- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Kesinlikle normal yapıcam diye düşünmüceksin o an hersey belli oluyor değişiyor kac saat sancı çekip sezeryana girenler var oluruna bırakmak düşünmemek lazım allah karar vermiştir zaten..neden erken geldi senin canım kac kilo doğdu küveze girmedi dedi allah uzun ömür versin sağlıkla büyüsün insSelam kızlar ben hala hastanedeyim, bugün bebişimi ilk defa emzirebildim ondan önce sütümü sağıyordum çenesi küçük yoruluyormuş 36 haftada gelincebenden tavsiye kendinizi hiçbir doğum şekline şartlandırmayın ben öyle yaptım ve şokunu üzüntüsünü atlatamadım.. Biz birşeyler istiyoruz kendimizce ama bebek belirliyor son ana kadar bunun bilincinde olsak daha az üzülürmüşüz...
Sancın vardır demek istediÇekiyorsundur derken cnm anlamadım
Benim de babam vermiş zaten eşimin aklına geldiginden değilBiz oğlumda kimseye bişey vermedik
Hiç bilmiyorduk eşim heyecandan ne yaptığını bilmiyordu ben desen kendimde değildim
Benim babam da ne bilsin anam çoğumuzu evde doğurmuşBenim de babam vermiş zaten eşimin aklına geldiginden değil
MaşAllah sizeSelam kızlar.ben doğum yaptım rabbime şükürler olsun bebekte bende çok iyiyiz.3.150 gr 50 cm doğdu.
Çok şükür sütüm geliyo emdide hiç zorlanmadım.ağrım sızımda yok elhamdülillah.hepinize kolay doğumlar diliyorum.
Ben de eşini haklı buldum canım, küçücük bebek kalabalık yerde olmasa daha iyi hele çalışanların olduğu evde. Keşke ailenden biri yanına gelseydi siz gideceğinize herkes kendi evinde rahat eder hele de hamileyken. Benim doğum için anlaştığım hastane merkezde görümcem de orda oturuyo. Eşim bu gece dedi ki bikaç gün önce gidip orda kalalım hastaneye rahat gideriz kesilikle hayır dedim. Ben rahat etmiyorum hiç bi yerdeben dogum yapmak icin ailemin yanina afyona geldim esimde burda rapor aldi geldi o da esim bebek dogduktan 10 gun sonra hemen goturmek istiyor bizi batmanda yasiyoruz ailemde bebegin 40i cikmadan yollamayiz diyor boyle arada birde bu virus ortaminda esim baya hassas kardesim bugun disari cikti kopurdu disari cikti diye bebegi tutamaz sevemez falan valla kafayi yicem kizlar
Hayırlı olsun güzel annişSelam güzel annisleroglumu aldım kucağıma çok şükür.3150 50 cm doğdu. Spinal yaptılar ve iğneyi falan hiç hissetmedim. Biraz ağrım oldu ama 1 saat içinde ayağa kalktım yürüyorum rahatça şu an oğlumla ilgileniyorum emziriyorum. Darısı size canımlar
Yıllık izin kullanamaz mı canım babalık izninden sonra peki? Biliyo musun bence ailenin sana ve bebeğe ne kadar iyi baktığını görünce kendiliğinden bırakacak bak görürsün şimdi öyle demesine bakma, hiç merak etmeben dogum yapmak icin ailemin yanina afyona geldim esimde burda rapor aldi geldi o da esim bebek dogduktan 10 gun sonra hemen goturmek istiyor bizi batmanda yasiyoruz ailemde bebegin 40i cikmadan yollamayiz diyor boyle arada birde bu virus ortaminda esim baya hassas kardesim bugun disari cikti kopurdu disari cikti diye bebegi tutamaz sevemez falan valla kafayi yicem kizlar
Yani tecrübe etmeyle ilgisi var denk gelmemiş.öyle bir durum ne bilsin adamcagız..benimde kaynana.olsaydı hayatta vermezdi eminimBenim babam da ne bilsin anam çoğumuzu evde doğurmuş
Kp zaten cebinde akrep var
Ayy bizimkiler direk kaçıyo para verilecek yer oldumu ikiside aynı belki doguma bile gelmicekler yol parası vermemek içinYani tecrübe etmeyle ilgisi var denk gelmemiş.öyle bir durum ne bilsin adamcagız..benimde kaynana.olsaydı hayatta vermezdi eminimkayınpeder bonkör adamdı şimdi hakkıni yemiim rahmetlinin o da severdi yedirmeyi içirmeyi vermeyi..
Benim de var ağrım belime doğru.Valla korkuyorum doğum başlayacak diyeBenm nst de böle cıktı ama bebek hareketi dedi ebe ben anlamadım 2 3 tane böle dağ cıktı 100e yaklaşık ama nstde hiç bebek hareketi hissetmedim bile cok da agrım var ama sancı yok diyorlar
Harçlık olayını ilk kez duyuyorum ben artık kaldı mi böyle şeylerBenim babam da ne bilsin anam çoğumuzu evde doğurmuş
Kp zaten cebinde akrep var
O da iyiymiş yol parası hesaplamakAyy bizimkiler direk kaçıyo para verilecek yer oldumu ikiside aynı belki doguma bile gelmicekler yol parası vermemek için
doğru aslında normal doğumda ebe çekiyo sıkıntıyı doğuma girmeden onu görmek lazim..valla ben kendimi bildim bileli bahşiş hayatımızın her alanında var malesef bana hiç bahşiş veren yok amaHarçlık olayını ilk kez duyuyorum ben artık kaldı mi böyle şeylerbir de yazık ebeler uğraşacak en çok neden illa bebek getirdi diye bebek hemşiresine verelim
böyle bir rutin varsa sen bunu da çift hazırlahastane herşeyi Çifter alıyor bunu da çift olarak bekleyebilir
Bizde de tam tersi kv daha bonkör ama bize değil biz ona daha çok bonkörüzYani tecrübe etmeyle ilgisi var denk gelmemiş.öyle bir durum ne bilsin adamcagız..benimde kaynana.olsaydı hayatta vermezdi eminimkayınpeder bonkör adamdı şimdi hakkıni yemiim rahmetlinin o da severdi yedirmeyi içirmeyi vermeyi..
Dimi iki bebek iki kişi getirir şimdiHarçlık olayını ilk kez duyuyorum ben artık kaldı mi böyle şeylerbir de yazık ebeler uğraşacak en çok neden illa bebek getirdi diye bebek hemşiresine verelim
böyle bir rutin varsa sen bunu da çift hazırlahastane herşeyi Çifter alıyor bunu da çift olarak bekleyebilir
Allah Allah bana çok ilginç geldi. Hiç bu şekilde bahşiş alacakları aklıma gelmezdi. Ben öğretmenim öğrenciyken bile özel ders vs verirken parayı elden verdiklerinde çekinir utanırdım. Demek ki bu işteki rajon bu.Bebeği giydirip odaya getiren hemşire sen vermesende bekliyor zaten..bu işin raconu yani anlıycağın merak etme.alıyolarne kadar vericeginde senin gönlüne kalmış bahşiş gibi düşün atıyorum 50 tl ortalama yada 100
Canım ben de doktora anlattım durumu ılık bir duş al sonra tekrar haberleşelim dedi duştan sonra baya rahatladım ara ara kasılıyor yine ama düzenliliği gitti en azından ben de tekrar yazmadım doktora yalancı kasılmalarımız sanırım bunlarSu an aynı durumdayız ya nst de sancı yok diyorlar ama benm aşırı kasılma var arada Bi sancı giriyor sanki ayırt edemiyorum bende hareket ettikçe daha cok artıyor agrılar
Neden korkuyorsun cnm normal dogum olması sıkıntımı senn içinBenim de var ağrım belime doğru.Valla korkuyorum doğum başlayacak diye
Valla bende az önce dusa girdim rahatladım ama dustan önce iç çamasırımda garip birşey vardı normalde hep akıntım vardı en basından beri son zamanlarda kıvamı artmıstı bus eger içinde hafif kahve tonları vardı şaşırdım bide böle iyice jöle gibi tuhaf bsydiCanım ben de doktora anlattım durumu ılık bir duş al sonra tekrar haberleşelim dedi duştan sonra baya rahatladım ara ara kasılıyor yine ama düzenliliği gitti en azından ben de tekrar yazmadım doktora yalancı kasılmalarımız sanırım bunlar
Nişan jöle kıvamında oluyor 40'ı geçeceğim diyip duruyordun bir baktın bu günlerde geldi bebişValla bende az önce dusa girdim rahatladım ama dustan önce iç çamasırımda garip birşey vardı normalde hep akıntım vardı en basından beri son zamanlarda kıvamı artmıstı bus eger içinde hafif kahve tonları vardı şaşırdım bide böle iyice jöle gibi tuhaf bsydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?