2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tatlım aynıyız senle gün olarakta bebek ölçülerindede.Benimde geçen hafta 3.300 gr 52 cm di.bu hafta hiç kilo almamış 10 gr bile doktor normal artık 39 bitiyor dedi.Takma kg sini sağlıklı olsunlarda.
Usg de cıkan dan az dogmasnda inşallah yine iyi tabi sanada hayrlı dogumla olsun inş müsait olunca yaz muhakkak nasıl dogdu ne kdr dogdu merak ediyoruz biliyosun

Anam ne bileyim üst üste geldi pskolojide zaten fena hallerde bgn ilk defa dısarı cıktım kendmi insan gibi hissettim doktora da cok keyifli gittim öle olunca işte neysek eşim halletti sonra mutlu oldum walla

R rnp06 telefon köpeğin olsunnnbebişin ve sen iyi olun yeter.

benim karnımdan bebek hareket ettikçe çıtır çıtır sesler geliyor. hiç ilkinde yaşamamıştım ama normalmiş.
Ay ölee ama dogum üstü masraf cıkmasın yinede ya Allah can sağlığı versin tabi onuda yaşadık gördük eklem sesi duyuyorsun bunu duyan cok var bu grupta oldumu bilmiyorum da Baska uygulamada baya okumuştum

Daha dogurmadin canim o zamana kadar bol bol ye protein agirlikli beslen tombik olur allahin izniyle 41 42 beklersen 5 kiloda doğurabilirsin
41 42 yi bekleyecek takaatimiz kalmadı bence valla sağlığıma kavusmak istiyorum eski enerjime kavusayım da bebeğe bakarız inş Bi sekilde

Kıyamam ya Allah kolaylık versin
ben kendime bile bakamıyorum son haftalardayız oturup kalkmak bile zorluyor..

Eğer Ocaktan sonra doğum olursa artacak sizi etkilemiyor dedi ama saçmalık ben 9 ay önce senle belli bi doğum parasına anlaşmışım sonra yeni yıl zammı yapacaksın yok ya.işte sağlık olunca heleki çocuk olunca insanın gözü para görmüyor ama sömürü düzeni çok kötü.

Su kocalardaki rahatlık beni öldürüyor 6 7 saatlik yoldan ışıklanarak mi çekecekmiş acaba

Sen daha burda mısın? Git uyu yarın artık uyuyamayacaksın
Böyle miydi bu klişe cümle

Merhaba kizlar..Bende kendimden haberler iletmek istedim, cuma günü çatı muayenem var, sonra da nornal dogumu bekleyeceğim inşallah ilk bebegim ve sezeryan olmami gerektiren bir tıbbı zorunluluk suan icin cok şükür..Cok heyecanliyim ilk defa anne olmak gercekten insanı cok ama cok heyecanlandırıyor.siz ne durumdasiniz?benim tarihlerime yakin olup normal dogum yapacak olanlar var mi?

Muayene ücretim artmadı zaten özel hastaneden özel muayene açmıştı oradan 2 katına çıkmıştı benim muayene geçen hafta hastanenin aldığı ücret artmış 400 TL forumda da yazılmıştı ya çoğu hastane yapmış diye doktor ben şaşırdım ocakta zam yapılıyordu dedi ama her hastane yapmış onlar da yapmış dedi biri corona bahanesiyle zamı yaptı tüm hastaneler peşinden gidiyor sanırım

Sizin bu sigortalı fiyat mı doğum ? Benimde muayene ücreti 130 du 150 oldu

Bu enflasyonist ortamda basta paket VS Bi sekilde anlasıp sözleşme yapmak cünkü fiyatlar 3 ay sonra ne olcak belirsiz ben onu bildiğim için en basta öle anlaşmaya çalıstım

Ayy ne kadar heyecanlısınız şimdi burda doğum için gün saat belirtilince bende o saati bekliyorum nedense

Slm kizlar sabah 8 :10 da genel anestezi sezeryanla dogdu hanfendi boyu ve kilosu ultrasondaki gibiydi beni odaya 10 30 da getirdiler ama 2 ye kadar kendime gelemedim diyebilirim sadece esi refakatci kalacaklar icin soyluyorum sezeryanla mumkun olmuyor esim anca bana bakti:) bebek alti degistirmem derken senin altini degistiriyom diyordu sutum hemen geldi ama bebek 5 6 saat duzgun emmedi uyandirmasi cok zordu karnimdada oyleydi bu saat oldu agrilarim hala hafiflemedi darisi sizlere hayirlisiyla herkez kavussun yavrularina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…