Sağol kuzum benimCanım tebrik ederim
Ben o açılmaya nedense hiç güvenmiyorum canım çünkü bir haftadır yine hiç bir sancım veya ağrım olmadı açıklığın ilerlediğini düşünmüyorum. Yarın kontrolüm var dr ne diyecek bakalımSenin zaten açılman var inşallah suni ye gerek kalmaz kuzum
Sen bu kadar ağlarken eşin nerdeTabi öyle yapmak lazım ama insan bu halde de çok üzülüyor. Sabahın kaçı olmuş ben kaç saattir ağlamama engel olamıyorum kafam gözüm şişti sinüzitim azdı kafamdan kaç türlü senaryo geçiyorşu son zamanlarda beni bu kadar germeye değer miydi bilemiyorum ya Allah’a havale ediyorum onu..
dur bakalım hemen pes etme. sağım yap memeyi uyar sürekli. dereotu, tahin helvası. bol su ve uyku. zamanla artacak bak görAmin inşallah canım , dün taburcu olduk evde de değişen birşey olmadı gece 2 gibi emzirmek için kaldırdım kızımı ama baktım ki sütüm 1-2 damla anca geliyor çok üzüldüm öyle bi ağlıyordu ki canımdan can gitti aptamil yenidoğan devam sütü mamasını aldık nöbetçi eczane bulup
Maşallah canım. Sağlıkla büyüt bebeğiniKızlar sanırım herkeste farklılık gösteriyor Doğum sancısı vs ben suyum mu çişim mi anlamamıştım biliyorsunuzBuraya yazdıktan sonra 3-4 defa daha geldi suyum en son zaten foş dedi mutfaktaydım mutfağın halısına doğru gitti altımda şort olduğu için rahatlıkla görebildim Beyaz beyaz bişrylerde beraberinde düştü , gayet rahattım eşimde dışardaydı tıraş olmaya gitmişti aradım panik yapma ama suyum geldi dedim emin misin çiş mi su mu tamam kapat geliyorum dedi daha vereceğim cevabı beklemeden o ara duşa girdim okuduklarım kadarıyla Doğumun hemen başlamıcağını biliyordum kahve bile yaptım o ara kendime eşim geldi elimde kahve sen napıosun doğurmuyormusun suyun gelmedi mi hadisene diye bi panik halinde hastaneye gittik ne sancım ne ağrım hiç birşeyim yok sadece çatı muayenesinde yine öldüm öldüm dirildim , 0 açıklık 0 sancı çatı zaten dar normal Doğum imkansız dedi ebe hanım doktorum gelene kadar yatış işlemlerini hallettik malesef o korktuğun sonda olayı başıma geldi genel anestezi olacağı için bayılmadan önce takıldı ve o ara 10 dk arayla makattan belime vuran ağrı hissettim 20-30 sanıyelik sanırım Doğum sancısı dedikleri oydu doktorum geldi hazır mısın başlıcaz dedi beni ameliyathaneye aldılar biraz soğuktu üşüdüm beni yatırdılar kollarımı ayaklarımı bağladılar aşırı tırstım yalan yok ben normalde spinal istiyordum ama ona cesaret edemez mişim onu gördüm , bana narkozlu verirken derin derin nefes al ver dedi ordaki narkozu veren alıp verirken nefesimin kesildiğini hissettim ve bunu dile getirdim ve o an tek düşündüğüm şey cennet kokulumu göremeden ölmek oldu sonrasını hatırlamıyorum zaten uyandığımda çok ağrım vardı herkes başımdayfı ama kızım yoktu kızım nerde iyi mi dedim yine gitmişim kızımı getirdiklerinde ağlayarak eşine bu bizim mi şimdi bizim kızımız mı demişim herkes ağlamış uzun oldu hakkınızı helal edin hamileyken uykusuzluk falan öf diyoruz ya doğumdan sonra onun ıh sesine fırlıyorsunuz , sütüm 1-2 damla anca çıkıyor Buda kızıma yetmiyor mama takviyesine başladık dün gece umarım sütüm gelir çocuğuma yetemedğimi düşünüp ağlamaya başlıyorum
Kızlar sanırım herkeste farklılık gösteriyor Doğum sancısı vs ben suyum mu çişim mi anlamamıştım biliyorsunuzBuraya yazdıktan sonra 3-4 defa daha geldi suyum en son zaten foş dedi mutfaktaydım mutfağın halısına doğru gitti altımda şort olduğu için rahatlıkla görebildim Beyaz beyaz bişrylerde beraberinde düştü , gayet rahattım eşimde dışardaydı tıraş olmaya gitmişti aradım panik yapma ama suyum geldi dedim emin misin çiş mi su mu tamam kapat geliyorum dedi daha vereceğim cevabı beklemeden o ara duşa girdim okuduklarım kadarıyla Doğumun hemen başlamıcağını biliyordum kahve bile yaptım o ara kendime eşim geldi elimde kahve sen napıosun doğurmuyormusun suyun gelmedi mi hadisene diye bi panik halinde hastaneye gittik ne sancım ne ağrım hiç birşeyim yok sadece çatı muayenesinde yine öldüm öldüm dirildim , 0 açıklık 0 sancı çatı zaten dar normal Doğum imkansız dedi ebe hanım doktorum gelene kadar yatış işlemlerini hallettik malesef o korktuğun sonda olayı başıma geldi genel anestezi olacağı için bayılmadan önce takıldı ve o ara 10 dk arayla makattan belime vuran ağrı hissettim 20-30 sanıyelik sanırım Doğum sancısı dedikleri oydu doktorum geldi hazır mısın başlıcaz dedi beni ameliyathaneye aldılar biraz soğuktu üşüdüm beni yatırdılar kollarımı ayaklarımı bağladılar aşırı tırstım yalan yok ben normalde spinal istiyordum ama ona cesaret edemez mişim onu gördüm , bana narkozlu verirken derin derin nefes al ver dedi ordaki narkozu veren alıp verirken nefesimin kesildiğini hissettim ve bunu dile getirdim ve o an tek düşündüğüm şey cennet kokulumu göremeden ölmek oldu sonrasını hatırlamıyorum zaten uyandığımda çok ağrım vardı herkes başımdayfı ama kızım yoktu kızım nerde iyi mi dedim yine gitmişim kızımı getirdiklerinde ağlayarak eşine bu bizim mi şimdi bizim kızımız mı demişim herkes ağlamış uzun oldu hakkınızı helal edin hamileyken uykusuzluk falan öf diyoruz ya doğumdan sonra onun ıh sesine fırlıyorsunuz , sütüm 1-2 damla anca çıkıyor Buda kızıma yetmiyor mama takviyesine başladık dün gece umarım sütüm gelir çocuğuma yetemedğimi düşünüp ağlamaya başlıyorum
Kimyasal değdirmeyin şimdi oraya. Jiletle alın bir şey olmaz :)Kızlar benimde pazartesi doğumum var kısmetse
Bugün organik saç boyası ile boyadım bacaklarıma epilasyon yaptım
Genital bölgemide eskiden epilasyon aletim ile alırdım ama malum göbekten göremiyorum
Kuaföre ağdaya da gitmeyi istemiyorum pandemiden dolayı
Önerebileceğiniz tüy dökücü krem varmı
Daha önce kullanmadım
Hani böyle sürüp duşta yıkananlardan en iyisi nedir
Spatula ile olmasın çünkü göremiyorum orayı
Allah yardımcin olsun canim kolayliklar versin hayirli haberlerle gel inşallahKızlar kontrole diye geldim doğuma gidicemsancım var biraz. Zaten sezeryan olduğu için hazırlıkları yapıyorlar. Çıkınca yazarım İnsAllah
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun inşallahKızlar kontrole diye geldim doğuma gidicemsancım var biraz. Zaten sezeryan olduğu için hazırlıkları yapıyorlar. Çıkınca yazarım İnsAllah
Heran herşey olabilir artık..Kolaylikla yaparsın dogumunu inşallah Allah yardımcin olsunnKızlar ben de muayeneden çıktım şimdi doktorum 2 haftadır aşağıdan detaylı muayeney yapıyor çarşamba günü nişan gelmişti bugünki muayenede 2-3 cm açıklık çıktı
Bu şekilde açıklık varken doğum ne zaman başlar acaba bilgisi olan var mı?
Heyecanla bekliyoruz artık
Ayy yarın bende öyle olur muyum acabaKızlar kontrole diye geldim doğuma gidicemsancım var biraz. Zaten sezeryan olduğu için hazırlıkları yapıyorlar. Çıkınca yazarım İnsAllah
Benimde geçen hafta ki kontrolde 3 cm açıklık çıkmıştı dr bu bebek 2 güne de doğabilir 1 haftaya da demişti ama 1 haftadır tık yokKızlar ben de muayeneden çıktım şimdi doktorum 2 haftadır aşağıdan detaylı muayeney yapıyor çarşamba günü nişan gelmişti bugünki muayenede 2-3 cm açıklık çıktı
Bu şekilde açıklık varken doğum ne zaman başlar acaba bilgisi olan var mı?
Heyecanla bekliyoruz artık
Pazartesi çağırdı canm kontrole evde egzersizlere devam dedi her an her şey olabilir kesin bir şey söyleyemem ama geçen haftaki muayenende açıklık yoktu dediBenimde geçen hafta ki kontrolde 3 cm açıklık çıkmıştı dr bu bebek 2 güne de doğabilir 1 haftaya da demişti ama 1 haftadır tık yok
Sana doktorun bişey söyledi mi ? Bu açıklıkla ne kadar bekleriz veya seni kaç gün sonra kontrole gel diye çağırdı?
Amin inşallah hepimizeHeran herşey olabilir artık..Kolaylikla yaparsın dogumunu inşallah Allah yardımcin olsunn
Canım doğum hikayemiz çok benziyor benimki de su gelişi ve 0 kasılma sancı ile başladı, süt konusunda hiç canını sıkma ben kendimi helak ettim boşyere, kimseye de deme mamaya başladık diye. Ben çözümü öyle buldum yoksa herkes onu ye bunu ye su içmiyosun ondan filan diye söyleyip duruyor. Bugünlerin tadını çıkaralım, mama ya da süt bebişlerimiz aç kalmasın yeterKızlar sanırım herkeste farklılık gösteriyor Doğum sancısı vs ben suyum mu çişim mi anlamamıştım biliyorsunuzBuraya yazdıktan sonra 3-4 defa daha geldi suyum en son zaten foş dedi mutfaktaydım mutfağın halısına doğru gitti altımda şort olduğu için rahatlıkla görebildim Beyaz beyaz bişrylerde beraberinde düştü , gayet rahattım eşimde dışardaydı tıraş olmaya gitmişti aradım panik yapma ama suyum geldi dedim emin misin çiş mi su mu tamam kapat geliyorum dedi daha vereceğim cevabı beklemeden o ara duşa girdim okuduklarım kadarıyla Doğumun hemen başlamıcağını biliyordum kahve bile yaptım o ara kendime eşim geldi elimde kahve sen napıosun doğurmuyormusun suyun gelmedi mi hadisene diye bi panik halinde hastaneye gittik ne sancım ne ağrım hiç birşeyim yok sadece çatı muayenesinde yine öldüm öldüm dirildim , 0 açıklık 0 sancı çatı zaten dar normal Doğum imkansız dedi ebe hanım doktorum gelene kadar yatış işlemlerini hallettik malesef o korktuğun sonda olayı başıma geldi genel anestezi olacağı için bayılmadan önce takıldı ve o ara 10 dk arayla makattan belime vuran ağrı hissettim 20-30 sanıyelik sanırım Doğum sancısı dedikleri oydu doktorum geldi hazır mısın başlıcaz dedi beni ameliyathaneye aldılar biraz soğuktu üşüdüm beni yatırdılar kollarımı ayaklarımı bağladılar aşırı tırstım yalan yok ben normalde spinal istiyordum ama ona cesaret edemez mişim onu gördüm , bana narkozlu verirken derin derin nefes al ver dedi ordaki narkozu veren alıp verirken nefesimin kesildiğini hissettim ve bunu dile getirdim ve o an tek düşündüğüm şey cennet kokulumu göremeden ölmek oldu sonrasını hatırlamıyorum zaten uyandığımda çok ağrım vardı herkes başımdayfı ama kızım yoktu kızım nerde iyi mi dedim yine gitmişim kızımı getirdiklerinde ağlayarak eşine bu bizim mi şimdi bizim kızımız mı demişim herkes ağlamış uzun oldu hakkınızı helal edin hamileyken uykusuzluk falan öf diyoruz ya doğumdan sonra onun ıh sesine fırlıyorsunuz , sütüm 1-2 damla anca çıkıyor Buda kızıma yetmiyor mama takviyesine başladık dün gece umarım sütüm gelir çocuğuma yetemedğimi düşünüp ağlamaya başlıyorum
Canım normal ya da sezeryan İnan hiçbir önemi kalmayacak bebişin 10 günlük olunca, sağlıkla gelsinler yeterli. Hiç takılma buna doktorun en iyi şekilde yönlendirir seni, güzel doğum hikayen olsun inşallahBende diyorum bu minnak tekmeleri hissetmek ne güzel birşey. Resmen içimde bir insan var ya
Birde çıktığındq düzgün bakabilecek miyim korkısu var. Çünkü oyuncak bebeklerimden sonra gördüğüm ilk bebek olacak
Buarada benim normal doğurmak istiyordum ama gebelik şekeri yüzünden sezaryen riskin var dedi doktorcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?