2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Eminim doğunca ben de böyle hissederim de şu an bilmediğim bir duygu olduğu için içimde olması daha huzur veriyor eşim de diyor sürekli ama bana yazık öpüp koklamak sarılmak istiyorum diye tabi o da babalık duygusunu yaşamak istiyor her tuvalete kalkışımda benimle uyanıp doğuracağım sanıyor en son arayı açmam memeyi kesince tekrar yaparız bir tekme canavarı diye kandırmaya çalışıyor

Ah canım ya üzme ne olur daha fazla kendini Görmüyor mu bu halini sana ve ailesine güvendiği için çocukça bir tavır yaptığı belki seni bu kadar üzeceğini düşünememiştir konuşsan tekrar hem için boşalır biraz rahatlarsın hem belki o da anlar biliyorum gitmese de gitse de senin açından çok önemi olmayacak ama hatasını anlar belki bazen gerçekten çocuk gibi oluyorlar çok üzme artık kendini

Amaannn kuzum millet konuşur konuşur susar. Hayatımızı onlara göre mi şekillendiricez sanki? İki sene sonra ha arin olmuş ha başka birşey. Herkes alışacak, alışmayanda kendi çocuğuna isim düşünsün.
Benim eşiminde küpe takmasına çok laf eden olmuştu, ( üstlerine ne vazifeyse) hepsini püskürttük evelallah." Bu bizim Hayatımız, Bu Benim kocam, sen beğenmiyorsan sen takma "dedim yada" sevmiyorsan sen kocana taktırmazsın " dedim. Hemde koca koca adamlara kadınlara, yaşlılarda dahil. Napayım iyi laftan Anlamadılar. oh canıma değsin

Aynısı isim konusunda da oldu, yok ayşe koysaydın yok zeynep koysaydın. Dedim çok beğeniyorsan sen koy

Baskılar bizi yıldıramaz bebeğim. Aynen devam et .
Bu bizim Hayatımız, başkalarının şekillendireceği ve sonrada köşede unutacağı oyuncak hamur değil

Bende diyorum bu minnak tekmeleri hissetmek ne güzel birşey. Resmen içimde bir insan var ya

Birde çıktığındq düzgün bakabilecek miyim korkısu var. Çünkü oyuncak bebeklerimden sonra gördüğüm ilk bebek olacak

Buarada benim normal doğurmak istiyordum ama gebelik şekeri yüzünden sezaryen riskin var dedi doktorcum

Canim dogum olmustur büyük ihtimal bebegin hayirli olsun insallah kendine geldiginde bizi durumundan bebisiinden haberdar et insallah

Bende biraz daha benimle kalmasini istiyorum enazindan 39. Haftaya kadar durmasini istiyorum sanki bebegime haksızlık yapiyormusum gibi hissediyorum

Canim ne desek boş eminim senin yerinde bende olsam senin gibi cok üzülür ağlardım insan bu son zamanlarinda yaninda en sevdiklerinin olmasini ister eşim yarim saatligine dışarı ciksa ben trip atiyorum sen evde yokken ben dogursam ne olcak diye ama hrr zaman erkekler bizim gibi duygusal düşünemiyor yada olayin farkinda degiller bazen cok cahil oluyorlar

Muayene ücretide iyiymiş sizin 250₺ muayene ücreti aynen sormadan söylemiyor doktorlar insan ona göre ne olur ne olmaz parasını ayarlıyor daha hastanenin para çıkaracağı belli olmuyor görümcem geçen sene doğum yaptı otoparkta iki gün araba bekledi diye ayrı para almışlar

Aynen öyle ama benim kızdığım ben paket alsaydım daha uyguna gelecekti ve fiyat artmayacaktı tabi eşime göre bişey yok o saçmalama her gün mü doğum yapıyorsun diyor

Sizin bu sigortalı fiyat mı doğum ? Benimde muayene ücreti 130 du 150 oldu
Evet benim doktorun fiyatı daha doğrusu bundan önce gittigim doktor doğum için 8bin istemişti aynı hastane için sizin iyiymiş ama burda pek 200den aşağı muayene ücreti yok gibi sorduğum kadarıyla

Araya kimseyi sokmama konusunda sana katılıyorum, yani ona rica edenin isteyenin senden hatrı daha mı çok.Araya gidenin hatrıyla gitmese ben daha da üzülürüm. Ama zaten o kafaya koymuş belli gidecek çünkü bişey olmaz düşüncesinde. Psikolojik kısmı ise önemsemiyor erkekler bazenn Lütfen ağlama artık ayrıca bebek de strese giriyor.Elbet yeri zamanı çok güzel gelecek acısını çıkaracaksın birgün

Canım madem onun karnı acıkmayı bilmiyor yemek görünce birden açlığı geliyor..al aksamleyin kendine ekmek arası sandviçini gir odana sende..
Kayınvalide sohbetini niye yapıyosunuz diyorlar yaa gelde yapma işte kendi kızlarına öylemi yaparlar insanı sinirlendiriyolar resmen..Sen niye o kadının yanındasın annesin sen büyüksün yardım ediceksin elinden tutucaksın.. odaya girmek ne demek yemegi yap öyle gir odana. o yemek eninde sonunda yenmicekmi..Annemin bir kaç haftalıgına yurtdışına gitmesi gerekti kardesimin yanına gerçi gidemedi pandemiden dolayı uçuşlar kalktı kaldı öyle allahtan ..telefonda kaynanama dediki gelsene iste ne bekliyon köyde hem ...ya bakarsın bunuda burda bırakamıyorum aklim kalıyo kızın elleri uyuşuyo bardak alamıyo eline valla aç kalırlar bunlar dedi..ay dedi benmi bakacağmışımm benim tutuyo sanki elim bacağım..koca kış kızınin yanında o işten gelmeden evini silip süpürüp 3 ceşit yemegini böreğini çöregini yapip camasirini yikayip asiyodun ellerin tutuyodu cok güzel..iste o yuzden diyorum anacık var ana var..dogurmadiklarina acımıyo bunlar..hepsinin icinde var az çok

Selam güzel anneler. Ekim 2019 annesi olarak gelecekten yazıyorum sizlere
Aranızda doğum yapmış ya da hala karnı burnunda olanlar var. Ilk günler zor geçiyor ama dünyanin en güzel mucizesine sahip olduğunuzu bilin. En pes ettiğiniz zamanda bile içgüdülerinize sığının. Annelik öğrenilmez. Siz zaten dünyaya anne olmak için geliyorsunuz. Kadının yaratılışında var. Her ay regl görme ve yumurtlama boşa değil. Kadın vücudu her ay anne olmak için can atıyor. Siz de bu aylardan birinde hamile kaldınız ve bebişiniz suanda dünyanin en huzurlu yerinde, anne karnında
Doğduğu zaman bu huzuru daha da artacak çünkü sizin kokunuzla uyuyacak, sizin kokunuzla sakinlesecek.

Şunu unutmayın annelik asla kolay değil ve kolay oldugunu da kimse söylemedi zaten. Bir de kucağınıza alır almaz (tabiki cok sevineceksiniz) birden bir aydınlanma ile annelik hissiyatı üzerinize düşmüyor. Zaman içerisinde evladinizla aranizdaki bağ kuvvetlendikçe, birşeyler paylaştıkça olgunlaşıyor. Tüm güzellikler sizinle olsun. Kolay bir doğum diliyorum hepinize. Kucak dolusu sevgiler minik civcivlere de sağlıklı bir ömür diliyorum şimdiden
Benim sıpa da 11 gün sonra 1 yaşına girecek. Inş evlatlarimizin en güzel anlarına şahit oluruz her zaman

Amin inşallah canım , dün taburcu olduk evde de değişen birşey olmadı gece 2 gibi emzirmek için kaldırdım kızımı ama baktım ki sütüm 1-2 damla anca geliyor çok üzüldüm öyle bi ağlıyordu ki canımdan can gitti aptamil yenidoğan devam sütü mamasını aldık nöbetçi eczane bulup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…