Yok canım benim ailem yanımda değil, eşimin ailesi yanımızda zaten kendi ailemden kimse olmayınca garipsiyorum bakalım ne olacakYani ne desem yangına körükle gitmek olacak ama anne babanız var diye bu rahatlık olmamalı. Eşim de bu kafadaydı ilk zamanlar annen gelir kardeşin götürür derdi senin gereğin yok o zaman git hatta gelme sana ihtiyaç yok bu evde bana ailem yeter diye bayağı resti çektim artık söyleyemiyor
Aynen sinirlerim tamamen alt üst oldu, ne diyim ki ya inşallah doğumu filan tetiklemezevet senin esin dusuncesiz bnimki calisyorIste senin kaynan var oda iyi yani yardimci olurlar Kiz bi de koye gidip napicak Boyle onemli gunlerde Neyse sıkma canini zatn kendisi bunu bilip gitmemesi lazim
Eşim bunun tam tersi ama babam da tam böyle. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Konu artık gidip gitmemesi değil. Duygusal anlamda bu nasıl bir kopukluk, nasıl bir yabancılık ki gitmeyi düşünebiliyor. Hani artık gitse de gitmese de çok önemli değil. Demek ki benim gibi hissetmiyor, benle aynı ruh halinde değil ki gitmeyi normal buluyor diye düşünüyor insan. Allak kolaylık versin.Yok canım keyfi sayılır, herhangi bir zorunluluğu yok hemen doğmaz kafasındalar ailecek, ama her an gelebilir yani ilk doğumum hiçbir sebep yokken 36. haftada olmuştu, erken doğum öyküm de var yani
Aynen öyleEşim bunun tam tersi ama babam da tam böyle. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Konu artık gidip gitmemesi değil. Duygusal anlamda bu nasıl bir kopukluk, nasıl bir yabancılık ki gitmeyi düşünebiliyor. Hani artık gitse de gitmese de çok önemli değil. Demek ki benim gibi hissetmiyor, benle aynı ruh halinde değil ki gitmeyi normal buluyor diye düşünüyor insan. Allak kolaylık versin.
Plasenta aşağıda olunca öyle deniyo ama seninki serklajdı galiba dikiş vardı dimi.Hadi hayırlısı 2 haftan kalmış bak dayanmış bebiş.Benim sorun oldu telefonda giremedim sayfaya. Ben 15 ekimi bekliyorum dogum icin sezeryan olcak nasipse.donmuyo kizim.plesanta previa ne demek kiz
Aynen sinirlerim tamamen alt üst oldu,
Aynen sinirlerim tamamen alt üst oldu, ne diyim ki ya inşallah doğumu filan tetiklemez
Tatlım böyle bişeye teselli verilmez ama anlamıyorlar bazen bizim kadar olmalarınada gerek yok 10 da 1 imiz kadar düşünseler yeter.Rahmetli anneannem erkekler çocuk gibidir sabırla çocuklarınızla onlarıda büyüteceksiniz derdi.Sen yinede sabır de varsa ikna edicek bi aile büyüğü araya sok baktın olmadı artık yapacak bişiyde yok galiba sağlıkla evladını kucağına almaya odaklan.Yok canım keyfi sayılır, herhangi bir zorunluluğu yok hemen doğmaz kafasındalar ailecek, ama her an gelebilir yani ilk doğumum hiçbir sebep yokken 36. haftada olmuştu, erken doğum öyküm de var yani
Banada aynisini diyor canim sekerden bu kadar iri diyor dikkat ediyorum ama korkuyorum dahaydaaa herseyide sekere bagliyor hemen senin doktorunda ne alakasi var benim yok sekerim ayni senin gibi olculeri bebegin 52 cm 3bin 400 küsuruda vardi sekermi oluyomuş hemen..
Bu saate kadar yoktuda az önce amcamın eşiyle konuştum çok annelik yaptı bana sağolsun.Onla konuşunca bi kötü oldum ağladım falan ama iyiyim şimdi.Şafak doğan güneş
Gecmis olsun canim kötü olmus tlf gitmesi bebisin içinde üzülme bence cok şükür o hastalığı yine iyi atlattın masallah zaten zayif degil kilosu gayet iyi biraz daha iyi beslenerek eskiye yetisirsin allah can sagligi versinSelam kızlar bgn kontrolüm vardı yine başıma neler geldi sormayınbenm doktor plazada ve 11.katta galoş giyeyim derken telefonumu yanına pufa bırakmıstım elimi çarpınca telefonum arkada bina boşlugu var odan aşağıya uçtu tabi her kat aralığında fileler var onlara takılarak düştü eşim gitti aldı ama ekran arkası filan kırılmıştı o moralle girdim doktora ağlıyorum tabi kafa desen gitti neyse üstünede doktor 3200 gramö dedi kilosuna 2 hafta önce 3100dü boyu cok uzamıs 52 cm olmus hiç üzülme geriye bile düşebilirdi vucudun hastalıkla savaştı gayet normal hiç üzülme zaten önden gidiyordu dedi nst de sancı ağrı yok ctesi tekrar çağırdı bgnkü adrenalin bana yeter heralde bide diş ağrısı başladı stresten mi oluyor ne oluyor bsy olunca üst üsteki gelir ya
Sağlıcakla kucağına al canımBu saate kadar yoktuda az önce amcamın eşiyle konuştum çok annelik yaptı bana sağolsun.Onla konuşunca bi kötü oldum ağladım falan ama iyiyim şimdi.Şafak doğan güneşrabbim izin verirse 11 de giricem doğuma inşaallah hepimiz sağ sağlim alalım kucaklarımıza.
Tatlım aynıyız senle gün olarakta bebek ölçülerindede.Benimde geçen hafta 3.300 gr 52 cm di.bu hafta hiç kilo almamış 10 gr bile doktor normal artık 39 bitiyor dedi.Takma kg sini sağlıklı olsunlarda.Selam kızlar bgn kontrolüm vardı yine başıma neler geldi sormayınbenm doktor plazada ve 11.katta galoş giyeyim derken telefonumu yanına pufa bırakmıstım elimi çarpınca telefonum arkada bina boşlugu var odan aşağıya uçtu tabi her kat aralığında fileler var onlara takılarak düştü eşim gitti aldı ama ekran arkası filan kırılmıştı o moralle girdim doktora ağlıyorum tabi kafa desen gitti neyse üstünede doktor 3200 gramö dedi kilosuna 2 hafta önce 3100dü boyu cok uzamıs 52 cm olmus hiç üzülme geriye bile düşebilirdi vucudun hastalıkla savaştı gayet normal hiç üzülme zaten önden gidiyordu dedi nst de sancı ağrı yok ctesi tekrar çağırdı bgnkü adrenalin bana yeter heralde bide diş ağrısı başladı stresten mi oluyor ne oluyor bsy olunca üst üsteki gelir ya
Aynen öyle akşamdan beri ağlıyorum İnan kiTatlım böyle bişeye teselli verilmez ama anlamıyorlar bazen bizim kadar olmalarınada gerek yok 10 da 1 imiz kadar düşünseler yeter.Rahmetli anneannem erkekler çocuk gibidir sabırla çocuklarınızla onlarıda büyüteceksiniz derdi.Sen yinede sabır de varsa ikna edicek bi aile büyüğü araya sok baktın olmadı artık yapacak bişiyde yok galiba sağlıkla evladını kucağına almaya odaklan.
Daha dogurmadin canim o zamana kadar bol bol ye protein agirlikli beslen tombik olur allahin izniyle 41 42 beklersen 5 kiloda doğurabilirsinAy alıntılamayı beceremiyorum sanırım sağolun kızlar yaptırdım telimi 700 TL verdim ama 2 saatte halloldu neyse ki elimde değil üzülmüştüm baya içinde Bi sürü sey yenisini alsamda Bi sürü ugrascaktım hiç enerjim yok işte insan ağlayınca Bi boşalıyor o an kilosu da iyi doktorumda iyi seyler söledi de ne bileyim ben takıldım işte biraz tombik olur diye sviniyodum neyse sağlıklı olsunda önemli değil tabiki
eşin var ya tam dayaklık yemin ederim. bu kadar umursuzluk olmaz. ben bile kızdım çokAynen öyle akşamdan beri ağlıyorum İnan kihiçbirşey demiycem kimseyi de sokmam araya benimkiler yurtdışında eşimin ailesi zaten gitsin ne olacak ki zaten doğmaz doğarsa da biz varız kafasındalar, ne diyim ki, Allah kolaylık versin bana da tek başıma doğurayım kızımı
Ne güzel bi isim ArınKızlar iyi aksmalar gece gece kendime dert edindim.bir gzuel ya isme kesin karar her şeyini de yaptırdım ama kafam hala karışık. Söyle ki bu dini isim olsun anlamına çeker falan olayı beni bunalttı. Arin diye karar aldık yanına bir şeyler eklemek istemedik tek isim olsun diye ama millet beni bunaltti
Karnın burnunda senden hizmetmi bekliyolar bir de..Sen tribe girmezsen daha çok hizmet edersin soylimm :)
Hizmet beklemek demeyeyim de kimse yapmayınca ben yapıyorum. Normalde anneme gidiyordum o beni şımartıyormuş meğer.Bu halinle birde hizmet bekleyenler mi var
Allah akıl fikir versin ne diyim
Kız niye takıyorsun. Benim ufaklık 10 günde 100 gram geriye düşmüş ve 3300 gram. Çok da farklı değil normal ki ölçüsü.Selam kızlar bgn kontrolüm vardı yine başıma neler geldi sormayınbenm doktor plazada ve 11.katta galoş giyeyim derken telefonumu yanına pufa bırakmıstım elimi çarpınca telefonum arkada bina boşlugu var odan aşağıya uçtu tabi her kat aralığında fileler var onlara takılarak düştü eşim gitti aldı ama ekran arkası filan kırılmıştı o moralle girdim doktora ağlıyorum tabi kafa desen gitti neyse üstünede doktor 3200 gramö dedi kilosuna 2 hafta önce 3100dü boyu cok uzamıs 52 cm olmus hiç üzülme geriye bile düşebilirdi vucudun hastalıkla savaştı gayet normal hiç üzülme zaten önden gidiyordu dedi nst de sancı ağrı yok ctesi tekrar çağırdı bgnkü adrenalin bana yeter heralde bide diş ağrısı başladı stresten mi oluyor ne oluyor bsy olunca üst üsteki gelir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?