2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Su an aynı durumdayız ya nst de sancı yok diyorlar ama benm aşırı kasılma var arada Bi sancı giriyor sanki ayırt edemiyorum bende hareket ettikçe daha cok artıyor agrılar
Of benimde aynı hareketleri sert geliyor regl agrisi geliyor arada ne bu simdi

Bende bugun 37. Hafta dogum iznini baslatmak icin gittim rapor aldim muayene oldum 3400 grm olmus bebisim 53 cm suanlik normal dogumu bekle dedi doktorum cati muayenesi yapmadi ama doğurabilirsin dedi sanirim tipime bakip karar verdi
Bende dün gittim doğum iznine ayrılmak için rapor almaya sistem otomatik tanımlıyor gerek yok dediler ilk doğumumda almıştım inşallah sıkıntı olmaz

Bende dün gittim doğum iznine ayrılmak için rapor almaya sistem otomatik tanımlıyor gerek yok dediler ilk doğumumda almıştım inşallah sıkıntı olmaz
Her hastane farklı bsy diyor ben ilk 32.de rapor aldım 37de tekrar geleceksin rapor vercez dediler tabi 37de oraya gidemedim covid den dolayı Baska hastaneye gittim orda da gerek yok rapora durum raporu veririz dediler çorba oldu yani iş

Selam kızlar ben hala hastanedeyim, bugün bebişimi ilk defa emzirebildim ondan önce sütümü sağıyordum çenesi küçük yoruluyormuş 36 haftada gelince benden tavsiye kendinizi hiçbir doğum şekline şartlandırmayın ben öyle yaptım ve şokunu üzüntüsünü atlatamadım.. Biz birşeyler istiyoruz kendimizce ama bebek belirliyor son ana kadar bunun bilincinde olsak daha az üzülürmüşüz...

Benm nst de böle cıktı ama bebek hareketi dedi ebe ben anlamadım 2 3 tane böle dağ cıktı 100e yaklaşık ama nstde hiç bebek hareketi hissetmedim bile cok da agrım var ama sancı yok diyorlar

Aynen canım cok haklısın ben en basından beri öle düşünüyorum hiç şartlamadım kendmi şartladam üzülürüm çünkü halada bekliyorum herseye hazırlıklıyım sadece saatlerce suni sancı cekip sezeryana alınmak istemiyorum tek korkum bu

Benm nst de böle cıktı ama bebek hareketi dedi ebe ben anlamadım 2 3 tane böle dağ cıktı 100e yaklaşık ama nstde hiç bebek hareketi hissetmedim bile cok da agrım var ama sancı yok diyorlar
Benimde nst de sancı çıkmadı ama doktorum rahim uzunluğu kısalmış büyük sancın olmuştur dedi..
Gerçekten sürekli adet sancısı gibi sancım var..

Son düzenleme:

Bende istemiyordum kuzu haklısın iki acıyı da çekmek zor ama en iyisi kendini rahat bırakmak... Şuan emzirirken bile stres yaptığımda çocuk anlıyor o da panikliyor bir de karnımızdayken düşün. Düşünmeyin oluruna bırakın benden tavsiye

Gözün aydın canım çok şükür emzirmişsin ne güzel bir duygu dimi

Maşallah rabbim sana bağişlasin

Bnmde bgn arttı ya daha dün doktorda hiç bsy yoktu bgn temizlik yaptım biraz ondan oldu heralde diyorum ben
Benim nst böyle çıktı ama doktor sancın yok dedi iki gundur regl agrilarim geliyor arada

Eklentiler

• A4A2A3A8-9EAA-47C9-93FF-D1620D042767.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 32
Öle yaptım işte napcaz Baska sende emzirmişsin ne güzel zamanla hersey yoluna giriyor şükür

Benim nst böyle çıktı ama doktor sancın yok dedi iki gundur regl agrilarim geliyor arada
Nasıl ya buna sancı yokmu dedi banada böle zikzaklı olmazsa sancı olmaz böle sık sık zikzak olması lazımmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…