2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar regl ağrısı çekiyorum duşa girdim 15dk geçti şimdi tekrar başladı bebekte bir yerde sertleşiyor kasılma mı oluyor bu
Aynısı bana da olup duruyor ama geçiyor.
Hatta gece bir fırladım ıkınma geldi çünkü dedim Allahım evde mi doğurucam ben kalbim küt küt zor sakinleştim. Hastane de 1 saat uzaklıkta

Kızlar ya bu kasılmayla sancıyı nasıl ayırt edebiliriz karnımda düzenli düzenli kasılmalar oluyor ama sancım falan yok bebek sürekli hareketli sanki kafasıyla zorluyor gibi nasıl anlayacağız ya

off kizlar aileyle es arasinda kalmak ne kadar zor valla sirtima cantami takip tek basima kacmak istiyorum yarin dogumum var onun stresi ustumde zaten birde bu durum cikti son anda bu gerginlikler olmasa keskesaatlerce oturup aglamak istiyorum suan

Oy canım, sen dünyanın en güzel şeyini yaşıycaksın yarın, göz yaşlarını bugünden harcama boşu boşuna, yarın mutluluktan ağlarsın yavrunu görünce

Kızlar ya bu kasılmayla sancıyı nasıl ayırt edebiliriz karnımda düzenli düzenli kasılmalar oluyor ama sancım falan yok bebek sürekli hareketli sanki kafasıyla zorluyor gibi nasıl anlayacağız ya
Anlatılmaz o sancı canım yaşanır tarifi yok vala

.

Canım eşin haklı açıkçası, daha bağışıklığı oturmamış bi bebeği şu covid ortamında kalabalıkta 40’ı çıkana kadar bekletmeyin. Aileni de kırmadan şöyle söyleyebilirsin. 20 gün sonra zaten çocuk doktoruna götürücen ve kendi şehrindeki seçtiğin doktora götürücem dersin. Ayrıca artık 40 çıkmadan gitmemek fln bitti kız :)) doktora çıkıyosun bi kere..

Evet çok koyu kıvamlı bir akıntı parca gibi. Bekleyelim bakalım.

Ama çok azcik senin de öyle miydi silik görünüyor.

Var mı peki aciklik filan
İlk silik geldi anlayamadım sonra azar azar çoğalarak gelmeye devam etti

Selam güzel annisler oglumu aldım kucağıma çok şükür.3150 50 cm doğdu. Spinal yaptılar ve iğneyi falan hiç hissetmedim. Biraz ağrım oldu ama 1 saat içinde ayağa kalktım yürüyorum rahatça şu an oğlumla ilgileniyorum emziriyorum. Darısı size canımlar

Maşallah bebeğiniz hayırlı olsun canım

Böyle pozitif doğum haberleri beni çok sevindiriyor darısı bizim başımıza

Su an aynı durumdayız ya nst de sancı yok diyorlar ama benm aşırı kasılma var arada Bi sancı giriyor sanki ayırt edemiyorum bende hareket ettikçe daha cok artıyor agrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…