Sağolasın özel sektör işte resti cekemşyorsun şartları da iyi kaybetmek istemediğimden bide içim elvermiyor maaşlar yatıcak ben yapmasam millet maaş bekleyecek hala birini bulmamalarına uyuz oluyorum neyse diyorum yapıyorum doğum oldugu an beni unutun basınızın caresinr bakın dedim artık
Suni sancı çeken annelerin klasik cümlesi bu herhalde (kendi sancını bekle)
Ben de kimseyi etkilemek istemiyorum ama sıfır açılma ve sancı ile suni sancı ile doğumu önermiyorum ben yaptım o hatayı hepsi bilmemekten kaynaklı şimdiki aklım olsa ya beklerdim yada direk sezeryan olurdum
Bende öle düşünüyordum eger sıfır sancı acılma olursa direk suniyle dogum baslatma olmasın dicektim ama görünen o ki benm sancılar kendi başlayacak heralde sabahtan beri girip girip cıkıyor
Kızlar size bişey sormak istiyorum. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu merak ediyorum.ozellikle en az bir çocuğu olanlar için.oncelikle Ben eşimi kesinlikle çok seviyorum lakin ilk çocuğum dogdugu zaman eşim ile arama hissedilir bir mesafe girdi bu belki 1-2 yıl sürdü şimdi kızım 5 yaşına geliyor çoktan eski halime döndüm ama korkuyorum şimdi ikinci cocuktan sonra da aynı şeyleri yaşar mıyım diye. Bu bana mahsus birşey miydi bunu yaşayan oldu mu acaba
hayir canm bizde oyleydik hatta simdiden oyleyiz Esim karnimdan dolayi bana sarilip uyuyamiyor yada normal bi aktivite yapamiyorz bnde uzuluyorm soguk davraniyor diye halbuki o bebege ve sana bisey olmasin diye diyo bilemiyirum buda bi donem sanirim
Günaydın uykusuz tayfa yoklama var
Ben nefes alamadığımdan uyandım bugün
sizde durumlar nedir?
bu arada doğuranlara hayırlı olsun inşallah
Ekime kalan bi avuç kişi kaldık galiba
sizde durumlar nedir?
sizde durumlar nedir?
Gece gece kalktım dizi izliyorum bende..iki gündür çok baskı arttı benimde alt tarafta yürütmüyor resmem..doktorcumla inatlaştım ama inşallah ayın 10 unu görebilirim
Gece gece kalktım dizi izliyorum bende..iki gündür çok baskı arttı benimde alt tarafta yürütmüyor resmem..doktorcumla inatlaştım ama inşallah ayın 10 unu görebilirim
Kesinlikle normal yapıcam diye düşünmüceksin o an hersey belli oluyor değişiyor kac saat sancı çekip sezeryana girenler var oluruna bırakmak düşünmemek lazım allah karar vermiştir zaten..neden erken geldi senin canım kac kilo doğdu küveze girmedi dedi allah uzun ömür versin sağlıkla büyüsün ins
Tansiyon ve gebelik zehirlenmesi yüzünden acilen sezeryana alındım canım 25inde. 2 buçuk kilo 48 santim doğdu şükür küvöze girmedi iyi toparlandı Amiin darısı sizlere inşallah.