Muayene ücreti çok artmış ya bizimki 145, ti 160 yaptılar doğum ücreti de artmış ben henüz konuşmadım yarın randevum var doğum ücretini covid testini de soracağım sonradan bilmediğim şeyleri çıkarmasınlar önüme ozaman uyuz oluyorum neyse başta bilelim..Kızlar muayene ücreti 100₺ arttı doktorla konuştum doğum ücretide artmış 500₺ üstüne covid testi için para alıyorlarmış 300₺ başta doğum paketi alacaktım 7.500e doktorum aynı fiyata denk geliyor dedi vazgeçmiştim şuan sadece doğuma 5.800 ödeyeceğim daha artı bişey çıkmazsa çok saçma değil mi sizinde fiyatlar arttı mı
Tekrar tekrar okudum doğru mu okuyorum 30 dakikalık bi mesafe de değil bahsettiği uzaklıkKızlar akşam akşam sinirlerim bozuldu yinebenim koca kişisi hafta sonu memleketine gitmeyi planlıyor ciddi ciddi ve ben her an doğurabilirim takvime göre son 12 günüm, ikinci bebek ve kız yani her an gelebilir ama adam beni bu halde bırakıp köye gidecekmiş, yalnız bırakmıyorum ya annem babam var burada onlar senin yanında olurlar diyor ölür müsün öldürür müsün hem ben ne yapıcam ki doğumda diyor, bişey olursa ben arayınca hemen gelirmiş 6-7 saat sürüyor nasıl gelecekse ben de yemin ettim eğer öyle birşey olursa seni çağırmam bile diye
Fiyatların artması hiç hoş değil ama son 10 günde döviz kuru ne hale geldi... Medikal malzemelerin iyisi ithal, makinalar ithal, ilaçların bir kısmı ithal... Fiyat artırmakta haklılar mı bilmem ama şaşırmadım açıkçası.Kızlar muayene ücreti 100₺ arttı doktorla konuştum doğum ücretide artmış 500₺ üstüne covid testi için para alıyorlarmış 300₺ başta doğum paketi alacaktım 7.500e doktorum aynı fiyata denk geliyor dedi vazgeçmiştim şuan sadece doğuma 5.800 ödeyeceğim daha artı bişey çıkmazsa çok saçma değil mi sizinde fiyatlar arttı mı
Burada ilk kez bir eş, kayınvalide, görümce şikayetine tepki vereceğim: çok ayıp yaptığı. Bugün benim eşime iş yerinden görev geldi. Şehir dışı sandık. Eşimin söylediği "gidemem ki" oldu. Çok netti yani. Köyde ne yapacak? Keyfine mi gidiyor yoksa? İnsan en azından hamile kadın istemiyor, geriliyor, onun gönlü olsun kendimi sıkayım gitmeyeyim der.Kızlar akşam akşam sinirlerim bozuldu yinebenim koca kişisi hafta sonu memleketine gitmeyi planlıyor ciddi ciddi ve ben her an doğurabilirim takvime göre son 12 günüm, ikinci bebek ve kız yani her an gelebilir ama adam beni bu halde bırakıp köye gidecekmiş, yalnız bırakmıyorum ya annem babam var burada onlar senin yanında olurlar diyor ölür müsün öldürür müsün hem ben ne yapıcam ki doğumda diyor, bişey olursa ben arayınca hemen gelirmiş 6-7 saat sürüyor nasıl gelecekse ben de yemin ettim eğer öyle birşey olursa seni çağırmam bile diye
Hey Allahım ya eşin nekadar sorumsuz davranıyorKızlar akşam akşam sinirlerim bozuldu yinebenim koca kişisi hafta sonu memleketine gitmeyi planlıyor ciddi ciddi ve ben her an doğurabilirim takvime göre son 12 günüm, ikinci bebek ve kız yani her an gelebilir ama adam beni bu halde bırakıp köye gidecekmiş, yalnız bırakmıyorum ya annem babam var burada onlar senin yanında olurlar diyor ölür müsün öldürür müsün hem ben ne yapıcam ki doğumda diyor, bişey olursa ben arayınca hemen gelirmiş 6-7 saat sürüyor nasıl gelecekse ben de yemin ettim eğer öyle birşey olursa seni çağırmam bile diye
bence tepki ölçüyor eşiniz yani gidecek kadar ciddi ve kararlı olması imkansız bence.Kızlar akşam akşam sinirlerim bozuldu yinebenim koca kişisi hafta sonu memleketine gitmeyi planlıyor ciddi ciddi ve ben her an doğurabilirim takvime göre son 12 günüm, ikinci bebek ve kız yani her an gelebilir ama adam beni bu halde bırakıp köye gidecekmiş, yalnız bırakmıyorum ya annem babam var burada onlar senin yanında olurlar diyor ölür müsün öldürür müsün hem ben ne yapıcam ki doğumda diyor, bişey olursa ben arayınca hemen gelirmiş 6-7 saat sürüyor nasıl gelecekse ben de yemin ettim eğer öyle birşey olursa seni çağırmam bile diye
Yok canım tamamıyla doğru okuyorsunTekrar tekrar okudum doğru mu okuyorum 30 dakikalık bi mesafe de değil bahsettiği uzaklık
Yok canım keyfi sayılır, herhangi bir zorunluluğu yok hemen doğmaz kafasındalar ailecek, ama her an gelebilir yani ilk doğumum hiçbir sebep yokken 36. haftada olmuştu, erken doğum öyküm de var yaniFiyatların artması hiç hoş değil ama son 10 günde döviz kuru ne hale geldi... Medikal malzemelerin iyisi ithal, makinalar ithal, ilaçların bir kısmı ithal... Fiyat artırmakta haklılar mı bilmem ama şaşırmadım açıkçası.
Burada ilk kez bir eş, kayınvalide, görümce şikayetine tepki vereceğim: çok ayıp yaptığı. Bugün benim eşime iş yerinden görev geldi. Şehir dışı sandık. Eşimin söylediği "gidemem ki" oldu. Çok netti yani. Köyde ne yapacak? Keyfine mi gidiyor yoksa? İnsan en azından hamile kadın istemiyor, geriliyor, onun gönlü olsun kendimi sıkayım gitmeyeyim der.
aynen kuzum artik disarda besliycez saglikli olsunlarda aynen kuzum valla insan cok heycanlaniyorOlsun canim kilosu iyi sen iyi bakarsin canim hemen büyür allahin izniyle safak 2 miallahim bugun bitti yarin son cok heyecanli rabbik sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
O aklıma gelmedi ama annem, babam burada deyince hastanede bu çocuğun babası nerede derlerse ben ne diyim dedim anlayana tabiHey Allahım ya eşin nekadar sorumsuz davranıyor
Allah korusun acil bir durum olur eş imzası gerekir dünyanın bin bir türlü hali var Allah akıl fikir versin..
Sen eşine acil sezeryan olmam gerekirse imzan lazım olur sen olmadan almazlar falan de belki vazgeçer..
Benim sorun oldu telefonda giremedim sayfaya. Ben 15 ekimi bekliyorum dogum icin sezeryan olcak nasipse.donmuyo kizim.plesanta previa ne demek kizSelam.nerelerdesin asıl sen napıyosun bebek nasıl.Grubun yarısı doğurdu valla
Seninde plasenta previa değilmiydi nasıl geçiyor
Öğlenden beri bel ağrım var kasığıma da çok nadir vuruyor. Ama ağrı hiç şiddetlenmedi. Azalmadı da. Ne zaman girip ne zaman çıktığını bilemiyorum çünkü bazen 5 dakika falan ağrıyor. Doğum sancısı değildir herhaldeOnce adet sancisi gbiydi sanci oldugunu anlamadim. Sonra cok guzel belli ediyor kendini :)
Yok canım tepki filan değil, dün çıktı bu olay ben tepkimi koydum, bugün az önce teyzesi aradı, kuzenlerini filan da götürecek galiba gayet gidecekmiş gibi konuştu, hiçbir zorunluluğu yok, bunların köyü orman köyü devlet yılın bu zamanı köylülere odun veriyormuş bizimki de dedesine odun çekmeye yardıma gidecek bütün kuzenlerini, abisini filan organize etmiş, bir de gitmişken resmî dairede bir ailevi işi var cuma ya da pazartesini de ekleyip onu halledecekmiş, abisi de gidiyor o halledebilir yani sonuçta tamamen keyfibence tepki ölçüyor eşiniz yani gidecek kadar ciddi ve kararlı olması imkansız bence.
Özel bir durum acil bir şey mi var peki neden gitmek istiyor
Hafif olan sancilari anlamayabliriz basta. Cunku her gun artik kasigimiza baski yapiyorlar onunla karistirabiliriz. Asil sanci geldiginde anlamaman mumkun degil canm :) yine de hic gecmeyen kasik agrin olursa doktoruna danisirsinÖğlenden beri bel ağrım var kasığıma da çok nadir vuruyor. Ama ağrı hiç şiddetlenmedi. Azalmadı da. Ne zaman girip ne zaman çıktığını bilemiyorum çünkü bazen 5 dakika falan ağrıyor. Doğum sancısı değildir herhalde
Canım benim yanımda kayınvalidemler filan var yakın oturuyoruz bizim sorun eşimde, aklı 5 karış havada hiç ağzı burnunda her an doğuracak kadın bırakılır da gidilir mi? El mi ya, çocuğun olacak hiç mi düşünmezya bnimde haftasonu kaynanam koye gidiyor o zamana kadar 10 gunum falan kaliyor iki bucuk yasinda oglum var kocam iste gidiyor Tek basima olucam napicam bilmiyorm insallah kaynanam gelene kadar dogum yapmam Ynimda ole cok yakin oldugmz akrabamzda yok bi sey olunca caigirim esimin is yeri de bi saatlik uzaklikktaL lwyr03
Yani ne desem yangına körükle gitmek olacak ama anne babanız var diye bu rahatlık olmamalı. Eşim de bu kafadaydı ilk zamanlar annen gelir kardeşin götürür derdi senin gereğin yok o zaman git hatta gelme sana ihtiyaç yok bu evde bana ailem yeter diye bayağı resti çektim artık söyleyemiyorYok canım tepki filan değil, dün çıktı bu olay ben tepkimi koydum, bugün az önce teyzesi aradı, kuzenlerini filan da götürecek galiba gayet gidecekmiş gibi konuştu, hiçbir zorunluluğu yok, bunların köyü orman köyü devlet yılın bu zamanı köylülere odun veriyormuş bizimki de dedesine odun çekmeye yardıma gidecek bütün kuzenlerini, abisini filan organize etmiş, bir de gitmişken resmî dairede bir ailevi işi var cuma ya da pazartesini de ekleyip onu halledecekmiş, abisi de gidiyor o halledebilir yani sonuçta tamamen keyfiiki odun kadar değerimiz yok ya çok üzgünüm
Canım benim yanımda kayınvalidemler filan var yakın oturuyoruz bizim sorun eşimde, aklı 5 karış havada hiç ağzı burnunda her an doğuracak kadın bırakılır da gidilir mi? El mi ya, çocuğun olacak hiç mi düşünmez
Takip edeyim bakayım yarın devam ederse bi doktora görünürüm. Çok teşekkür ederimHafif olan sancilari anlamayabliriz basta. Cunku her gun artik kasigimiza baski yapiyorlar onunla karistirabiliriz. Asil sanci geldiginde anlamaman mumkun degil canm :) yine de hic gecmeyen kasik agrin olursa doktoruna danisirsin
Tmm işte bana da 7 gün önce 3150 dedi.3500 çoktan olmuştur.Hatta benim arkadaşın da önden gidiyor doktoru iyi demiş sadece erken sancın başlayabilir demiş.Yani çocuk nasıl kilo verir diyecek bir durum yok normal bunlarEvet. Bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?