2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok canım benim ailem yanımda değil, eşimin ailesi yanımızda zaten kendi ailemden kimse olmayınca garipsiyorum bakalım ne olacak

evet senin esin dusuncesiz bnimki calisyor Iste senin kaynan var oda iyi yani yardimci olurlar Kiz bi de koye gidip napicak Boyle onemli gunlerde Neyse sıkma canini zatn kendisi bunu bilip gitmemesi lazim
Aynen sinirlerim tamamen alt üst oldu, ne diyim ki ya inşallah doğumu filan tetiklemez

Yok canım keyfi sayılır, herhangi bir zorunluluğu yok hemen doğmaz kafasındalar ailecek, ama her an gelebilir yani ilk doğumum hiçbir sebep yokken 36. haftada olmuştu, erken doğum öyküm de var yani
Eşim bunun tam tersi ama babam da tam böyle. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Konu artık gidip gitmemesi değil. Duygusal anlamda bu nasıl bir kopukluk, nasıl bir yabancılık ki gitmeyi düşünebiliyor. Hani artık gitse de gitmese de çok önemli değil. Demek ki benim gibi hissetmiyor, benle aynı ruh halinde değil ki gitmeyi normal buluyor diye düşünüyor insan. Allak kolaylık versin.

Aynen öylediyeceğimi dedim giderse gitsin artık ama ölene kadar da unutmam inşallah doğum haftasonuna denk gelir o zaman görür..

Benim sorun oldu telefonda giremedim sayfaya. Ben 15 ekimi bekliyorum dogum icin sezeryan olcak nasipse.donmuyo kizim.plesanta previa ne demek kiz
Plasenta aşağıda olunca öyle deniyo ama seninki serklajdı galiba dikiş vardı dimi.Hadi hayırlısı 2 haftan kalmış bak dayanmış bebiş.

Yok canım keyfi sayılır, herhangi bir zorunluluğu yok hemen doğmaz kafasındalar ailecek, ama her an gelebilir yani ilk doğumum hiçbir sebep yokken 36. haftada olmuştu, erken doğum öyküm de var yani
Tatlım böyle bişeye teselli verilmez ama anlamıyorlar bazen bizim kadar olmalarınada gerek yok 10 da 1 imiz kadar düşünseler yeter.Rahmetli anneannem erkekler çocuk gibidir sabırla çocuklarınızla onlarıda büyüteceksiniz derdi.Sen yinede sabır de varsa ikna edicek bi aile büyüğü araya sok baktın olmadı artık yapacak bişiyde yok galiba sağlıkla evladını kucağına almaya odaklan.

Kızlar iyi aksmalar gece gece kendime dert edindim.bir gzuel ya isme kesin karar her şeyini de yaptırdım ama kafam hala karışık. Söyle ki bu dini isim olsun anlamına çeker falan olayı beni bunalttı. Arin diye karar aldık yanına bir şeyler eklemek istemedik tek isim olsun diye ama millet beni bunaltti

Suveyda3 hep sen soruyorsun sıra bende heyecan varmı
Kimseninkini aklımda tutamam değerini bil
Bu saate kadar yoktuda az önce amcamın eşiyle konuştum çok annelik yaptı bana sağolsun.Onla konuşunca bi kötü oldum ağladım falan ama iyiyim şimdi.Şafak doğan güneş rabbim izin verirse 11 de giricem doğuma inşaallah hepimiz sağ sağlim alalım kucaklarımıza.

Gecmis olsun canim kötü olmus tlf gitmesi bebisin içinde üzülme bence cok şükür o hastalığı yine iyi atlattın masallah zaten zayif degil kilosu gayet iyi biraz daha iyi beslenerek eskiye yetisirsin allah can sagligi versin

Sağlıcakla kucağına al canım
ben ilkinde hastaneye diye gittim eve dönmedim bunda bakalım nasıl olacak

Tatlım aynıyız senle gün olarakta bebek ölçülerindede.Benimde geçen hafta 3.300 gr 52 cm di.bu hafta hiç kilo almamış 10 gr bile doktor normal artık 39 bitiyor dedi.Takma kg sini sağlıklı olsunlarda.

Aynen öyle akşamdan beri ağlıyorum İnan ki hiçbirşey demiycem kimseyi de sokmam araya benimkiler yurtdışında eşimin ailesi zaten gitsin ne olacak ki zaten doğmaz doğarsa da biz varız kafasındalar, ne diyim ki, Allah kolaylık versin bana da tek başıma doğurayım kızımı

Daha dogurmadin canim o zamana kadar bol bol ye protein agirlikli beslen tombik olur allahin izniyle 41 42 beklersen 5 kiloda doğurabilirsin

eşin var ya tam dayaklık yemin ederim. bu kadar umursuzluk olmaz. ben bile kızdım çok

Ne güzel bi isim Arın
Ben bazı akrabalarımı tersledim bile.kimse karışamaz nasıl içine siniyosa öyle yap sanki hastalansa başında duracaklar bi işine koşturacaklarda nasıl karışma hakkı buluyolar ya anlamıyorum.

Karnın burnunda senden hizmetmi bekliyolar bir de..Sen tribe girmezsen daha çok hizmet edersin soylimm :)
Bu halinle birde hizmet bekleyenler mi var
Allah akıl fikir versin ne diyim
Hizmet beklemek demeyeyim de kimse yapmayınca ben yapıyorum. Normalde anneme gidiyordum o beni şımartıyormuş meğer.
Kayinvalidem bir de telefon ile konuşurken mermaid hiç iş yaptırmıyor her işi kendi yapıyor diyor. Ama çok yoruluyorum alışık olmadigim için yemek ve ev işlerine bacaklarım ağrıyor.
Yine bu saati buldu foruma girmek. Doğumdan sonra benden bir şey beklemez herhalde ona ümit bagliyorum.
Kız niye takıyorsun. Benim ufaklık 10 günde 100 gram geriye düşmüş ve 3300 gram. Çok da farklı değil normal ki ölçüsü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…