2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Teşekkür ederim canım kesinlikle haklısın bu gun eşime de açtım konuyu o da benimle hem fikir yine :)

Süper o zaman. net olunca kimse karışamıyor çekiniyor, kibarlığın faydasını kaba insanlar üzerinde hiç görmedim. Düşünceli insanlarla zaten bötle bi sıkıntı olmuyor. bitti gitti

Dönmesini hissetmiyormusun canım?
Geçen benim bebeklerden bir tanesinin dönmesini hissettim bugün doktora anlattım önce yok ikisinin başı aşağıda dedi sonra baktı ki aynı dediğim gibi biri dönmüş
Tabi benim biri baskı yapmıyorsa diğeri yapıyor değişen birşey yok

Sezaryende sonrası çok zor. Keşke herşey doğal akışında olsa ama canım çok tatlı o yüzden yusuf yusufum

Ooo sennkide baya nazlı cıkmıs 40.haftada nişan gelsin 42de suni sancıyla bile zor dogur maşallah kaç kilo dogdu oda
Sorma ya 3600 gramdı öle çok abartı kilolu değildi ama bazen herşeyi kabullenip biraz cesaretli olmak lazım sanırım. ben diğer doğumdan daha çok korkmuştum Vücudumda bir kesik iziyle çok duramam görürsem yarayı bayılır cinstenim alt tarafı görmüyorum en azından zaten en kısa sürede eskisinden daha sıkı topluyor kendini

Benm için farketmiyor ya doktor ne derse bu konuda kabul edicem gibi tabi ilk istediğim vajinal dogum ama olmazsa zorlamam da

Sürekli paldır küldür zaten karnımda anlam veremiyorum ki naptına,geçen gece bi partiledi içerde ama öyle net dönüş hissetmedim. ama bi önceki kafa aşağı dönüşünde arabadaydım çok net anlamıştım o dönüşü. Sence çevirdi mi yine kendini dersin? Sana da ikisinin hareketleri ayrı ayrı takip edebildiğin için ayrı bir maşallah tabii queen mom

Ben eşimle prova yapayım diyorum. Benimki çok panik bence önce doğurur
Panik olması rahat olmasından bence iyidir benimki kadar rahat adam görmedim resmen can güvenliğim yokkk geçen gün soruyorum gece çocuk uyurken doğum başlarsa nasıl yapıcaz konuşmamız lazım bunu plan yapalım dedim. Amaaaan hatun boşver git yat başlarsa bakarız çaresine diyor

Benm için farketmiyor ya doktor ne derse bu konuda kabul edicem gibi tabi ilk istediğim vajinal dogum ama olmazsa zorlamam da
Bencede hiÇ zorlama boşver hatta baktın doğum başlamıyor diğerini sen teklif et gitsin şahsen öyle düşünüyorum başlamasa kendiliğinden yoruldum sıkıldım zaten zorlamayın beni alın gitsin deme provaları yapıyorum kafamda

İşte ona bende gülerim
Ben ayırt edemediğimde gazımı çıkarıyorum geçiyorsa gaz geçmiyorsa sancı olduğunu anlıyorum..
Cıktıkca geliyor ki bide hareket ettikçe bebek daha cok oluyor normalde pek de hareket etmez de bgn Bi hareketli su an biraz daha iyiyim sanki

Ay 42ye kdr beklemek kafamda hiç yok zaten en fazla 41 diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…