Süper o zaman. net olunca kimse karışamıyor çekiniyor, kibarlığın faydasını kaba insanlar üzerinde hiç görmedim. Düşünceli insanlarla zaten bötle bi sıkıntı olmuyor. bitti gitti
Kızlar benim bebek tekrar makat gelişe mi döndü acaba bacaklarımı kapatıp arabaya bile inip binemiyodum şimdi o geçti baya rahat inip biniyorum , ayakkabı giymeye eğilemiyodum o da geçti baskı falan yok artık bebek de hareketli baya yani çok şükür. Ben daha da baskı olur derken rahatlama geldi hareket kısıtım azaldı aynısı olan var mı? Cuma kontrol var bakalım dr a sorucam bi
Dönmesini hissetmiyormusun canım?
Geçen benim bebeklerden bir tanesinin dönmesini hissettim bugün doktora anlattım önce yok ikisinin başı aşağıda dedi sonra baktı ki aynı dediğim gibi biri dönmüş
Tabi benim biri baskı yapmıyorsa diğeri yapıyor değişen birşey yok
Canimmm normal doğum yapan baba yigitse sezaryen yapane ne diycez bilemedim.. neyseee sen bence oluruna akışına bırak en hayırlısı neyse o olsun hakkında saglikla.kavusun gerisi mühim değil düşünme bunları şartlama kafanda yani o kolay bu zor diye
Sorma ya 3600 gramdı öle çok abartı kilolu değildi ama bazen herşeyi kabullenip biraz cesaretli olmak lazım sanırım. ben diğer doğumdan daha çok korkmuştum Vücudumda bir kesik iziyle çok duramam görürsem yarayı bayılır cinstenim alt tarafı görmüyorum en azından zaten en kısa sürede eskisinden daha sıkı topluyor kendini
Sorma ya 3600 gramdı öle çok abartı kilolu değildi ama bazen herşeyi kabullenip biraz cesaretli olmak lazım sanırım. ben diğer doğumdan daha çok korkmuştum Vücudumda bir kesik iziyle çok duramam görürsem yarayı bayılır cinstenim alt tarafı görmüyorum en azından zaten en kısa sürede eskisinden daha sıkı topluyor kendini
Dönmesini hissetmiyormusun canım?
Geçen benim bebeklerden bir tanesinin dönmesini hissettim bugün doktora anlattım önce yok ikisinin başı aşağıda dedi sonra baktı ki aynı dediğim gibi biri dönmüş
Tabi benim biri baskı yapmıyorsa diğeri yapıyor değişen birşey yok
Sürekli paldır küldür zaten karnımda anlam veremiyorum ki naptına,geçen gece bi partiledi içerde ama öyle net dönüş hissetmedim. ama bi önceki kafa aşağı dönüşünde arabadaydım çok net anlamıştım o dönüşü. Sence çevirdi mi yine kendini dersin? Sana da ikisinin hareketleri ayrı ayrı takip edebildiğin için ayrı bir maşallah tabii queen mom
Panik olması rahat olmasından bence iyidir benimki kadar rahat adam görmedim resmen can güvenliğim yokkk geçen gün soruyorum gece çocuk uyurken doğum başlarsa nasıl yapıcaz konuşmamız lazım bunu plan yapalım dedim. Amaaaan hatun boşver git yat başlarsa bakarız çaresine diyor
Bencede hiÇ zorlama boşver hatta baktın doğum başlamıyor diğerini sen teklif et gitsin şahsen öyle düşünüyorum başlamasa kendiliğinden yoruldum sıkıldım zaten zorlamayın beni alın gitsin deme provaları yapıyorum kafamda
Bencede hiÇ zorlama boşver hatta baktın doğum başlamıyor diğerini sen teklif et gitsin şahsen öyle düşünüyorum başlamasa kendiliğinden yoruldum sıkıldım zaten zorlamayın beni alın gitsin deme provaları yapıyorum kafamda