2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İnş doğumdan sonra geliverir hemen

İnşallah canım. Sezaryenden sonra biraz sürebilir gelmesi, herkeste aynı olmuyo. O yüzden ben hiç takılmıyorum, sende takılma. Saat kaçta senin doğum? Benim 12:00’de
Saat vermedi kuzum belki yarın verir.Tek dileğim 10 ekim olmadan dogum sancımın başlamaması normal doğum olur diye ödüm kopuyor.Ben mama alacağım yanıma

Benim de geçen hafta 3150 idi.Benim doktor öyle bir şey demedi.Hatta iyi dedi.Bence takılma
Senin günün benden ilerde aramızda da 400 500 gr oynuyo. Ve son haftalarda çok kilo alıyorlarmış. Benim bi ölçüsü hangisi olduğunu hatırlatamadım 3 ölçü alıyolar ya. Kafa göbek felan bi tanesi 40.haftayı gösteriyo dedi. Ama çok takılmicam ya dikkat edecem tabi ama sağlıkla kucağıma alayım da önemli değil nasıl doğduğu kaç kilo doğduğu

Aramızda 3 gün var.Ne zaman söyledi ki kilosunu

Saat vermedi kuzum belki yarın verir.Tek dileğim 10 ekim olmadan dogum sancımın başlamaması normal doğum olur diye ödüm kopuyor.Ben mama alacağım yanıma

Canım inan bende erken gelip normal doğum olmasından korkuyorum. İnşallah bi aksilik olmadan istediğimiz şekilde doğum yaparız. Ara sıra kasıklarımda regl ağrısına benzer ağrılarım oluyor ve o zaman sancı falan gelir diye endişeleniyorum. İnşallah sıkıntısız geçiririz bu günleri de, günümüz gelince doğuma gireriz.

İnşallah canım aynen ben de öyleyim

Kızlar muayene ücreti 100₺ arttı doktorla konuştum doğum ücretide artmış 500₺ üstüne covid testi için para alıyorlarmış 300₺ başta doğum paketi alacaktım 7.500e doktorum aynı fiyata denk geliyor dedi vazgeçmiştim şuan sadece doğuma 5.800 ödeyeceğim daha artı bişey çıkmazsa çok saçma değil mi sizinde fiyatlar arttı mı

Henüz zam duymadım inşallah olmaz en son temmuz ayında yapmışlardı.
Bu zamların artık son ayına girmiş hamileleri de etkilemesi ayrı bir sorun ve haksızlık bence

canim bu hafta cok kilo almamis 2900 olmus basur noktasinda da bana hak verdi daha kotu olabilir dogumda dedi ama tabi bu suan benim basurumun seviyesiyle alakali olabilir carsambaya gun aldik sezeryan icin safak 2 kizlar
Olsun canim kilosu iyi sen iyi bakarsin canim hemen büyür allahin izniyle safak 2 mi allahim bugun bitti yarin son cok heyecanli rabbik sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

3.350 gr 52cm olmuş canım yine çok dedi doktorum şekere dikkat etmiyor musun 39,40ı bulursan sezaryen olabilir dedi senin kontrol ne zaman
Randevu bulamadim ama pazartesi gidicem canim benim eller ayaklar baya sisti 2 gündür masallah bebis baya büyüdü daha doguma dair bisey yok galiba sende de 4 u bulur gibime geliyor

Kızlar akşam akşam sinirlerim bozuldu yinebenim koca kişisi hafta sonu memleketine gitmeyi planlıyor ciddi ciddi ve ben her an doğurabilirim takvime göre son 12 günüm, ikinci bebek ve kız yani her an gelebilir ama adam beni bu halde bırakıp köye gidecekmiş, yalnız bırakmıyorum ya annem babam var burada onlar senin yanında olurlar diyor ölür müsün öldürür müsünhem ben ne yapıcam ki doğumda diyor, bişey olursa ben arayınca hemen gelirmiş 6-7 saat sürüyor nasıl gelecekseben de yemin ettim eğer öyle birşey olursa seni çağırmam bile diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…