2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim okuduklarima gore sicak dus iyi geliyormus goguslerine sicak su torbasi falan koy

Hadi insallah canim şafak kac

Teşekkür ederim canım kesinlikle haklısın bu gun eşime de açtım konuyu o da benimle hem fikir yine :)

Ayy annemin dini isim olsun takıntısı geldi aklıma ben de tam tersi mesele dini değil ama arapça isim istemedim. Canın nasıl istiyorsa bence hiç takma kimseyi kim ne istiyorsa kendi çocuğuna koysun ismi.
Son kararımız canım sadece vicdan yaptırıyorlar ya ona taktim ama alisacaklar inşallah :)

Ben ismi çok seviyorum canım hep istiyordum zaten oğlum da Aras . Aras Arin uyumu la olur dedik son kararimız artık böyle :)

Ben ismi çok seviyorum canım hep istiyordum zaten oğlum da Aras . Aras Arin uyumu la olur dedik son kararimız artık böyle :)
İkisi de çok güzel isim
Bırak dış kapının dış mandalları çok değerli sandıkları yorumlarını yapsınlar sizin içinize sinmesi önemli

Benim bebiklerimin isimlerine de burun kıvıran oldu güzel değil dediler hiçte bile ben ve kocacığım çok beğendik diye susturuyorum..

Bebeği giydirip odaya getiren hemşire sen vermesende bekliyor zaten..bu işin raconu yani anlıycağın merak etme.alıyolar ne kadar vericeginde senin gönlüne kalmış bahşiş gibi düşün atıyorum 50 tl ortalama yada 100

Kızlar aramızda normal doğum yapan babayiğit var mı ya

Gönlümden normal geçiyor ama iş ciddiye binip ağrı gelince sezaryeennn diye ortalığı inletirim gibi geliyor
Canimmm normal doğum yapan baba yigitse sezaryen yapane ne diycez bilemedim.. neyseee sen bence oluruna akışına bırak en hayırlısı neyse o olsun hakkında saglikla.kavusun gerisi mühim değil düşünme bunları şartlama kafanda yani o kolay bu zor diye

Bende bugun 37. Hafta dogum iznini baslatmak icin gittim rapor aldim muayene oldum 3400 grm olmus bebisim 53 cm suanlik normal dogumu bekle dedi doktorum cati muayenesi yapmadi ama doğurabilirsin dedi sanirim tipime bakip karar verdi
Aynı gidiyoruz hala seninki yenidoğan kıyafetlere giremeyecek doğana kadar kac cm olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…