- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Eminim doğunca ben de böyle hissederim de şu an bilmediğim bir duygu olduğu için içimde olması daha huzur veriyorYaaa ben bir an önce koklamak istiyorum o minicik elleri ağzı oyyy oyy çok heyecanlı. Hamilelik başka ama doğunca onunla yaşamak bambaşkaannelik şu dünyada tattığım en güzel şey. O yüzden bebeğimi bir an evvel bağrıma basmak istiyorum
Ah canım ya üzme ne olur daha fazla kendiniTabi öyle yapmak lazım ama insan bu halde de çok üzülüyor. Sabahın kaçı olmuş ben kaç saattir ağlamama engel olamıyorum kafam gözüm şişti sinüzitim azdı kafamdan kaç türlü senaryo geçiyorşu son zamanlarda beni bu kadar germeye değer miydi bilemiyorum ya Allah’a havale ediyorum onu..
Kızlar iyi aksmalar gece gece kendime dert edindim.bir gzuel ya isme kesin karar her şeyini de yaptırdım ama kafam hala karışık. Söyle ki bu dini isim olsun anlamına çeker falan olayı beni bunalttı. Arin diye karar aldık yanına bir şeyler eklemek istemedik tek isim olsun diye ama millet beni bunaltti
Doğurmak istemeyen bir benim sanırım forumda doğurmak istemeyen demeyeyim de vücudumdan ayrılmasına hazır değilimtekmeleriyle acı içinde uyanıyorum tüm gece ama tekmeleri özleyeceğim diye oturup ağlıyorum da poffff hamile kafam böyleyse lohusa kafam nasıl olacak acaba
Canim dogum olmustur büyük ihtimal bebegin hayirli olsun insallah kendine geldiginde bizi durumundan bebisiinden haberdar et insallahGünaydın diyeyim şimdidentabi gün daha aymadı ama ben hiç uyumadım yaklaşık 9 aydır kaygılarımızı, mutluluklarımızı, günlük yaşantımızdan kesitleri konuşup birbirimizle paylaştık süreç artık kavuşmaya geldi... @mertur arkadaşımızında dediği gibi bu süreçte hiçbir şeye takılmadan keyifle yürümek lazım çünkü sayılı zaman çok hızlı bitiyor. Allah’ın izniyle Ben 2 saat sonra sezeryana giriyorum, inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle mutluluk ve huzurla bebeğime kavuşmayı/ hepimizin kavuşmasını nasip eder ❤❤ Bebeklerimize kavuştuktan sonra inşallah yaşadıklarımızı da, gelişimsel süreçlerini de keyifle konuşmayı Rabbim nasip etsin. Bol bol dualarınızı bekliyorum
Bende biraz daha benimle kalmasini istiyorum enazindan 39. Haftaya kadar durmasini istiyorum sanki bebegime haksızlık yapiyormusum gibi hissediyorumDoğurmak istemeyen bir benim sanırım forumda doğurmak istemeyen demeyeyim de vücudumdan ayrılmasına hazır değilimtekmeleriyle acı içinde uyanıyorum tüm gece ama tekmeleri özleyeceğim diye oturup ağlıyorum da poffff hamile kafam böyleyse lohusa kafam nasıl olacak acaba
Canim ne desek boş eminim senin yerinde bende olsam senin gibi cok üzülür ağlardım insan bu son zamanlarinda yaninda en sevdiklerinin olmasini ister eşim yarim saatligine dışarı ciksa ben trip atiyorum sen evde yokken ben dogursam ne olcak diye ama hrr zaman erkekler bizim gibi duygusal düşünemiyor yada olayin farkinda degiller bazen cok cahil oluyorlarTabi öyle yapmak lazım ama insan bu halde de çok üzülüyor. Sabahın kaçı olmuş ben kaç saattir ağlamama engel olamıyorum kafam gözüm şişti sinüzitim azdı kafamdan kaç türlü senaryo geçiyorşu son zamanlarda beni bu kadar germeye değer miydi bilemiyorum ya Allah’a havale ediyorum onu..
Muayene ücretide iyiymiş sizin 250₺ muayene ücreti aynen sormadan söylemiyor doktorlar insan ona göre ne olur ne olmaz parasını ayarlıyor daha hastanenin para çıkaracağı belli olmuyor görümcem geçen sene doğum yaptı otoparkta iki gün araba bekledi diye ayrı para almışlarMuayene ücreti çok artmış ya bizimki 145, ti 160 yaptılar doğum ücreti de artmış ben henüz konuşmadım yarın randevum var doğum ücretini covid testini de soracağım sonradan bilmediğim şeyleri çıkarmasınlar önüme ozaman uyuz oluyorum neyse başta bilelim..
Aynen öyle ama benim kızdığım ben paket alsaydım daha uyguna gelecekti ve fiyat artmayacaktı tabi eşime göre bişey yok o saçmalama her gün mü doğum yapıyorsun diyorMuayene ücretim artmadı zaten özel hastaneden özel muayene açmıştı oradan 2 katına çıkmıştı benim muayene geçen hafta hastanenin aldığı ücret artmış 400 TL forumda da yazılmıştı ya çoğu hastane yapmış diye doktor ben şaşırdım ocakta zam yapılıyordu dedi ama her hastane yapmış onlar da yapmış dedi biri corona bahanesiyle zamı yaptı tüm hastaneler peşinden gidiyor sanırım
Evet benim doktorun fiyatı daha doğrusu bundan önce gittigim doktor doğum için 8bin istemişti aynı hastane için sizin iyiymiş ama burda pek 200den aşağı muayene ücreti yok gibi sorduğum kadarıylaSizin bu sigortalı fiyat mı doğum ? Benimde muayene ücreti 130 du 150 oldu
Araya kimseyi sokmama konusunda sana katılıyorum, yani ona rica edenin isteyenin senden hatrı daha mı çok.Araya gidenin hatrıyla gitmese ben daha da üzülürüm. Ama zaten o kafaya koymuş belli gidecek çünkü bişey olmaz düşüncesinde. Psikolojik kısmı ise önemsemiyor erkekler bazennAynen öyle akşamdan beri ağlıyorum İnan kihiçbirşey demiycem kimseyi de sokmam araya benimkiler yurtdışında eşimin ailesi zaten gitsin ne olacak ki zaten doğmaz doğarsa da biz varız kafasındalar, ne diyim ki, Allah kolaylık versin bana da tek başıma doğurayım kızımı
Canım madem onun karnı acıkmayı bilmiyor yemek görünce birden açlığı geliyor..al aksamleyin kendine ekmek arası sandviçini gir odana sende..Anne sen otur da demiyorum nereden çıkarıyorsa ama eşim diyor. Dedim eşime bakalım anneme sen otur deme sürekli zaten hep yatiyor ve ben çok yoruluyorum ve sen tüm gün evde yoksun. Inşallah dengeyi kurabilir. Pilates hareketlerimi yapamıyorum yorgunluktan, o mu önemli yoksa ev yemek isleri mi diye dusunuyorum ve sinirlendiriyorum kendimi.Yardim etmemek icin galiba hep ben ac degilim diyor, odasına geçiyor. Yemek hazır olunca çıkıyor. Bak sinirlendim ya sabah sabah.
Oyle bir plani yoktur umarim. Yoksa bebeğimi alır annemin yanına gider rahatca bebeğime bakarım.
Amin inşallah canım , dün taburcu olduk evde de değişen birşey olmadı gece 2 gibi emzirmek için kaldırdım kızımı ama baktım ki sütüm 1-2 damla anca geliyor çok üzüldüm öyle bi ağlıyordu ki canımdan can gitti aptamil yenidoğan devam sütü mamasını aldık nöbetçi eczane bulup
Allah razı olsun kuzumGözün aydın olsunn canım Allah anneli babalı büyütsünmaşallah kilosuna boyuna çok güzel
Amin hepimizin evlatları inşallahgeçmiş olsun canım
uzun ömürlü, sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun inşallah
Amin cümlemizinkini inşallahGözünüz aydın canım Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza artık
Teşekkür ederim kuzum , amin inşallahGeçmiş olsun Gözün Aydın canım allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?