2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benimde nst de sancı çıkmadı ama doktorum rahim uzunluğu kısalmış büyük sancın olmuştur dedi..
Gerçekten sürekli adet sancısı gibi sancım var..
Canim sen yine iyi dayandın ikizlerler az daha dayanırsın insallah bence son zamanlarda sürekli yat enazindan 37.haftayi gorursen

Canim sen yine iyi dayandın ikizlerler az daha dayanırsın insallah bence son zamanlarda sürekli yat enazindan 37.haftayi gorursen
Aynen canım yatmaya geçtim ben
Dün eşime de doktor (bu iki haftayı dinlenerek geçir dedi) dedim bir zahmet dedi
ben farketmeden baya bi zorluyormuşum kendimi normalde akşama kadar evde ne yapıyorsunuz diyen adam bile farketmiş sürekli bir işle meşgul olduğumu

Ayy bizimkiler direk kaçıyo para verilecek yer oldumu ikiside aynı belki doguma bile gelmicekler yol parası vermemek için
O kadarda degildir herhalde yol parasini hesaplıyorlarsa bebege bisey alırız diye onuda hesaplarlar ayy cok itici hic sevmiyorum böyle insanlari

Bende az önce kendi kendime bir gün daha atlattık dedim
Bende bendeee ..her gün takvime bakip sayiyorum sükur bir gün daha gecti dogurmadan günune kadar diye..ama iki gündür çok umutsuzlanmaya başladim..birden değişti genel halim yürüyemiyorum bile yataktak ilk kalkınca hiç böyle değildim

günaydın herkese
Bu gece de doğuramadım R rnp06 canım sancın olmuş dün şimdi nasılsın ?
Günaydın cnm valla gece boyu sancı cektim yarım saatte bir 1 saatte bir dogum için yeterli değil dedi sabah ebemize sorduk ama su an suyum geldi

Cnm sancı o kesin su geldi smdi uyandım wc için klakyım dedm sancıyla uyandım tabi suyum geldi çamasırmıslandı komple yerler filanda oldu
Ay hadi gözün aydın ben hislerime güveniyorum sen yazdığın anda hissettim birde nişan+sancı olunca kesin doğum başlayacak dedim
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım

Benim durum da pek iyi değil bir tanesi çıkmak için her türlü yolu deniyor
İnşallah zamanında gelirler bekleyip göreceğiz
Normal doğum olsaydı kesin gelmek istemezlerdi bizim yaramazlar zezeryan ya ondan böyle yapıyorlar

Ay hadi gözün aydın ben hislerime güveniyorum sen yazdığın anda hissettim birde nişan+sancı olunca kesin doğum başlayacak dedim
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım
Kız zaten senn hislerin çarpı 2 su anda hahaha walla bende bu sefer bu kdr sancın olunca korktum da bizim ebe sabah yalancı sancı dır dedi bende geri uyudum napım sancıyla uyandım tabi ama su an öle 5 10 dkda Bi değil su geldi ama ona eminim

İnşallah açılma da vardır suyun geldi ise doğum başlayacak hastanedemisin?
Güzel haberlerini bekliyoruz

Yaa süper hadi hastanede misin şu an ? Bir de sancını tarif etsene
Yok daha gitmedim kahvaltı edip gidicem aceleye gerek hemen gelmez diyolar ya şiddetli regl agrısı yasadın mı bilmiyorum onun gibi bsy yada böle motoru bozarsında sancı girer ya onada benziyo yarım saatte bir giriyor 30 sn sürüyor sonra geciyor ama o karın agrısı hafif hafif devam ediyo su an yok mesela hiç bsy sadece baskı vsr aşağıya

İnşallah açılma da vardır suyun geldi ise doğum başlayacak hastanedemisin?
Güzel haberlerini bekliyoruz
Yok gitmedim cnm 1 saate giderim bakalım duruma göre dedi son dakikaya kdr yatış yapılmıyor 1 egeve ya ona göre ayarlanıyor bende öle kıvrancak Bi durumda değilim su gelince gel kontrol edelim dediler yoksa daha evde sancı cekmeue devam ederdim

3 gündür belim ara ara da kasıklarım ağrıyor ama sistematik bir şekilde değil ne zaman girmiş ne zaman çıkmış anlamıyorum mesela. Bugün kontrolüm var umarım bu sancıdır da doğururum artık ya
Sende çok oyalanma

Iyi cok şükür anladilarsa keyfini cikar canim 2 hafta calistir eşini

Ya bu öğlen dogumlarını hiç sevmiyorum aç aç nasıl bekletiyolar

Zaten bakiyorum sayfaya ekime kalan kac kişiyiz diye liste yapalim ekim annelerinden cıktı grup eylul oldu

Cnm sancı o kesin su geldi smdi uyandım wc için klakyım dedm sancıyla uyandım tabi suyum geldi çamasırmıslandı komple yerler filanda oldu
Ayyy inanmıyorum hadi doktora ozaman sakin ol haberdar et bizide

Canim ayni düşünüyoruz ve ayni durumdayiz enazindqn 38. Haftayı goreyim diye dua ediyorum ama sabah ayaklarimin üstüne basamiyorum islerimi yapamiyorum hayirlisi bakalim ne olacagiz

Aaa ben kendimi senle takip ediyordum günlerimiz yakın diye cok heyecanlandım hadi rabbim kolaylık versin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…