2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim cok gecmis olsun bebisinde hayirli olsun insallah rabbim hayirli evlat etsin insallah sag salim dogmus ve yaninda ya annesi sende hemen toparlanirsin insallah

Ayy annemin dini isim olsun takıntısı geldi aklıma ben de tam tersi mesele dini değil ama arapça isim istemedim. Canın nasıl istiyorsa bence hiç takma kimseyi kim ne istiyorsa kendi çocuğuna koysun ismi.

Bazı erkeklerin vae bir köy aşkı anlamadığım bir toprak sevdası ama bu durumda olmaz yani yerden göğe haklisin benim eşim de böyle değil ama çocuklarına çok düşkün babam aynı bu şekilde o annemi hastanede bırakıp tatile gitmiş adam Nasıl olsa annesi gil var diye öyle gamszi yani hiç yabancı gelmedi. Ha şuanda pişman çünkü hepimiz bişeyler söylüyoruz ama olan olmuş. Bazı erkekler çocuk ruhlu kalıyor algılaamıyor olayın ciddiyetini inşallah en yakın zamanda farkedder hatasını sen üzülmemeye çalış çünkü iki can sorumluluğu taşıyorsun Allah korusun de akışına bırak tavrını da koymuşsun zaten

Selam kızlar doğum yapan/yapacak olan anneleri tebrik ediyorum . Mesajları alıntılamadan okuduklarımdan dikkatimi çekenleri yazmak istedim
Bebişlerin kilolarını hiç takmayın kafaya . Ultrason probunun ucu kantar değil ki tam net ölçüm olsun milimlerle ölçüm yapıyor dr lar, ölçüme göre ortalama belirleniyor . Ayrıca son zamanlarda yerleri daraldığı için kemiklerde yumuşak /esnek kıvrılıyor ölçümleri sapabiliyor. Beklenenden daha fazla geliyor kilolar merak etmeyin
Doğum şekline de hiiiç takılmayın. Kötü düşünüp moral bozmayın ama kötüyü de görüp haline şükretmeli insan bebeğim erken doğdu , üzülüyordum (Yoğun bakımda Diye ) 800 gram doğmuş yaşama tutunmaya çalışan bebekler var . Onları gördüğümden beri hem dualarımdalar hemde şükrediyorum . 9 tane bebek var benimki ile birlikte yoğun bakımda . Sizi bir üzmek için yazmadım , bir şekilde (sezeryan yada normal) doğum yapıp bebeğini kucağına almak bile gerçekten mucize / şans / herşeye değer... ne derseniz artık O yüzden doğum şekli içinde stres yapmayın
veee son aklımda kalan muayene ve ücreti zamları doğum paketi için anlaşıp ,çok öncesinden tahsil edilip , sonra zam yapılması ne kadar etik tartışılır. Ama bir arkadaşın tespiti çok doğru , üreten bir ülke olmadığımız için kamburumuz çok büyük herşey ithal . Hem üretemiyoruz hem de fakiriz . Bir gecede herşeyin fiyatı kat kat artıyorken mecburen onlarda fiyatları revize ediyor olabilir

Sende hastanede sin dmi hala bebekle birlikte küvezde nasıl oluyor beslenmesi sütmü sağıyorsun bide ne kdr kalacağı bellimi Allah hepsine sağlık versin inş bu tatlı ama çok stresli günler geride kalacak inş

Günaydın diyeyim şimdiden tabi gün daha aymadı ama ben hiç uyumadım yaklaşık 9 aydır kaygılarımızı, mutluluklarımızı, günlük yaşantımızdan kesitleri konuşup birbirimizle paylaştık süreç artık kavuşmaya geldi... M mertur arkadaşımızında dediği gibi bu süreçte hiçbir şeye takılmadan keyifle yürümek lazım çünkü sayılı zaman çok hızlı bitiyor. Allah’ın izniyle Ben 2 saat sonra sezeryana giriyorum, inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle mutluluk ve huzurla bebeğime kavuşmayı/ hepimizin kavuşmasını nasip eder Bebeklerimize kavuştuktan sonra inşallah yaşadıklarımızı da, gelişimsel süreçlerini de keyifle konuşmayı Rabbim nasip etsin. Bol bol dualarınızı bekliyorum

Günaydın bende böyle Doğum yapan Ve yapacak olan anneler den haberler gelince çok sevindim ve heyecan yaptım Akşamdan beri stres yapıyorm yanıma kim gelecek yada Ne yapacağım ilk çocuğumla diye düşünüp stres olurken burdaki bazı annelerimizin güzel yazıları bana çok moral oldu Ve halime şükrettim .ben aylardır ettiğim en güzel dua RABBİM SENDEN BAŞKASINA MUHTAÇ ETME BENİ diye .gerçekten bu çok önemli o yüzden bol bol dua edip rabbime sığınalım inşallah gerisi gelecek

Sağlıkla kucağına al canım insallah biz de senin güzel haberlerini bekliyoruz

En yakın zamanda sağlıkla bebisine kavuşursun inşallah canım dediğin gibi şükredecek çok şeyimiz var bu zamanlara kadar gelebilmemiz bile büyük nimet

Anne sen otur da demiyorum nereden çıkarıyorsa ama eşim diyor. Dedim eşime bakalım anneme sen otur deme sürekli zaten hep yatiyor ve ben çok yoruluyorum ve sen tüm gün evde yoksun. Inşallah dengeyi kurabilir. Pilates hareketlerimi yapamıyorum yorgunluktan, o mu önemli yoksa ev yemek isleri mi diye dusunuyorum ve sinirlendiriyorum kendimi. Yardim etmemek icin galiba hep ben ac degilim diyor, odasına geçiyor. Yemek hazır olunca çıkıyor. Bak sinirlendim ya sabah sabah.

Oyle bir plani yoktur umarim. Yoksa bebeğimi alır annemin yanına gider rahatca bebeğime bakarım.

Canım sağlıcakla al bebeğini kucağına güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle Gülerek girip gülerek çık doğumundan Öyle ya da böyle sayılı gün bitiyor karantina sürecinde hiç geçmiyor gibiydi ama geçmiş bile sanki 1-2 ay önce kalp seslerini konuşuyorduk burada şimdi doğumları bekliyoruz

Doğurmak istemeyen bir benim sanırım forumda doğurmak istemeyen demeyeyim de vücudumdan ayrılmasına hazır değilim tekmeleriyle acı içinde uyanıyorum tüm gece ama tekmeleri özleyeceğim diye oturup ağlıyorum da poffff hamile kafam böyleyse lohusa kafam nasıl olacak acaba

Yaaa ben bir an önce koklamak istiyorum o minicik elleri ağzı oyyy oyy çok heyecanlı. Hamilelik başka ama doğunca onunla yaşamak bambaşka annelik şu dünyada tattığım en güzel şey. O yüzden bebeğimi bir an evvel bağrıma basmak istiyorum

Tabi öyle yapmak lazım ama insan bu halde de çok üzülüyor. Sabahın kaçı olmuş ben kaç saattir ağlamama engel olamıyorum kafam gözüm şişti sinüzitim azdı kafamdan kaç türlü senaryo geçiyor şu son zamanlarda beni bu kadar germeye değer miydi bilemiyorum ya Allah’a havale ediyorum onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…