2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kesinlikle normal yapıcam diye düşünmüceksin o an hersey belli oluyor değişiyor kac saat sancı çekip sezeryana girenler var oluruna bırakmak düşünmemek lazım allah karar vermiştir zaten..neden erken geldi senin canım kac kilo doğdu küveze girmedi dedi allah uzun ömür versin sağlıkla büyüsün ins

Cuma nstye girdiğimde hep 60 cıktı dr sancın var ama fazla yok dedi bizim için 100 ve üstü ve düzenli olması dedi kızımda 160dı suyum geldiginde

MaşAllah size böyle doğum hikayelerini okuyunca çok mutlu oluyorum ya hayırlı olsun canım Allah hayırlı evlat etsin
Ben de eşini haklı buldum canım, küçücük bebek kalabalık yerde olmasa daha iyi hele çalışanların olduğu evde. Keşke ailenden biri yanına gelseydi siz gideceğinize herkes kendi evinde rahat eder hele de hamileyken. Benim doğum için anlaştığım hastane merkezde görümcem de orda oturuyo. Eşim bu gece dedi ki bikaç gün önce gidip orda kalalım hastaneye rahat gideriz kesilikle hayır dedim. Ben rahat etmiyorum hiç bi yerde
Hayırlı olsun güzel anniş emziriyosun he ne kadan da güzel ya

Yıllık izin kullanamaz mı canım babalık izninden sonra peki? Biliyo musun bence ailenin sana ve bebeğe ne kadar iyi baktığını görünce kendiliğinden bırakacak bak görürsün şimdi öyle demesine bakma, hiç merak etme

Benim babam da ne bilsin anam çoğumuzu evde doğurmuş
Kp zaten cebinde akrep var
Yani tecrübe etmeyle ilgisi var denk gelmemiş.öyle bir durum ne bilsin adamcagız..benimde kaynana.olsaydı hayatta vermezdi eminim kayınpeder bonkör adamdı şimdi hakkıni yemiim rahmetlinin o da severdi yedirmeyi içirmeyi vermeyi..

Ayy bizimkiler direk kaçıyo para verilecek yer oldumu ikiside aynı belki doguma bile gelmicekler yol parası vermemek için

Benm nst de böle cıktı ama bebek hareketi dedi ebe ben anlamadım 2 3 tane böle dağ cıktı 100e yaklaşık ama nstde hiç bebek hareketi hissetmedim bile cok da agrım var ama sancı yok diyorlar
Benim de var ağrım belime doğru.Valla korkuyorum doğum başlayacak diye

Benim babam da ne bilsin anam çoğumuzu evde doğurmuş
Kp zaten cebinde akrep var
Harçlık olayını ilk kez duyuyorum ben artık kaldı mi böyle şeyler bir de yazık ebeler uğraşacak en çok neden illa bebek getirdi diye bebek hemşiresine verelim
böyle bir rutin varsa sen bunu da çift hazırla hastane herşeyi Çifter alıyor bunu da çift olarak bekleyebilir

doğru aslında normal doğumda ebe çekiyo sıkıntıyı doğuma girmeden onu görmek lazim..valla ben kendimi bildim bileli bahşiş hayatımızın her alanında var malesef bana hiç bahşiş veren yok ama

Bizde de tam tersi kv daha bonkör ama bize değil biz ona daha çok bonkörüz
Allahtan eşim bu konuda anasına çekmiş babasına çekseydi napardık bilmiyorum

Dimi iki bebek iki kişi getirir şimdi
Babaları düşünsün acaba babayı odaya alırlarmı

Allah Allah bana çok ilginç geldi. Hiç bu şekilde bahşiş alacakları aklıma gelmezdi. Ben öğretmenim öğrenciyken bile özel ders vs verirken parayı elden verdiklerinde çekinir utanırdım. Demek ki bu işteki rajon bu.

Su an aynı durumdayız ya nst de sancı yok diyorlar ama benm aşırı kasılma var arada Bi sancı giriyor sanki ayırt edemiyorum bende hareket ettikçe daha cok artıyor agrılar
Canım ben de doktora anlattım durumu ılık bir duş al sonra tekrar haberleşelim dedi duştan sonra baya rahatladım ara ara kasılıyor yine ama düzenliliği gitti en azından ben de tekrar yazmadım doktora yalancı kasılmalarımız sanırım bunlar

Valla bende az önce dusa girdim rahatladım ama dustan önce iç çamasırımda garip birşey vardı normalde hep akıntım vardı en basından beri son zamanlarda kıvamı artmıstı bus eger içinde hafif kahve tonları vardı şaşırdım bide böle iyice jöle gibi tuhaf bsydi

Nişan jöle kıvamında oluyor 40'ı geçeceğim diyip duruyordun bir baktın bu günlerde geldi bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…