2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ayy kiyamam ya cok zor bn normal ev isini yapamiyorm Allah yardimcnz olsun cnm
Sağolasın özel sektör işte resti cekemşyorsun şartları da iyi kaybetmek istemediğimden bide içim elvermiyor maaşlar yatıcak ben yapmasam millet maaş bekleyecek hala birini bulmamalarına uyuz oluyorum neyse diyorum yapıyorum doğum oldugu an beni unutun basınızın caresinr bakın dedim artık

Bende öle düşünüyordum eger sıfır sancı acılma olursa direk suniyle dogum baslatma olmasın dicektim ama görünen o ki benm sancılar kendi başlayacak heralde sabahtan beri girip girip cıkıyor

Bu hamilelikte bile hissediliyor...Şimdi bile ben sanki eskisi gibi değilmişiz gibi hissediyorum
hayir canm bizde oyleydik hatta simdiden oyleyiz Esim karnimdan dolayi bana sarilip uyuyamiyor yada normal bi aktivite yapamiyorz bnde uzuluyorm soguk davraniyor diye halbuki o bebege ve sana bisey olmasin diye diyo bilemiyirum buda bi donem sanirim
Demin eşim sırtımdan kokladı ne güzel kokuyorsun ama farklı kokuyorsun anne gibi kokuyorsun deditehlike çanları çalıyor

Günaydın uykusuz tayfa yoklama var
Ben nefes alamadığımdan uyandım bugün
sizde durumlar nedir?
bu arada doğuranlara hayırlı olsun inşallah
Ekime kalan bi avuç kişi kaldık galiba
Ben de uyuyamadım kasıklarım ağrıyor ve kız kıpırdadıkça lavaboya gitmek zorunda kalıyorum

Günaydın uykusuz tayfa yoklama var
Ben nefes alamadığımdan uyandım bugün
sizde durumlar nedir?
bu arada doğuranlara hayırlı olsun inşallah
Ekime kalan bi avuç kişi kaldık galiba
Ben de bi tane diziye takıldım izleyim dedim sabah nasıl kalkacaksam bakalım

Gece gece kalktım dizi izliyorum bende..iki gündür çok baskı arttı benimde alt tarafta yürütmüyor resmem..doktorcumla inatlaştım ama inşallah ayın 10 unu görebilirim
Ben de aynı durumdayım tıpa tıppppp ben bence ayın 10 unu göremem gibi geliyor

Diyorum vallailk bölümü yeni izledim çok gündem olunca mrk ettim ama çok beğendim yarın da ikiyi izlerim artık çok uzun sürüyor
hahaah iyiydi bu.. şuan 3. bölümü izliyorum bende acayip takıldım valla hem sinirlerim bozuluyor izlerken hemde izlemeden alıkoyamıyorum kendimi

hahaah iyiydi bu.. şuan 3. bölümü izliyorum bende acayip takıldım valla hem sinirlerim bozuluyor izlerken hemde izlemeden alıkoyamıyorum kendimi
Ben de sadece başına bakacaktım güya ama sardırdım fena 2.20 sürdü ilk bölüm devamı yarın geceye ama benim oğlan sabah tepemde zıplar anne uyan diye

Tansiyon ve gebelik zehirlenmesi yüzünden acilen sezeryana alındım canım 25inde. 2 buçuk kilo 48 santim doğdu şükür küvöze girmedi iyi toparlandı Amiin darısı sizlere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…