sonra sıkıntı çok oluyor..lanolin içermeyen şeyler sür bitkisel bi zarari olmazki onun dogumu falan başlatmayla ilgisi yok..kantaron yağı sürebilirsin acısını alır..ben mustelanin kremini aldim icerigi temiz ve dogal cok guzel yumusatıyo tavsiye ederim..
Nasıl sömüreceklerini şaşırmışlar artık şaka gibi tekrar konuş doktora da söyle bakalım onlar da insiyatif kullanabiliyor kendi hastanesine yetişemeyip başka hastanede doğum yapanlar oluyor yaptırmama ya da ekstra ücret gibi bir hakları nasıl oluyor anlamadım ilk defa duyuyorum böyle birşeyiKızlar size birşey sorucam geçenlerde hastene ve doktor değiştirmiştim ya yeni gittiğim hastanede doğum ücretini sordum takipli hasta ve sonradan gelen hasta arasında nerdeyse 2 katı fiyat farkı söylediler. Hastanelerin böyle bi hakkı var mı ?
Bu arada SGK nın sayfasında özel hastanelerin işlem bazlı alabilecekleri max tutar belirtilmiş. Benim bi arkadaşım babasının ameliyatı için hastane fazla ücret tahsil etmiş oda faturasını isteyerek (tabi zorla çünkü fatura vermede sıkıntı çıkarabiliyorlar) SGK ya başvurmuş ve fazla tahsil edilen kısmı hastane geri iade etti.
Ya ben de aynı şeyi düşünüyorumSimdi burda bir kac kisi daha boyle doktoru yuzunden telasa girince inan ben gidip doktorumun ağzini yuzunu opesim sizinkilerinde sacini basini yolasim geliyor..son haftaniz gelmis sakinlestirip moral destek verceklerine abuk subuk seyler koyuyolar kafaniza..laf yani dedigi hersey olmus bitmis gormus sanki cikmamis cocuk bu nasil bi öngörum ne biliyo da birkaç yüz gramın çetelesini tutuyo ..ya daha gecen gun burda ornek verdim millet 5 bucuk kilo cocuk cıkarıyo ..kendinizi boyle sartlamayın lutfen yaaa ne dusunursen öyle.olur..doktorda yapamacagi seyin bahanesini cocugun bir kacyüz gramina suç atmaya kalkmasın şimdiden cok kizdım doktoruna..dogurtamıycam korkuyom demiyo da
Canım senin boşalmaya ihtiyacın varmış tel bahane olmuş boşver arada resetlenmek lazım nazarınız olsun telefon da siz neleri atlattınız oğlusunla (maşallahAy alıntılamayı beceremiyorum sanırım sağolun kızlar yaptırdım telimi 700 TL verdim ama 2 saatte halloldu neyse ki elimde değil üzülmüştüm baya içinde Bi sürü sey yenisini alsamda Bi sürü ugrascaktım hiç enerjim yok işte insan ağlayınca Bi boşalıyor o an kilosu da iyi doktorumda iyi seyler söledi de ne bileyim ben takıldım işte biraz tombik olur diye sviniyodum neyse sağlıklı olsunda önemli değil tabiki
Ayy çok güzel yazmışsın canım. Çok iyi geldi strese girdim öyle deyince. Çok doğru ben elimden geleni yapayım gerisi nasip güzel şeylere odaklancamKilo nasıl verdiceksin kız doğmadan diyete sokma yavruyu kendin için ekmeği bırakabilirsin yürüyüş pilates yapabilirsin Perine masajını yap ki oradaki kaslar güçlensin doktorun zorlanacağını düşünürse sezeryana alır merak etme daha büyümesin bir an önce doğsun dersen adaçayı iç hurma ye Çömelme hareketi yap merdiven in çık pilatesi zaten yapıyordun o da güçlendirir vajina kaslarını nefes egzersizleri çalış en çok normal doğumda ona ihtiyacımız olacak demişti benim doktor bir de doğumda ebe ve doktorun yönlendirmelerine odaklan onlar yönlendirmeden gereksiz ıkınma yırtıkların önüne geçeriz böylece Ve kesi olacak diye şartlama kendini 4.5 kg kesisiz doğumlar gördüm ben valla 2.5 kg kesiyi de gördüm İlla kilo fazla diye kesi olacak diye birşey yok yani sakin kalmaya çalışalım onların koynumuza koyulmasını hayal edelim
Olsun minnaka.falan bakmiyo bu iş..sen doktoruna bak o bişi dememiş ..mis gibi doğurursun kafanda kurma bunları şimdidenBu doktor doğurtmicak beni canım. Sık gittiğim hastane yeni açılmış küçük bi hastane doğumhane yok, açılmamış daha. Sürekli merkeze gidemediğim için sık kontrollerimi bu yapyo. 3 hafta önce yine kilosu fazlaydı doğum doktorum böyle bişey söylemedi kilosu çok iyi dedi.
Ay geçen ablam da bi komşum 6 kilo bebek doğurmuş dedi. Ovaa dedim. Sezeryan yapalım demişler ama kadın hiç bi şekilde kabul etmemiş ve doğurmuş 6 kiloluk bebeği resmen. Ablam gidip görmüş diyoki çocuk 2 3 aylık gibi büyükama tabi o kadın baya iri yarı biriymiş ben minnakım
İnşAllah canım çok sağolOlsun minnaka.falan bakmiyo bu iş..sen doktoruna bak o bişi dememiş ..mis gibi doğurursun kafanda kurma bunları şimdiden
Canım 34+4 olduğuna eminmisin Doğum 23 eylül gözüküyor daha fazla olması gerek
Kuzum kilosuna iyi demiş işte doktorun üzme kendini. Bazen oluyo öyle doluyor insan bi bahane olmalı ki ağlayıp rahatlayalım. Geçen sancım vardı ateş basıyodu beni eşim de hava serin çok sıcak değil dedi sadece. Ben eşim hava sıcak değil serin dedi diye yarım saat ağladımAy alıntılamayı beceremiyorum sanırım sağolun kızlar yaptırdım telimi 700 TL verdim ama 2 saatte halloldu neyse ki elimde değil üzülmüştüm baya içinde Bi sürü sey yenisini alsamda Bi sürü ugrascaktım hiç enerjim yok işte insan ağlayınca Bi boşalıyor o an kilosu da iyi doktorumda iyi seyler söledi de ne bileyim ben takıldım işte biraz tombik olur diye sviniyodum neyse sağlıklı olsunda önemli değil tabiki
Once adet sancisi gbiydi sanci oldugunu anlamadim. Sonra cok guzel belli ediyor kendini :)Kızlar daha önce doğum sancısı yaşayan var mı ? Nasıl tarif edersiniz ?
Kimi adet ağrısı gibi ya bele ya kasığa vurur diyor.
Kimi karında bebek toplanıp geri kendini burakırsa sancı budur diyor.
Kafam karıştı
Ben de süreyim canım çünkü acıyorvalla ben sürüyorum 2 haftadır. hergün değil ama genelde duştan çıkınca. mustela kullanıyorum ben. bezelye kadar alıp sadece tek hareketle ovmadan sürüyorum.
diyetisyene götür istersenvalla o dediğin olmuyor. sen az ve sağlıklı şeyler yiyeceksin artık.
ya bence çok normal. benim kız 37+3de 3260doğdu.hemen neden şekere bağlamış.
valla katılıyorıium. benim doktor tansiyon hatici hiç birşeye takılmıyor.
Canım seninkinin kilosu kaç ki fazla diyor doktor kaçırdım orayıBu doktor doğurtmicak beni canım. Sık gittiğim hastane yeni açılmış küçük bi hastane doğumhane yok, açılmamış daha. Sürekli merkeze gidemediğim için sık kontrollerimi bu yapyo. 3 hafta önce yine kilosu fazlaydı doğum doktorum böyle bişey söylemedi kilosu çok iyi dedi.
Ay geçen ablam da bi komşum 6 kilo bebek doğurmuş dedi. Ovaa dedim. Sezeryan yapalım demişler ama kadın hiç bi şekilde kabul etmemiş ve doğurmuş 6 kiloluk bebeği resmen. Ablam gidip görmüş diyoki çocuk 2 3 aylık gibi büyükama tabi o kadın baya iri yarı biriymiş ben minnakım
magnet yaptirmistik kuzum eylul yaziyordu son gunde olsa ordan kurtaralim dedikPerşembeye isteseydiniz baribebeğin doğum tarihi 01.10.2020 olurdu
sendemi 38+5 oldun cnmHep aynı oranda kilo alacak diye bişey yok günümüz aynı senle bnmki de o kiloda Dr gayet iyi dedi
Canım benim 1,5 ay önce biraz geldi .şimdi de azcik gogus ucuma krem sürerken geliyor ..o yüzden çok dokunmamaya çalışıyorum.Kızlar sütü gelen var mı?Arkadaşın doğumdan önce sütü geliyordu sıkınca.Bende yok
aynen bnecede doldum sanırım birazda bu süreçte tabi zaten ruh halimizde iyi değil pek :)güle oynaya gittim ağlayarak cıktımCanım senin boşalmaya ihtiyacın varmış tel bahane olmuş boşver arada resetlenmek lazım nazarınız olsun telefon da siz neleri atlattınız oğlusunla (maşallah) kiloya takılma hiç doğduktan sonra tombikleştirirsin ki kilosu da iyi zaten Yaşadığın süreçte vermemesi büyük başarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?