2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
off kizlar aileyle es arasinda kalmak ne kadar zor valla sirtima cantami takip tek basima kacmak istiyorum yarin dogumum var onun stresi ustumde zaten birde bu durum cikti son anda bu gerginlikler olmasa keskesaatlerce oturup aglamak istiyorum suan
Canim hic düşünme diyecemde imkansiz tabi düşünmemek yarın ki mutlulugunu düşün bebeğine kavustugunu düşün bosver hic kimseyi takma

Aynı gidiyoruz hala seninki yenidoğan kıyafetlere giremeyecek doğana kadar kac cm olacak
Hic bilmiyorum canim valla uzun olacağını biliyorumda kac cm.dogarsa artik seninkinin kilosu ne kadar cikmisti hadi hayirlisi bakalim bide ayni gün doguruyormusuz

Canim hic düşünme diyecemde imkansiz tabi düşünmemek yarın ki mutlulugunu düşün bebeğine kavustugunu düşün bosver hic kimseyi takma
ben dogum yapmak icin ailemin yanina afyona geldim esimde burda rapor aldi geldi o da esim bebek dogduktan 10 gun sonra hemen goturmek istiyor bizi batmanda yasiyoruz ailemde bebegin 40i cikmadan yollamayiz diyor boyle arada birde bu virus ortaminda esim baya hassas kardesim bugun disari cikti kopurdu disari cikti diye bebegi tutamaz sevemez falan valla kafayi yicem kizlar

Banada eşinin söylediği daha sağlıklı geldi evinizde daha rahat edersiniz, aileni de sen ikna edebilirsin ben evimde daha rahat olurum dersen üstelemezler bence..

Hayırlı olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah normal dogummu yaptin masallah bebisinede sanada

Hayrlı olsun cnm sen pozitif biriydin sütünde hemen gelmiş bak ne güzel cok sevndm kilosu aynı mı cıktı

Hayrlı olsun cnm sen pozitif biriydin sütünde hemen gelmiş bak ne güzel cok sevndm kilosu aynı mı cıktı
Sağol tatlım.150 gr eksik doğdu usgsinden boyada 52 demişti 50 çıktı ama boy kiloyu gerçekten takmayın ellerini cok cok emerek geldi zaten hiç kesintisiz 4 saat falan emince süt geldi mecburen.direk tutun memeye hiç indirmeyin süt bebek emdikçe geliyor.

Bnmkide usg de hep elini kolunu emiyodu inş doguncada öle olur cok takılmıyorum valla merakımdan sordum öle

Gözünaydın hayırlı olsun canim saglikla kavusmussunuz masallah bebise de sanada cok sevindim herseyin yolunda.olmasına

Allah yardımcın olsun canim gercekten arada kalmak zor aslinda bu durumda seni herkes pof poflamasi lazim ama sen ortayı bulmaya calisacan sakin ol akışına bırak artik takma canim

Ekim anneleri eylül annesi oldu hayırlı olsun kızlar allah saglıkla analı babalı büyütsün ins☺Ugs kilo uymuyor değilmi kilosu az doğan varmı kızlar ugsde fazla cıkan

Evet çok koyu kıvamlı bir akıntı parca gibi. Bekleyelim bakalım.
Benim öyle geldi canım kahve kahve
Ama çok azcik senin de öyle miydi silik görünüyor.
Cumartesi aynısı oldu canım Daha sonra 5-6 damla pembe kanamam oldu ama hala doğurmadım nişan mıydı bilemiyorum
Var mı peki aciklik filan

Hic bilmiyorum canim valla uzun olacağını biliyorumda kac cm.dogarsa artik seninkinin kilosu ne kadar cikmisti hadi hayirlisi bakalim bide ayni gün doguruyormusuz
Olabilir biz belirsizler dün gittim bende 3.350 dedi doktor
Canim dogum baslamasin ne yaptin halen devam ediyormu bie doktorunla görüş istersen
Doktorum çok sakin ben ne zaman bişey desem normal geliyor bir kere hareket hissetmemistim bekle falan diyordu nst de hemsire sancı var diyor doktorum yok yok diyor içine doğuyor herhalde

Eşinize kızmayın arkadaşım ilk doğumunda annesinin yanında eşiyle rahat edememişti ikinci doğumda ameliyattan çıkıp yola düştü şehir değiştirdi evine gitti.
Eşiniz hassas biri belli ki çok üstelemeyin zamana bırakalım anı yaşayalım günü gelince konuşalım diyip bebeğinize odaklanın beraber.

İnşallah canım. Sezaryenden sonra biraz sürebilir gelmesi, herkeste aynı olmuyo. O yüzden ben hiç takılmıyorum, sende takılma. Saat kaçta senin doğum? Benim 12:00’de
Canım ben bugün kontrole gittim.Biraz sancım çıktı.Doktor 10 ekimde saat 8.30 da gel 10.00 da ameliyat dedi.Cuma günü tekrar nstye çağırdı.
Canım kıyamam sana ne olur üzme kendini.Eşine çok kızdımİnşallah vazgeçer senin üzüldüğünü görünce.
Ağlama yaa
Allah'ıma bin kere şükür yaptım doğumumu. yavrum yanımda. Rabbim hekesi kolaylıkla kurtarsın. ağrım var. İnşallah toparlamdıltam sonra detayları paylaşocaö
Canım geçmiş olsun bebeğine kavuşmuşsunUmarım çok korkmamışsındır
Ağrı kesici vermiyorlar mı
Ayy benim de babaannemle halam Duru ismini beğenmemişler eşimin yanında görüntülü konuştuk açıktan söylediler.Sinir oldum doğurdum doğurucam beğenmezseniz beğenmeyin.Hayır normalde karşı aileden beklersin onlar çok güzel buldu benim ismimle uyumlu olmasına da sevindiler ama babaannem halam sinir sinir konuştu.Babam da beğenmedi hoşş arada sabun markası diyor şaka yapıyor güya
Ben ismi çok seviyorum canım hep istiyordum zaten oğlum da Aras . Aras Arin uyumu la olur dedik son kararimız artık böyle :)
Çok güzel canım ikisinin ismi de
Kız iyi ki söyledin biz bilmeyiz bi de hiç aklıma gelmezdi eminim eşimin de gelmezdi
Neden canım doğum için ailenin yanına gittin onlar gelseydi hastaneden dolayı mı?Ben eşini haklı buldum.Bence arada kalcak bir şey yok eşini dinlemelisin...
Aralıksız 4 saat emebilir mi bebek yorulmaz mı?Bu yazdıklarınızı not alıyorum unutmayayım diye

Eklentiler

• 9FDA6AAF-AA4D-41FA-9A9D-45A3D41981C5.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…