2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet şuan yanımda uyuyor ya mucizem allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

Desteğin için teşekkür ederim canım benim , inşallah gelir sütüm ebeler ve doktorum bunun normal olduğunu 2-3 güne anca geleceğini söylemişti onu umut ederek duruyorum rabbim senide kurtarsın inşallah sağlıkla sıhatle evladını alırsın kucağına

Doğru söylüyorsun kuzum ama insan işte yetemediğini düşünüyor yavrusuna bide kakasını yaparken çok zorlanıyordu yavrum çözümü zeytinyağıyla bulduk mama sayesinde biraz daha rahat yapıyor şükür

Bende açıklık olmayınca sezeryan istedim doktor yemek ye akşama kadar bekle falan dedi zorlamanın alemi yok dedim, doktor benden sonra eşimi ikna etmiş eşimde bekle diyor bir tersledim çabuk imzayı at canı yanan sen değilsin dedim

Amin canım şimdi bebişin yanındadır büyük ihtimalle sağlıcakla büyüt kuzum

Arkadaşlar doktor ya da doğum ekibi için bir şey yaptırdınız mi? Tatlı mı, su böreği mi çikolata mı ne yaptırılsa güzel olur acaba? Doğumdan önce mi sonra mi yollanıyor ekibe? Bir de korona zamanı kabul ederler mi tabi o var?

Canım ben doğumdan sonra memnun kalırsam doktoruma çikolata yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah kalırım da yaptırırım Doğumda hastanede kalırken doğum ekibine de tatlı yaptırırım diyorum. Şimdilik öyle düşünüyorum bakalım durum ne gösterecek.

Ben de sormuştum bu soruyu geçenlerde şöyle biseye karar verdim odada bol çikolata gelene ikram etmek için doktora gömlek bebeği getirene harçlık yeterli diye dusundum doğum ekibine tatlı düşünüyordum ama bu pandemi de götürülür mi götürünce yerler mi bilemedim

Doktora gömlek beden vs ayarlamak zor olmayacak mi? Harçlık ne kadar verilir ki? Alırlar mı bir de harçlığı? Ben de pandemide gelen şeyleri isterler mi emin olamadım. Ama bence onlar bizden daha rahatlar. Görümcem de hemşire sürekli birşeyler geliyor yiyorlar ama.

Haklısın ben de ağla ağla kendimi harap ettim, doktor bana emzirdikten sonra sütünü sağ 30 ml gelirse mamayı bırak dedi benim artık geliyor senin de zamanla daha çok gelir, gelmezse de dünyanın sonu değil mama iyi etti bizim kızı sarılığı öyle geçti, sağlıklı olsunlar da herşey yoluna girer

Ayy cok gıcık Bi durum aslında insanlarda üzüldüğü için yardımcı olmaya çalısıyor ama insan sinir oluyor su hastalık sürecimde onu yap bunu ye diyen o kdr cok oldu ki cok iyi anlıyorum sizi ama onlarda bsy diyemiyorsun işte dediğim gibi herkese emiyo de gitsin

Bizimki hastane olduğu için daha uygun özel kilinikler pahalı oluyor genelde bugün konuştum muhasebe ile doğum+herşey dahil 4900 sona yalaştık

Pes etmeden sağ ve emzir canım emzirdikçe geliyor.. Hiç stres yapma kendine süt+ mama devam et benim de ilk başlarda 2,3 damla geliyordu 3. Günden sonra azar azar çoğaldı tam olarak yetmedi bebeğime ama emzirdim azda olsa anne sütünden faydalandı bebeğim

Son düzenleme:
Arkadaslar bebek dogduktan odaya geldikten sonra hemen mama vermeye yada emzirmeye basliyoruz dimi? Sut gelmediyse hemen mama ile doyuracak miyiz?

Kızlar kontrole diye geldim doğuma gidicem sancım var biraz. Zaten sezeryan olduğu için hazırlıkları yapıyorlar. Çıkınca yazarım İnsAllah
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Bende bügün korktum ya sancım çıkarsa doktor beni direk doğuma alırsa diye kurup kurup durdum şükür korktuğum olmadı

Gömlek için değişim kartı da ekleyeceğim içine. harçlık alıyorlarmış geneli öyle duydum ben de yabancıyım bu konulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…