Canim hic düşünme diyecemde imkansiz tabi düşünmemek yarın ki mutlulugunu düşün bebeğine kavustugunu düşün bosver hic kimseyi takmaoff kizlar aileyle es arasinda kalmak ne kadar zor valla sirtima cantami takip tek basima kacmak istiyorum yarin dogumum var onun stresi ustumde zaten birde bu durum cikti son anda bu gerginlikler olmasa keskesaatlerce oturup aglamak istiyorum suan
Hic bilmiyorum canim valla uzun olacağını biliyorumda kac cm.dogarsa artik seninkinin kilosu ne kadar cikmisti hadi hayirlisi bakalim bide ayni gün doguruyormusuzAynı gidiyoruz halaseninki yenidoğan kıyafetlere giremeyecek doğana kadar kac cm olacak
Herkese merhaba, Ya arkadaşlar dünden beri kasığımın altında sabit olan Çok can yakıcı bir ağrı var sanki mandalla sıkıştırılmış gibi geçmiyo bi fikri olan varmı dayanamıyorum bu ağrıAynen ya belirsizlik çok kötüGerçekten öyle sezaryen oldu daha çok daha sezaryen olacaklar var biz belirsizler ne olacağız acaba
Dakika tut canım düzenliyse doğum sancısı olabilir..Kızlar regl ağrısı çekiyorum duşa girdim 15dk geçti şimdi tekrar başladı bebekte bir yerde sertleşiyor kasılma mı oluyor bu
ben dogum yapmak icin ailemin yanina afyona geldim esimde burda rapor aldi geldi o da esim bebek dogduktan 10 gun sonra hemen goturmek istiyor bizi batmanda yasiyoruz ailemde bebegin 40i cikmadan yollamayiz diyor boyle arada birde bu virus ortaminda esim baya hassas kardesim bugun disari cikti kopurdu disari cikti diye bebegi tutamaz sevemez falan valla kafayi yicem kizlarCanim hic düşünme diyecemde imkansiz tabi düşünmemek yarın ki mutlulugunu düşün bebeğine kavustugunu düşün bosver hic kimseyi takma
ben dogum yapmak icin ailemin yanina afyona geldim esimde burda rapor aldi geldi o da esim bebek dogduktan 10 gun sonra hemen goturmek istiyor bizi batmanda yasiyoruz ailemde bebegin 40i cikmadan yollamayiz diyor boyle arada birde bu virus ortaminda esim baya hassas kardesim bugun disari cikti kopurdu disari cikti diye bebegi tutamaz sevemez falan valla kafayi yicem kizlar
Canim dogum baslamasin ne yaptin halen devam ediyormu bie doktorunla görüş istersenKızlar regl ağrısı çekiyorum duşa girdim 15dk geçti şimdi tekrar başladı bebekte bir yerde sertleşiyor kasılma mı oluyor bu
Hayırlı olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah normal dogummu yaptin masallah bebisinede sanadaSelam kızlar.ben doğum yaptım rabbime şükürler olsun bebekte bende çok iyiyiz.3.150 gr 50 cm doğdu.
Çok şükür sütüm geliyo emdide hiç zorlanmadım.ağrım sızımda yok elhamdülillah.hepinize kolay doğumlar diliyorum.
Hayrlı olsun cnm sen pozitif biriydin sütünde hemen gelmiş bak ne güzel cok sevndm kilosu aynı mı cıktıSelam kızlar.ben doğum yaptım rabbime şükürler olsun bebekte bende çok iyiyiz.3.150 gr 50 cm doğdu.
Çok şükür sütüm geliyo emdide hiç zorlanmadım.ağrım sızımda yok elhamdülillah.hepinize kolay doğumlar diliyorum.
Hayrlı olsun cnm sen pozitif biriydin sütünde hemen gelmiş bak ne güzel cok sevndm kilosu aynı mı cıktı
Sağol canım darısı başına.Hayırlı olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah normal dogummu yaptin masallah bebisinede sanada
Bnmkide usg de hep elini kolunu emiyodu inş doguncada öle olurSağol tatlım.150 gr eksik doğdu usgsinden boyada 52 demişti 50 çıktı ama boy kiloyu gerçekten takmayın ellerini cok cok emerek geldi zaten hiç kesintisiz 4 saat falan emince süt geldi mecburen.direk tutun memeye hiç indirmeyin süt bebek emdikçe geliyor.
Gözünaydın hayırlı olsun canim saglikla kavusmussunuz masallah bebise de sanada cok sevindim herseyin yolunda.olmasınaSelam kızlar.ben doğum yaptım rabbime şükürler olsun bebekte bende çok iyiyiz.3.150 gr 50 cm doğdu.
Allah yardımcın olsun canim gercekten arada kalmak zor aslinda bu durumda seni herkes pof poflamasi lazim ama sen ortayı bulmaya calisacan sakin ol akışına bırak artik takma canimben dogum yapmak icin ailemin yanina afyona geldim esimde burda rapor aldi geldi o da esim bebek dogduktan 10 gun sonra hemen goturmek istiyor bizi batmanda yasiyoruz ailemde bebegin 40i cikmadan yollamayiz diyor boyle arada birde bu virus ortaminda esim baya hassas kardesim bugun disari cikti kopurdu disari cikti diye bebegi tutamaz sevemez falan valla kafayi yicem kizlar
Evet çok koyu kıvamlı bir akıntı parca gibi. Bekleyelim bakalım.canim bnimde bi 10 gundr falan cok koyu akintim var henuz kahve rengi lekem olmadi bnimde bacak ve vajina bolgesinde cok agrim var Nisan gelmesine benziyor zatn gununde yakin olabilir yani her an hazirlikli ol bmim ilk dogumunda bole kocamn mukus gibi akinti olmusti ondan tam 1 hafta sonra dogum yaptm
Ama çok azcik senin de öyle miydi silik görünüyor.Benim öyle geldi canım kahve kahve
Var mı peki aciklik filanCumartesi aynısı oldu canım Daha sonra 5-6 damla pembe kanamam oldu ama hala doğurmadımnişan mıydı bilemiyorum
Düzensiz canım gecede olmuştu bunaltıyor geçiyorDakika tut canım düzenliyse doğum sancısı olabilir..
Olabilir biz belirsizlerHic bilmiyorum canim valla uzun olacağını biliyorumda kac cm.dogarsa artik seninkinin kilosu ne kadar cikmisti hadi hayirlisi bakalim bide ayni gün doguruyormusuz
Doktorum çok sakin ben ne zaman bişey desem normal geliyor bir kere hareket hissetmemistim bekle falan diyorduCanim dogum baslamasin ne yaptin halen devam ediyormu bie doktorunla görüş istersen
Eşinize kızmayın arkadaşım ilk doğumunda annesinin yanında eşiyle rahat edememişti ikinci doğumda ameliyattan çıkıp yola düştü şehir değiştirdi evine gitti.ben dogum yapmak icin ailemin yanina afyona geldim esimde burda rapor aldi geldi o da esim bebek dogduktan 10 gun sonra hemen goturmek istiyor bizi batmanda yasiyoruz ailemde bebegin 40i cikmadan yollamayiz diyor boyle arada birde bu virus ortaminda esim baya hassas kardesim bugun disari cikti kopurdu disari cikti diye bebegi tutamaz sevemez falan valla kafayi yicem kizlar
Canım ben bugün kontrole gittim.Biraz sancım çıktı.Doktor 10 ekimde saat 8.30 da gel 10.00 da ameliyat dedi.Cuma günü tekrar nstye çağırdı.İnşallah canım. Sezaryenden sonra biraz sürebilir gelmesi, herkeste aynı olmuyo. O yüzden ben hiç takılmıyorum, sende takılma. Saat kaçta senin doğum? Benim 12:00’de
Canım kıyamam sana ne olur üzme kendini.Eşine çok kızdımYok canım tepki filan değil, dün çıktı bu olay ben tepkimi koydum, bugün az önce teyzesi aradı, kuzenlerini filan da götürecek galiba gayet gidecekmiş gibi konuştu, hiçbir zorunluluğu yok, bunların köyü orman köyü devlet yılın bu zamanı köylülere odun veriyormuş bizimki de dedesine odun çekmeye yardıma gidecek bütün kuzenlerini, abisini filan organize etmiş, bir de gitmişken resmî dairede bir ailevi işi var cuma ya da pazartesini de ekleyip onu halledecekmiş, abisi de gidiyor o halledebilir yani sonuçta tamamen keyfiiki odun kadar değerimiz yok ya çok üzgünüm
Ağlama yaaAynen öyle akşamdan beri ağlıyorum İnan kihiçbirşey demiycem kimseyi de sokmam araya benimkiler yurtdışında eşimin ailesi zaten gitsin ne olacak ki zaten doğmaz doğarsa da biz varız kafasındalar, ne diyim ki, Allah kolaylık versin bana da tek başıma doğurayım kızımı
Canım geçmiş olsun bebeğine kavuşmuşsunAllah'ıma bin kere şükür yaptım doğumumu. yavrum yanımda. Rabbim hekesi kolaylıkla kurtarsın. ağrım var. İnşallah toparlamdıltam sonra detayları paylaşocaö
Ağrı kesici vermiyorlar mıSlm kizlar sabah 8 :10 da genel anestezi sezeryanla dogdu hanfendi boyu ve kilosu ultrasondaki gibiydi beni odaya 10 30 da getirdiler ama 2 ye kadar kendime gelemedim diyebilirim sadece esi refakatci kalacaklar icin soyluyorum sezeryanla mumkun olmuyor esim anca bana bakti:) bebek alti degistirmem derken senin altini degistiriyom diyordu sutum hemen geldi ama bebek 5 6 saat duzgun emmedi uyandirmasi cok zordu karnimdada oyleydi bu saat oldu agrilarim hala hafiflemedidarisi sizlere hayirlisiyla herkez kavussun yavrularina
Ayy benim de babaannemle halam Duru ismini beğenmemişler eşimin yanında görüntülü konuştuk açıktan söylediler.Sinir oldum doğurdum doğurucam beğenmezseniz beğenmeyin.Hayır normalde karşı aileden beklersin onlar çok güzel buldu benim ismimle uyumlu olmasına da sevindiler ama babaannem halam sinir sinir konuştu.Babam da beğenmedi hoşş arada sabun markası diyor şaka yapıyor güyaAmaannn kuzum millet konuşur konuşur susar. Hayatımızı onlara göre mi şekillendiricez sanki? İki sene sonra ha arin olmuş ha başka birşey. Herkes alışacak, alışmayanda kendi çocuğuna isim düşünsün.
Benim eşiminde küpe takmasına çok laf eden olmuştu, ( üstlerine ne vazifeyse) hepsini püskürttük evelallah." Bu bizim Hayatımız, Bu Benim kocam, sen beğenmiyorsan sen takma "dedim yada" sevmiyorsan sen kocana taktırmazsın " dedim. Hemde koca koca adamlara kadınlara, yaşlılarda dahil. Napayım iyi laftan Anlamadılar. oh canıma değsin
Aynısı isim konusunda da oldu, yok ayşe koysaydın yok zeynep koysaydın. Dedim çok beğeniyorsan sen koy
Baskılar bizi yıldıramaz bebeğim. Aynen devam et .
Bu bizim Hayatımız, başkalarının şekillendireceği ve sonrada köşede unutacağı oyuncak hamur değil
Çok güzel canım ikisinin ismi deBen ismi çok seviyorum canım hep istiyordum zaten oğlum da Aras . Aras Arin uyumu la olur dedik son kararimız artık böyle :)
Kız iyi ki söyledin biz bilmeyiz bi de hiç aklıma gelmezdi eminim eşimin de gelmezdiBebeği giydirip odaya getiren hemşire sen vermesende bekliyor zaten..bu işin raconu yani anlıycağın merak etme.alıyolarne kadar vericeginde senin gönlüne kalmış bahşiş gibi düşün atıyorum 50 tl ortalama yada 100
Neden canım doğum için ailenin yanına gittin onlar gelseydi hastaneden dolayı mı?Ben eşini haklı buldum.Bence arada kalcak bir şey yok eşini dinlemelisin...ben dogum yapmak icin ailemin yanina afyona geldim esimde burda rapor aldi geldi o da esim bebek dogduktan 10 gun sonra hemen goturmek istiyor bizi batmanda yasiyoruz ailemde bebegin 40i cikmadan yollamayiz diyor boyle arada birde bu virus ortaminda esim baya hassas kardesim bugun disari cikti kopurdu disari cikti diye bebegi tutamaz sevemez falan valla kafayi yicem kizlar
Aralıksız 4 saat emebilir mi bebek yorulmaz mı?Bu yazdıklarınızı not alıyorum unutmayayım diyeSağol tatlım.150 gr eksik doğdu usgsinden boyada 52 demişti 50 çıktı ama boy kiloyu gerçekten takmayın ellerini cok cok emerek geldi zaten hiç kesintisiz 4 saat falan emince süt geldi mecburen.direk tutun memeye hiç indirmeyin süt bebek emdikçe geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?