Merhabalar bugün benim de kontrolüm vardı. Suyumun azaldığını öğrendim ve çenesinin altında kord var şu an. Bugüne kadar normal doğum diye ilerliyorduk ama 2 gün sonra sabah sezaryen için yatışım yapılacak. Bu 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Hareketlerini takip et ve bir sorun olursa mutlaka haber ver dedi ama ben tribe giriyorum sürekli hareket etti mi edecek mi diye ve zaten bir kaç gündür daha az hissediyordum. Kilo alması yavaşlamıştı artık çok da fazla almıyordu zaten. Nasıl hissedeceğimi bilmiyorum. Kavuşmak çok güzel ama endişeyle beklemek ne fena. Bu arada Covid testini ben de gözümde büyütüyordum ama oldukça basit bir işlemmiş. Eşim de girecek sezaryene ona da hem Covid hem enfeksiyon testi yapıldı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Kızlar bir suredir çok koyu ve sümüksü kıvamda akintim oluyordu. Bugün de çok silik kahverengi lekelemem olmuş iç çamaşırına. Aşağıya çok baskı hissediyorum çünkü bugün hep dışarıdaydık bayağı yürüdük. Nişan gelmesi nasıl bir sey oluyor?
Pazartesi çağırdı canm kontrole evde egzersizlere devam dedi her an her şey olabilir kesin bir şey söyleyemem ama geçen haftaki muayenende açıklık yoktu dedi
Benim nişanım geleli yarın 1 hafta olcak
off kizlar aileyle es arasinda kalmak ne kadar zor valla sirtima cantami takip tek basima kacmak istiyorum yarin dogumum var onun stresi ustumde zaten birde bu durum cikti son anda bu gerginlikler olmasa keskesaatlerce oturup aglamak istiyorum suan
Merhabalar bugün 2. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim ve soluğu burada aldım Şoktayım sanki boşluktayım çok ani oldu benim için. İlk gebeliğimde 2016 Ekim annelerine üye idim çokta güzel bilgi alışverişinde bulunduk taze hamişlerle.. şuan burası sessiz ama zamanla çoğalacağız Ekim anneleri olarak yeni yeni öğreniyoruz meleklerimizi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin bizlere inşAllah
Kızlar bir suredir çok koyu ve sümüksü kıvamda akintim oluyordu. Bugün de çok silik kahverengi lekelemem olmuş iç çamaşırına. Aşağıya çok baskı hissediyorum çünkü bugün hep dışarıdaydık bayağı yürüdük. Nişan gelmesi nasıl bir sey oluyor?
canim bnimde bi 10 gundr falan cok koyu akintim var henuz kahve rengi lekem olmadi bnimde bacak ve vajina bolgesinde cok agrim var Nisan gelmesine benziyor zatn gununde yakin olabilir yani her an hazirlikli ol bmim ilk dogumunda bole kocamn mukus gibi akinti olmusti ondan tam 1 hafta sonra dogum yaptm
Selam kızlar.ben doğum yaptım rabbime şükürler olsun bebekte bende çok iyiyiz.3.150 gr 50 cm doğdu.
Çok şükür sütüm geliyo emdide hiç zorlanmadım.ağrım sızımda yok elhamdülillah.hepinize kolay doğumlar diliyorum.
Selam kızlar.ben doğum yaptım rabbime şükürler olsun bebekte bende çok iyiyiz.3.150 gr 50 cm doğdu.
Çok şükür sütüm geliyo emdide hiç zorlanmadım.ağrım sızımda yok elhamdülillah.hepinize kolay doğumlar diliyorum.