2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Suni sancı çeken annelerin klasik cümlesi bu herhalde (kendi sancını bekle)
Ben de kimseyi etkilemek istemiyorum ama sıfır açılma ve sancı ile suni sancı ile doğumu önermiyorum ben yaptım o hatayı hepsi bilmemekten kaynaklı şimdiki aklım olsa ya beklerdim yada direk sezeryan olurdum

Aynen öyle benimde kendimce çok deli tecrübelerim ve tavsiyelerim varda işte etkilemekten çekiniyorum 41.haftaya gelmişim tık yok suni sancıyla saatler geçirmişim hala tık yok doktor sezeryana alalım diyor ben hala yok normal doğurucam diyorum hakkaten büyük şapşikmişim.

Canım senin arada sancıların oluyor ona rağmen doğuramayacak gibi hissediyorum diyorsun ben ne yapayım hiç sancım ağrım akıntım hiç bir şey yok o zaman ben hiç hamile bile değilim

Yok dedi sertleşmede var mı sende arada geliyor bana hala karnım sertleşiyor belim ağrıyor
Sertleşme hep var zTen bgn aşağıya aşırı baskı hissediyorum bel ağrım da yoktu ama hafif hafif var su an yatarken hissetmiyorum da kalkınca pek iyi değilim halbuki gündüz cok iyiydim temizlik yaptım Bi sürü ama ksam başladı hersey

Şimdi hamilelik uygulamasında okudum doğumdan önce enerjik olunuyormuş uygulamalarda kasılma sayr falan var ordan dakika tutsana

Sayfalar ne hizli ilerliyor yetişemiyorum. Simdiden ne cok doğum olmus herkes saglikla büyütsün yavrularini inşallah. Ekim anneleri ekim bitmeden kavuşacak sanirim herkes yavrusuna calistigim icin cok takip edemiyorum geceleri bakıyorum ama yorum yazamadan siziyorum bi arada bende kizimi suni sanciyla dogurmustum acilmam oldugu icin baya hizli oldu dogum ama tabiki agrisida fena. Agriyi cekerken beni sezeryana alin demiştim dayanamayip. Birde kizim kolik oldu suni sancininda.etkisi var diye düşünüyorum.

Ben 32 de rapor aldığımda 37 de de bizden almanız lazım demişlerdi. Gittiğimde de gerek yok dediler bende anlamadım

Şimdi hamilelik uygulamasında okudum doğumdan önce enerjik olunuyormuş uygulamalarda kasılma sayr falan var ordan dakika tutsana
İndirdim cnm bende takip ediyorum 4 kere kasılma geldi ama kısa süreli aktif faz da değilsiniz diyor henüz

Kızlar size bişey sormak istiyorum. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu merak ediyorum.ozellikle en az bir çocuğu olanlar için.oncelikle Ben eşimi kesinlikle çok seviyorum lakin ilk çocuğum dogdugu zaman eşim ile arama hissedilir bir mesafe girdi bu belki 1-2 yıl sürdü şimdi kızım 5 yaşına geliyor çoktan eski halime döndüm ama korkuyorum şimdi ikinci cocuktan sonra da aynı şeyleri yaşar mıyım diye. Bu bana mahsus birşey miydi bunu yaşayan oldu mu acaba

canim calisabiliyormusjn bu halinle vallahi helal olsun

Bu mesafe senden kaynaklı mıydı peki

canim calisabiliyormusjn bu halinle vallahi helal olsun
Bende çalsyrm evden dünde işyerine gittim hala yerime birini bulamadıkları için dedim devletten rapor parası alcam ama sizdede ayrıca mesai ücreti alcam hala evden uzaktan bağlanıp bordro yapıyorum ödemeler evraklar VS

hayir canm bizde oyleydik hatta simdiden oyleyiz Esim karnimdan dolayi bana sarilip uyuyamiyor yada normal bi aktivite yapamiyorz bnde uzuluyorm soguk davraniyor diye halbuki o bebege ve sana bisey olmasin diye diyo bilemiyirum buda bi donem sanirim

ayy kiyamam ya cok zor bn normal ev isini yapamiyorm Allah yardimcnz olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…