- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Geçmiş olsun canım çok şükür sende kucağına aldın kuzunu darısı bizim başımızaAllah'ıma bin kere şükür yaptım doğumumu. yavrum yanımda. Rabbim hekesi kolaylıkla kurtarsın. ağrım var. İnşallah toparlamdıltam sonra detayları paylaşocaö
Yok canım 40 haftayı geçtik doktor birazda beni korkuttu boşuna beklemeyelim suni sancı ile doğumu başlatalım bu gece de nöbetçiyim dedi ve eve dönmedim..Neden ki ? Muayene esnasında olumsuz bi şey mi farkedilmişti canım ? Çarşamba günü benimde kontrolüm var ama nedense hep içimde doktor yatış verecek gibi hissediyorum
evet canim dikisliyim 37 en gec 38 de sezeryan olur dedi bebegin durumuna gore erteliyo doktorum.gecenlerde 2 tur kordon dolamıştı boynuna 10 gun sonraki kontrolde cikartmis bacak arasina almis benim yaramazim.bide dönse rahatlicaz ama dönemiyo maalesef.Plasenta aşağıda olunca öyle deniyo ama seninki serklajdı galiba dikiş vardı dimi.Hadi hayırlısı 2 haftan kalmış bak dayanmış bebiş.
Geçmiş olsun canım allah anneli babalı büyütsün inşallahSlm kizlar sabah 8 :10 da genel anestezi sezeryanla dogdu hanfendi boyu ve kilosu ultrasondaki gibiydi beni odaya 10 30 da getirdiler ama 2 ye kadar kendime gelemedim diyebilirim sadece esi refakatci kalacaklar icin soyluyorum sezeryanla mumkun olmuyor esim anca bana bakti:) bebek alti degistirmem derken senin altini degistiriyom diyordu sutum hemen geldi ama bebek 5 6 saat duzgun emmedi uyandirmasi cok zordu karnimdada oyleydi bu saat oldu agrilarim hala hafiflemedidarisi sizlere hayirlisiyla herkez kavussun yavrularina
Hayırlı olsun canım geçmiş olsun ikinize de sağlıkla büyüsün inşallahSlm kizlar sabah 8 :10 da genel anestezi sezeryanla dogdu hanfendi boyu ve kilosu ultrasondaki gibiydi beni odaya 10 30 da getirdiler ama 2 ye kadar kendime gelemedim diyebilirim sadece esi refakatci kalacaklar icin soyluyorum sezeryanla mumkun olmuyor esim anca bana bakti:) bebek alti degistirmem derken senin altini degistiriyom diyordu sutum hemen geldi ama bebek 5 6 saat duzgun emmedi uyandirmasi cok zordu karnimdada oyleydi bu saat oldu agrilarim hala hafiflemedidarisi sizlere hayirlisiyla herkez kavussun yavrularina
Normal doğum mu yapmıştın canım ? Suni sancı nasıldıYok canım 40 haftayı geçtik doktor birazda beni korkuttu boşuna beklemeyelim suni sancı ile doğumu başlatalım bu gece de nöbetçiyim dedi ve eve dönmedim..
Gözünüz Aydın güle güle büyütün bebeğinizi, Rabbim hayırlı evlat eylesin darısı başımıza artıkAllah'ıma bin kere şükür yaptım doğumumu. yavrum yanımda. Rabbim hekesi kolaylıkla kurtarsın. ağrım var. İnşallah toparlamdıltam sonra detayları paylaşocaö
Gözünüz Aydın güle güle büyütün bebeğinizi canım inşallah zamanla geçecek ağrıların biraz sabır sadeceSlm kizlar sabah 8 :10 da genel anestezi sezeryanla dogdu hanfendi boyu ve kilosu ultrasondaki gibiydi beni odaya 10 30 da getirdiler ama 2 ye kadar kendime gelemedim diyebilirim sadece esi refakatci kalacaklar icin soyluyorum sezeryanla mumkun olmuyor esim anca bana bakti:) bebek alti degistirmem derken senin altini degistiriyom diyordu sutum hemen geldi ama bebek 5 6 saat duzgun emmedi uyandirmasi cok zordu karnimdada oyleydi bu saat oldu agrilarim hala hafiflemedidarisi sizlere hayirlisiyla herkez kavussun yavrularina
Malesef açılma olmadıpı için sezeryan oldum..Normal doğum mu yapmıştın canım ? Suni sancı nasıldı
Hizmet beklemek demeyeyim de kimse yapmayınca ben yapıyorum. Normalde anneme gidiyordum o beni şımartıyormuş meğer.
Kayinvalidem bir de telefon ile konuşurken mermaid hiç iş yaptırmıyor her işi kendi yapıyor diyor. Ama çok yoruluyorum alışık olmadigim için yemek ve ev işlerine bacaklarım ağrıyor.
Yine bu saati buldu foruma girmek. Doğumdan sonra benden bir şey beklemez herhalde ona ümit bagliyorum.
Kızlar evet dün gelen suyummuş 4 kere geldi en sonunda foş diye aktı hastaneye geldik ebe muayene etti çatımın çok dar olduğunu söyledi mecburi sezeryan dedi doktorumu aradı doktorum geldi sezeryana alındım dünya tatlısı bi kızım oldu 3500 kg 51 cm odaya alındığımda saat gece 2 idi çok ağrım oldu ağrı kesicilerle atlatmaya çalıştık
En çok korktuğum şeylerden biri de bu hem sancı çekip hemde açılma olmayıp sezaryen olmak !Malesef açılma olmadıpı için sezeryan oldum..
Suni sancı normal sancıya kıyasla daha zor normal sancı belli aralıklar ile gelir suni sancı bir vakitten sonra bir geliyor birdaha da çıkmıyor..
Dayanılmayacak gibi mi dersen değil dayanılıyor ama açılma olmayınca piskoloji alt üst oluyor..
Slm kizlar sabah 8 :10 da genel anestezi sezeryanla dogdu hanfendi boyu ve kilosu ultrasondaki gibiydi beni odaya 10 30 da getirdiler ama 2 ye kadar kendime gelemedim diyebilirim sadece esi refakatci kalacaklar icin soyluyorum sezeryanla mumkun olmuyor esim anca bana bakti:) bebek alti degistirmem derken senin altini degistiriyom diyordu sutum hemen geldi ama bebek 5 6 saat duzgun emmedi uyandirmasi cok zordu karnimdada oyleydi bu saat oldu agrilarim hala hafiflemedidarisi sizlere hayirlisiyla herkez kavussun yavrularina
Allah kolaylık versin yardımcın olsun canım..Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahBu saate kadar yoktuda az önce amcamın eşiyle konuştum çok annelik yaptı bana sağolsun.Onla konuşunca bi kötü oldum ağladım falan ama iyiyim şimdi.Şafak doğan güneşrabbim izin verirse 11 de giricem doğuma inşaallah hepimiz sağ sağlim alalım kucaklarımıza.
Geçmiş.olsun canım sag salim kavuşmussunuz.. hayirli olsun bebeginde ..ağrinda gecicek hersey gecicek merak etme sabaha daha da rahatlıycaksın inşallahAllah'ıma bin kere şükür yaptım doğumumu. yavrum yanımda. Rabbim hekesi kolaylıkla kurtarsın. ağrım var. İnşallah toparlamdıltam sonra detayları paylaşocaö
Yani çok iri degilki çocuk üst persentil gidiyo ..hepimiz aynımıyız aynı boy aynı kilo..bu da onun gibi birşey..Banada aynisini diyor canim sekerden bu kadar iri diyor dikkat ediyorum ama korkuyorum da
Senin zaten açılman var inşallah suni ye gerek kalmaz kuzumEn çok korktuğum şeylerden biri de bu hem sancı çekip hemde açılma olmayıp sezaryen olmak !
Sez. tarihlerimiz aynıymışBenim sorun oldu telefonda giremedim sayfaya. Ben 15 ekimi bekliyorum dogum icin sezeryan olcak nasipse.donmuyo kizim.plesanta previa ne demek kiz
Kendi içine sinmediyse bilmiyorum ama çocuğunla ilgili aldığın kararlara kimsenin burun sokmasına izin verme bence. Nasıl başlarsa öyle gidiyor çünkü.Zamanla en basitinden besleme tarzına, uyutma saatine şekline vs herşeye müdahale edecekler. Çek resti eğer sen gerçekten sevdiysen ismiKızlar iyi aksmalar gece gece kendime dert edindim.bir gzuel ya isme kesin karar her şeyini de yaptırdım ama kafam hala karışık. Söyle ki bu dini isim olsun anlamına çeker falan olayı beni bunalttı. Arin diye karar aldık yanına bir şeyler eklemek istemedik tek isim olsun diye ama millet beni bunaltti
Anaa doğum hikayemiz aynı ben de 1.5 gün kaldım suni sancıda, 2 cm i geçmedi açıklık takılı kaldımMalesef açılma olmadıpı için sezeryan oldum..
Suni sancı normal sancıya kıyasla daha zor normal sancı belli aralıklar ile gelir suni sancı bir vakitten sonra bir geliyor birdaha da çıkmıyor..
Dayanılmayacak gibi mi dersen değil dayanılıyor ama açılma olmayınca piskoloji alt üst oluyor..
Allah hayırlı doğumlar versin sana, forumda hemen herkesin derdiyle ilgili detayları hatırlayıp, herkese destek olmaya çalışan sempatik sağduyulu anne, dünyaya anne yönünden çok şanslı bir bebek daha geliyor inş hayırlısıylaBu saate kadar yoktuda az önce amcamın eşiyle konuştum çok annelik yaptı bana sağolsun.Onla konuşunca bi kötü oldum ağladım falan ama iyiyim şimdi.Şafak doğan güneşrabbim izin verirse 11 de giricem doğuma inşaallah hepimiz sağ sağlim alalım kucaklarımıza.
Çok haklısın, tespitin dibi olmuşAhh ahh biri ana biri anacık işte o yüzden ..Bana yaptırmıyor diyeceğine kalk.kendin yap..dogumdan sonra da kendisi bebek bakim isiyle ilgilencek hic merak etme.. ben bebeği oyalimmm sallim uyutimm sen yemegini yap rahat rahat bulasigini yika camasirini as diycek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?