2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sen bu kadar ağlarken eşin nerde

Kızlar sanırım herkeste farklılık gösteriyor Doğum sancısı vs ben suyum mu çişim mi anlamamıştım biliyorsunuz Buraya yazdıktan sonra 3-4 defa daha geldi suyum en son zaten foş dedi mutfaktaydım mutfağın halısına doğru gitti altımda şort olduğu için rahatlıkla görebildim Beyaz beyaz bişrylerde beraberinde düştü , gayet rahattım eşimde dışardaydı tıraş olmaya gitmişti aradım panik yapma ama suyum geldi dedim emin misin çiş mi su mu tamam kapat geliyorum dedi daha vereceğim cevabı beklemeden o ara duşa girdim okuduklarım kadarıyla Doğumun hemen başlamıcağını biliyordum kahve bile yaptım o ara kendime eşim geldi elimde kahve sen napıosun doğurmuyormusun suyun gelmedi mi hadisene diye bi panik halinde hastaneye gittik ne sancım ne ağrım hiç birşeyim yok sadece çatı muayenesinde yine öldüm öldüm dirildim , 0 açıklık 0 sancı çatı zaten dar normal Doğum imkansız dedi ebe hanım doktorum gelene kadar yatış işlemlerini hallettik malesef o korktuğun sonda olayı başıma geldi genel anestezi olacağı için bayılmadan önce takıldı ve o ara 10 dk arayla makattan belime vuran ağrı hissettim 20-30 sanıyelik sanırım Doğum sancısı dedikleri oydu doktorum geldi hazır mısın başlıcaz dedi beni ameliyathaneye aldılar biraz soğuktu üşüdüm beni yatırdılar kollarımı ayaklarımı bağladılar aşırı tırstım yalan yok ben normalde spinal istiyordum ama ona cesaret edemez mişim onu gördüm , bana narkozlu verirken derin derin nefes al ver dedi ordaki narkozu veren alıp verirken nefesimin kesildiğini hissettim ve bunu dile getirdim ve o an tek düşündüğüm şey cennet kokulumu göremeden ölmek oldu sonrasını hatırlamıyorum zaten uyandığımda çok ağrım vardı herkes başımdayfı ama kızım yoktu kızım nerde iyi mi dedim yine gitmişim kızımı getirdiklerinde ağlayarak eşine bu bizim mi şimdi bizim kızımız mı demişim herkes ağlamış uzun oldu hakkınızı helal edin hamileyken uykusuzluk falan öf diyoruz ya doğumdan sonra onun ıh sesine fırlıyorsunuz , sütüm 1-2 damla anca çıkıyor Buda kızıma yetmiyor mama takviyesine başladık dün gece umarım sütüm gelir çocuğuma yetemedğimi düşünüp ağlamaya başlıyorum

dur bakalım hemen pes etme. sağım yap memeyi uyar sürekli. dereotu, tahin helvası. bol su ve uyku. zamanla artacak bak gör

Maşallah canım. Sağlıkla büyüt bebeğini
Sütün için de üzülme stres oldukça geri kaçacak öyle düşün sürekli emzir bebeğini artacaktır
Sağlıkla kavuştun bak daha da önemli bir şey yok

Ahhh canım benim ağladım okurken çok duygulandım o anları okurken şuan sana kocaman sarılmak geldi içimden
Pazartesi bende sezeryana giricem iyice duygusalım bu aralar
Süt konusuna gelince hiç üzülme çünkü bu normal sadece sen bu durumda değilsin kendini yetemiyorum yavruma gibi düşünme
Benimde 5.gün gelmişti sütüm en fazla 10 cc çıkıyordu doymuyordu oğlum
15 dk bir memeyi emzir bebeğe sonra 30 cc mama ver baktın doymadı çabuk uyanıyor
2 saat sonra diğer memeyi 15 dk emzir 60 cc mama ver
Böyle böyle meme uyarılır sütün artar Allah ın izniyle
Korkma gelmesede anneliğin buna bağlı değil evladın yanında sağlıklı öyle düşün
Lohusa psikolojisi bu çok iyi anlıyorum seni
Devamlı kendine ben iyi bir anneyim herkez yaşıyor bunları falan de telkin et
Unutma yavrun için en iyi anne sensin ki seni seçti anneliğe
Bu muhteşem bir duygu
Sağlıkla büyüt inş

Kızlar benimde pazartesi doğumum var kısmetse
Bugün organik saç boyası ile boyadım bacaklarıma epilasyon yaptım
Genital bölgemide eskiden epilasyon aletim ile alırdım ama malum göbekten göremiyorum
Kuaföre ağdaya da gitmeyi istemiyorum pandemiden dolayı
Önerebileceğiniz tüy dökücü krem varmı
Daha önce kullanmadım
Hani böyle sürüp duşta yıkananlardan en iyisi nedir
Spatula ile olmasın çünkü göremiyorum orayı

Kimyasal değdirmeyin şimdi oraya. Jiletle alın bir şey olmaz :)

Heran herşey olabilir artık..Kolaylikla yaparsın dogumunu inşallah Allah yardımcin olsunn

Benimde geçen hafta ki kontrolde 3 cm açıklık çıkmıştı dr bu bebek 2 güne de doğabilir 1 haftaya da demişti ama 1 haftadır tık yok
Sana doktorun bişey söyledi mi ? Bu açıklıkla ne kadar bekleriz veya seni kaç gün sonra kontrole gel diye çağırdı?

Pazartesi çağırdı canm kontrole evde egzersizlere devam dedi her an her şey olabilir kesin bir şey söyleyemem ama geçen haftaki muayenende açıklık yoktu dedi
Benim nişanım geleli yarın 1 hafta olcak

Canım doğum hikayemiz çok benziyor benimki de su gelişi ve 0 kasılma sancı ile başladı, süt konusunda hiç canını sıkma ben kendimi helak ettim boşyere, kimseye de deme mamaya başladık diye. Ben çözümü öyle buldum yoksa herkes onu ye bunu ye su içmiyosun ondan filan diye söyleyip duruyor. Bugünlerin tadını çıkaralım, mama ya da süt bebişlerimiz aç kalmasın yeter

Canım normal ya da sezeryan İnan hiçbir önemi kalmayacak bebişin 10 günlük olunca, sağlıkla gelsinler yeterli. Hiç takılma buna doktorun en iyi şekilde yönlendirir seni, güzel doğum hikayen olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…