Hayirli olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallahAllah'ıma bin kere şükür yaptım doğumumu. yavrum yanımda. Rabbim hekesi kolaylıkla kurtarsın. ağrım var. İnşallah toparlamdıltam sonra detayları paylaşocaö
Canim cok gecmis olsun bebisinde hayirli olsun insallah rabbim hayirli evlat etsin insallah sag salim dogmus ve yaninda ya annesi sende hemen toparlanirsin insallahSlm kizlar sabah 8 :10 da genel anestezi sezeryanla dogdu hanfendi boyu ve kilosu ultrasondaki gibiydi beni odaya 10 30 da getirdiler ama 2 ye kadar kendime gelemedim diyebilirim sadece esi refakatci kalacaklar icin soyluyorum sezeryanla mumkun olmuyor esim anca bana bakti:) bebek alti degistirmem derken senin altini degistiriyom diyordu sutum hemen geldi ama bebek 5 6 saat duzgun emmedi uyandirmasi cok zordu karnimdada oyleydi bu saat oldu agrilarim hala hafiflemedidarisi sizlere hayirlisiyla herkez kavussun yavrularina
Ayy annemin dini isim olsun takıntısı geldi aklıma ben de tam tersi mesele dini değil ama arapça isim istemedim. Canın nasıl istiyorsa bence hiç takma kimseyi kim ne istiyorsa kendi çocuğuna koysun ismi.Kızlar iyi aksmalar gece gece kendime dert edindim.bir gzuel ya isme kesin karar her şeyini de yaptırdım ama kafam hala karışık. Söyle ki bu dini isim olsun anlamına çeker falan olayı beni bunalttı. Arin diye karar aldık yanına bir şeyler eklemek istemedik tek isim olsun diye ama millet beni bunaltti
Bazı erkeklerin vae bir köy aşkı anlamadığım bir toprak sevdası ama bu durumda olmaz yani yerden göğe haklisin benim eşim de böyle değil ama çocuklarına çok düşkün babam aynı bu şekilde o annemi hastanede bırakıp tatile gitmiş adam Nasıl olsa annesi gil var diye öyle gamszi yani hiç yabancı gelmedi. Ha şuanda pişman çünkü hepimiz bişeyler söylüyoruz ama olan olmuş. Bazı erkekler çocuk ruhlu kalıyor algılaamıyor olayın ciddiyetini inşallah en yakın zamanda farkedder hatasını sen üzülmemeye çalış çünkü iki can sorumluluğu taşıyorsun Allah korusun de akışına bırak tavrını da koymuşsun zatenAynen öyle akşamdan beri ağlıyorum İnan kihiçbirşey demiycem kimseyi de sokmam araya benimkiler yurtdışında eşimin ailesi zaten gitsin ne olacak ki zaten doğmaz doğarsa da biz varız kafasındalar, ne diyim ki, Allah kolaylık versin bana da tek başıma doğurayım kızımı
Ben de ya yasakmiymis
Su da yasakmı nolur yasak olmasın ölürüm susuz
Sende hastanede sin dmi hala bebekle birlikte küvezde nasıl oluyor beslenmesi sütmü sağıyorsun bide ne kdr kalacağı bellimi Allah hepsine sağlık versin inş bu tatlı ama çok stresli günler geride kalacak inşSelam kızlar doğum yapan/yapacak olan anneleri tebrik ediyorum. Mesajları alıntılamadan okuduklarımdan dikkatimi çekenleri yazmak istedim
Bebişlerin kilolarını hiç takmayın kafaya . Ultrason probunun ucu kantar değil ki tam net ölçüm olsunmilimlerle ölçüm yapıyor dr lar, ölçüme göre ortalama belirleniyor . Ayrıca son zamanlarda yerleri daraldığı için kemiklerde yumuşak /esnek kıvrılıyor ölçümleri sapabiliyor. Beklenenden daha fazla geliyor kilolar merak etmeyin
Doğum şekline de hiiiç takılmayın. Kötü düşünüp moral bozmayın ama kötüyü de görüp haline şükretmeli insanbebeğim erken doğdu , üzülüyordum (Yoğun bakımda Diye ) 800 gram doğmuş yaşama tutunmaya çalışan bebekler var . Onları gördüğümden beri hem dualarımdalar hemde şükrediyorum . 9 tane bebek var benimki ile birlikte yoğun bakımda . Sizi bir üzmek için yazmadım , bir şekilde (sezeryan yada normal) doğum yapıp bebeğini kucağına almak bile gerçekten mucize / şans / herşeye değer... ne derseniz artık O yüzden doğum şekli içinde stres yapmayın
veee son aklımda kalan muayene ve ücreti zamlarıdoğum paketi için anlaşıp ,çok öncesinden tahsil edilip , sonra zam yapılması ne kadar etik tartışılır. Ama bir arkadaşın tespiti çok doğru , üreten bir ülke olmadığımız için kamburumuz çok büyük herşey ithal . Hem üretemiyoruz hem de fakiriz . Bir gecede herşeyin fiyatı kat kat artıyorken mecburen onlarda fiyatları revize ediyor olabilir
Sağlıkla kucağına al canım insallah biz de senin güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın diyeyim şimdidentabi gün daha aymadı ama ben hiç uyumadım yaklaşık 9 aydır kaygılarımızı, mutluluklarımızı, günlük yaşantımızdan kesitleri konuşup birbirimizle paylaştık süreç artık kavuşmaya geldi... M mertur arkadaşımızında dediği gibi bu süreçte hiçbir şeye takılmadan keyifle yürümek lazım çünkü sayılı zaman çok hızlı bitiyor. Allah’ın izniyle Ben 2 saat sonra sezeryana giriyorum, inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle mutluluk ve huzurla bebeğime kavuşmayı/ hepimizin kavuşmasını nasip eder ❤❤ Bebeklerimize kavuştuktan sonra inşallah yaşadıklarımızı da, gelişimsel süreçlerini de keyifle konuşmayı Rabbim nasip etsin. Bol bol dualarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederimSağlıkla kucağına al canım insallah biz de senin güzel haberlerini bekliyoruz
En yakın zamanda sağlıkla bebisine kavuşursun inşallah canım dediğin gibi şükredecek çok şeyimiz var bu zamanlara kadar gelebilmemiz bile büyük nimetSelam kızlar doğum yapan/yapacak olan anneleri tebrik ediyorum❤ . Mesajları alıntılamadan okuduklarımdan dikkatimi çekenleri yazmak istedim
Bebişlerin kilolarını hiç takmayın kafaya . Ultrason probunun ucu kantar değil ki tam net ölçüm olsunmilimlerle ölçüm yapıyor dr lar, ölçüme göre ortalama belirleniyor . Ayrıca son zamanlarda yerleri daraldığı için kemiklerde yumuşak /esnek kıvrılıyor ölçümleri sapabiliyor. Beklenenden daha fazla geliyor kilolar merak etmeyin
Doğum şekline de hiiiç takılmayın. Kötü düşünüp moral bozmayın ama kötüyü de görüp haline şükretmeli insanbebeğim erken doğdu , üzülüyordum (Yoğun bakımda Diye ) 800 gram doğmuş yaşama tutunmaya çalışan bebekler var . Onları gördüğümden beri hem dualarımdalar hemde şükrediyorum . 9 tane bebek var benimki ile birlikte yoğun bakımda . Sizi bir üzmek için yazmadım , bir şekilde (sezeryan yada normal) doğum yapıp bebeğini kucağına almak bile gerçekten mucize / şans / herşeye değer... ne derseniz artık ❤ O yüzden doğum şekli içinde stres yapmayın
veee son aklımda kalan muayene ve ücreti zamlarıdoğum paketi için anlaşıp ,çok öncesinden tahsil edilip , sonra zam yapılması ne kadar etik tartışılır. Ama bir arkadaşın tespiti çok doğru , üreten bir ülke olmadığımız için kamburumuz çok büyük herşey ithal . Hem üretemiyoruz hem de fakiriz . Bir gecede herşeyin fiyatı kat kat artıyorken mecburen onlarda fiyatları revize ediyor olabilir
Anne sen otur da demiyorum nereden çıkarıyorsa ama eşim diyor. Dedim eşime bakalım anneme sen otur deme sürekli zaten hep yatiyor ve ben çok yoruluyorum ve sen tüm gün evde yoksun. Inşallah dengeyi kurabilir. Pilates hareketlerimi yapamıyorum yorgunluktan, o mu önemli yoksa ev yemek isleri mi diye dusunuyorum ve sinirlendiriyorum kendimi.Ahh ahh biri ana biri anacık işte o yüzden ..Bana yaptırmıyor diyeceğine kalk.kendin yap..dogumdan sonra da kendisi bebek bakim isiyle ilgilencek hic merak etme.. ben bebeği oyalimmm sallim uyutimm sen yemegini yap rahat rahat bulasigini yika camasirini as diycek..
Yaa erken gelebilirler o zamanTmm işte bana da 7 gün önce 3150 dedi.3500 çoktan olmuştur.Hatta benim arkadaşın da önden gidiyor doktoru iyi demiş sadece erken sancın başlayabilir demiş.Yani çocuk nasıl kilo verir diyecek bir durum yok normal bunlar
Canım sağlıcakla al bebeğini kucağına güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın diyeyim şimdidentabi gün daha aymadı ama ben hiç uyumadım yaklaşık 9 aydır kaygılarımızı, mutluluklarımızı, günlük yaşantımızdan kesitleri konuşup birbirimizle paylaştık süreç artık kavuşmaya geldi... M mertur arkadaşımızında dediği gibi bu süreçte hiçbir şeye takılmadan keyifle yürümek lazım çünkü sayılı zaman çok hızlı bitiyor. Allah’ın izniyle Ben 2 saat sonra sezeryana giriyorum, inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle mutluluk ve huzurla bebeğime kavuşmayı/ hepimizin kavuşmasını nasip eder ❤❤ Bebeklerimize kavuştuktan sonra inşallah yaşadıklarımızı da, gelişimsel süreçlerini de keyifle konuşmayı Rabbim nasip etsin. Bol bol dualarınızı bekliyorum
Doğurmak istemeyen bir benim sanırım forumda doğurmak istemeyen demeyeyim de vücudumdan ayrılmasına hazır değilimGünaydınsadev hayırlı doğumlar olsun canım. Bebeğini kucağına alan herkese hayırlı olsun rabbim ömürlerini sağlıklı kılsın. Bende kontrole geçiyorum. İnsAllah yarın alırlar beni doğuma çünkü çok bunaldım artık doğurmak istiyorum hayırlısıyla
Yaaa ben bir an önce koklamak istiyorum o minicik elleri ağzı oyyy oyy çok heyecanlı. Hamilelik başka ama doğunca onunla yaşamak bambaşkaDoğurmak istemeyen bir benim sanırım forumda doğurmak istemeyen demeyeyim de vücudumdan ayrılmasına hazır değilimtekmeleriyle acı içinde uyanıyorum tüm gece ama tekmeleri özleyeceğim diye oturup ağlıyorum da poffff hamile kafam böyleyse lohusa kafam nasıl olacak acaba
Tabi öyle yapmak lazım ama insan bu halde de çok üzülüyor. Sabahın kaçı olmuş ben kaç saattir ağlamama engel olamıyorum kafam gözüm şişti sinüzitim azdı kafamdan kaç türlü senaryo geçiyorBazı erkeklerin vae bir köy aşkı anlamadığım bir toprak sevdası ama bu durumda olmaz yani yerden göğe haklisin benim eşim de böyle değil ama çocuklarına çok düşkün babam aynı bu şekilde o annemi hastanede bırakıp tatile gitmiş adam Nasıl olsa annesi gil var diye öyle gamszi yani hiç yabancı gelmedi. Ha şuanda pişman çünkü hepimiz bişeyler söylüyoruz ama olan olmuş. Bazı erkekler çocuk ruhlu kalıyor algılaamıyor olayın ciddiyetini inşallah en yakın zamanda farkedder hatasını sen üzülmemeye çalış çünkü iki can sorumluluğu taşıyorsun Allah korusun de akışına bırak tavrını da koymuşsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?