2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ya bu kasılmayla sancıyı nasıl ayırt edebiliriz karnımda düzenli düzenli kasılmalar oluyor ama sancım falan yok bebek sürekli hareketli sanki kafasıyla zorluyor gibi nasıl anlayacağız ya
Suan naslsin ?

Biz oğlumda kimseye bişey vermedik
Hiç bilmiyorduk eşim heyecandan ne yaptığını bilmiyordu ben desen kendimde değildim
Benim eşim koridorda gördüğüne dağıtmış ben odaya gelene kadar.ebeler, hasta bakıcılar, asansörü çağıran hizmetlilere kadar kim gözünaydın dediyse artık demekannemler söylemişti bana da bi doğum parası da orda gitmişti

Nişan jöle kıvamında oluyor 40'ı geçeceğim diyip duruyordun bir baktın bu günlerde geldi bebiş
Ay valla bilmiyorum hiç dogmayacakmıa gibi geliyo bana ama su an 20 dk Bi sancı gelip gidiyo ya hayrlısı kendmi cok dinliyorum bence bide öksürük geldi geri bgn ben hala hastalıgıda tam atlatamadım karısıyo birbirine

Ay gülmekten gözümden yaş geldi
Benimki de bilmiyordu yoksa seninkini aratmazdı

Nişanı tarif ediyorsun sanki canım ama bu nişan pek bişey ifade etmiyor tabi. Ben benim nişan geldikten 2 hafta sonra doğurmuştum oda suni sancıyla ne diye direttiysem normalde normal diye

Sen dogum yaparken haber etsene bizde gelelim

Bunlar sinyaller sanırım canım dur bakalım gidişat tan anlarız herhalde hayırlısı olsun ben de bugn baya heyecan yaptım aha dedim geliyor bu kız daha da erken bekler inşallah dedim ama tabi nasıl olması gerekiyorsa öyle olcak

Canim icinde kahvemsi leke gibi birsey varsa nisan olabilir hatta bence buyuk ihtimal nisandir

Nişanı tarif ediyorsun sanki canım ama bu nişan pek bişey ifade etmiyor tabi. Ben benim nişan geldikten 2 hafta sonra doğurmuştum oda suni sancıyla ne diye direttiysem normalde normal diye
Aynen nişan dan sonra hemen dogum olmuyor biliyorum ama agrı kasılma su an pek iyi sayılmam aslında yatarken bile girdi normalde yatınca gecerdi iyi olurdum bu sefer yatarkende girdi ara ara senn Kacıncı haftada gelmişti nişan normal diye direttim derken pişman mı oldun

Ben telaş yapmıyorum gelsin artık 39 bitti

Kızlar benim bebek tekrar makat gelişe mi döndü acaba bacaklarımı kapatıp arabaya bile inip binemiyodum şimdi o geçti baya rahat inip biniyorum , ayakkabı giymeye eğilemiyodum o da geçti baskı falan yok artık bebek de hareketli baya yani çok şükür. Ben daha da baskı olur derken rahatlama geldi hareket kısıtım azaldı aynısı olan var mı? Cuma kontrol var bakalım dr a sorucam bi

40.haftada böyle koyu renk ve kıvamlıydı ama başka hiç bir doğum belirtisi olmadığı için 42. Haftaya kadar iki günde bir kontrollü bekledik. Sezaryeni denemediğim için pişman oldum demiyeyim de 24 saat çok uzun sürdü açılma suni sancıyla..

Ooo sennkide baya nazlı cıkmıs 40.haftada nişan gelsin 42de suni sancıyla bile zor dogur maşallah kaç kilo dogdu oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…