2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Günaydın uykusuz tayfa yoklama var
Ben nefes alamadığımdan uyandım bugün
sizde durumlar nedir?
bu arada doğuranlara hayırlı olsun inşallah
Ekime kalan bi avuç kişi kaldık galiba
Yarım saatte bir tuvalete kalkıyorum Eylül ayınının önemli bir kısmı da ağustosta Yaptı sanırım arada 40 haftayı geçirenler de bizde sürekli doğurmak istiyorum diyen sabahları doğurmadım diye bilgilendirme yapanlar kimler olacak acaba Geçen yılın ekim annelerine bakmıştım geçenlerde orada da çoğu doğum eylüldü biz de sezeryan oranı da yüksek olunca Hatta ikinci ve üzeri gebelik sayınızda fazla Ekimin ilk iki haftası eylüle kaydı kasımlarda ekime kayar artık

Kız senin açılman yok muydu gittin mi tekrar doktora
3 cm açıklık var ama başka bişey yok oda ne ara oldu hiç anlamadım bugün 9 da randevum var çok heyecanlıyım açıklık artmış mi yoksa aynı mi kalmış çok merak ediyorum ama benim bu 1 hafta içinde yine hiç ağrım sancım olmadı o yüzden açıklığın ilerlediğini düşünmüyorum.

Canım kaç cm açıklıkla suni sancı aldın acaba

Canım sen doğum sonrası iznin bitince (bu arada sizinde mi 8 hafta izniniz var) işe dönecek misin ?

Günaydın dün sabah 07:45 te operasyona girdim, 08:07 de 2 kg 700 gr kızım dünyaya geldi iyi ki 14 gün erkene planlamışız çünkü her şekilde en geç bu sabah gelirmiş... sancılar 90 ile 100 arasındaydı ve çatımın çok dar olduğunu söyledi doktorum. spinal-epidüral kombin doğum yaptım. biz birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Tabii doğumun getirdiği yorucu ağrılar içinde bakalım zaman ne getirecek
bu arada doğum yapan bütün arkadaşlarıma hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlarıma da Rabbim yardım etsin acı, sızı yaşamadan en kolay şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin

Bende öle düşünüyordum eger sıfır sancı acılma olursa direk suniyle dogum baslatma olmasın dicektim ama görünen o ki benm sancılar kendi başlayacak heralde sabahtan beri girip girip cıkıyor
Ne durumdasın kuzum sancımı gaz mı şimdi belli etmiştir kendini

gunaydin kizlar dun cevap veremedim sizlere kusura bakmayin oluruna biraktim artik herkesi herkes streste zaten zaman ne gostericek bakalim ben bugun doguma gidiyorum kizlar birazdan cikicaz hastanede olucaz 12 1 arasida doguma alicaklarmis dualarinizi bekliyorum bende sizlere dua edicem kendimi iyi hisseder hissetmez yazicam sizlere sizlerde dua edersiniz cok mutlu olurum

Bebeğiniz hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kuzum

Anestezi şeklinden memnun kaldın mi. Allah hayırlı eylesin bu arada

Anestezi şeklinden memnun kaldın mi. Allah hayırlı eylesin bu arada
Teşekkür ederim Sadece spinal yaptırmayı tercih etmeliydim epidüral de sonda 1 gün sonra çekiliyor ve sürekli uyuşukluk hissi devam ediyor. Doğumla ilgili en zorlandığım konu bu oldu ne yazık ki

Cok gecmis olsun hayirli olsun bebegin ..şükürki sag salim kavuşmuşsunuz gözünaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…