2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Masallah sendeki rahatliktan bende istiyorum insallah suyum gelince karnimi doyurup giderim bende allah kolaylik versin canim bir avazda dogur insallah

Allah yardımcın olsun sag salim kucagına al insallah ama su gelince gitmen gerekiyor beklemeden, yatış yaparlar artık sana.

3cm hissetmemişsin belki onuda hissetmemişsindir ne yaptın çıktın mı kontrolden

Cok güzel masallah masallah, Allah yardımcın olsun . şöyle acıklık olup da anlamayanlar cok sanslı normalde 5 cm için cok acı cekiyor insan

Maşallah sana valla çok dirayetlisin sen..en başından beri hiç olumsuz yükleme yapmadın kendine inşallah doğumunda cabucak kolayca bir avazda olsun..Allah yardımcin olsun canim kolaylık versin

Ya ben de kesin bugün yarın gelecek demiştim dün içimden suyunda gelmiş ohhh az kaldı kavuşmanıza güzelce duşunu al hazırlan inşallah açılman da güzeldir müsait olduğunda yazarsın ya o kadar mutlu oldum ki kendi doktorunla doğum da yapacaksın şükür hepsi geçti gitti artık odak noktan Mehmet Çınar akıllı bıdık bekledi burada tanımasak da birbirimizi ayrı bir bağ kuruyoruz allah bir avazda kurtarsın canım benim

Haberdar et bizi kontrol sonrası güzel haberlerle gel canım

Canim ayni düşünüyoruz ve ayni durumdayiz enazindqn 38. Haftayı goreyim diye dua ediyorum ama sabah ayaklarimin üstüne basamiyorum islerimi yapamiyorum hayirlisi bakalim ne olacagiz
Ya benim korkum simdi dogum sancısı falan başlaması mecburen sezaryen olcam çünkü istemem öyle bişi olsun işler karışabilir..sen her türlü akışına bırakıcaksın ..inşallah durur canim 38 i tamamlar en azindan ama olmasada biliuosun artik farketmez bu saatten sonra senin bebek zaten maşallahı var :)

Sanada kocaman.maşallah valla sancım yok diye diye kendi kendine haberin olmadan doğurucan nerdeyse Allah yardımcin olsun canim sanada kolaylıklar diliyorum bir avazda inşallah

Canım dualarımız seninle sen 3 cm i de farketmemiştin ya 5 i hissetmemen normal inşallah güzel bir doğum olur sancı gelir stres yapma da geri kaçmasın suni sancıdan dolayı serum takılıdır sanırım ama yatakta yatma sürekli ayaklı serum askılarıyla yürü yattıkça süreç yavaşlabilir hareket halinde ol güzel haberlerini bekliyoruz

Sancı baslasa da almazlar mı sezaryene niye işler karıssın?

Bnmde agrım başladı dr geldim kontrole nstye giricem sabahdan beri 5tane cıkolata yedim meyvesuyu içtim cocuk uyanmıyo kış uykusuna yattı heraldenstde kabusum heptam cıkıyorum nstden uyanıyor

Sancı baslasa da almazlar mı sezaryene niye işler karıssın?
Tabi ki mecbur zaten başka yolum yokta ..acil bi durum gelişebilir anestezi şeklim değişebilir genele donebilir ki asla ama asla istemem ..sancim yüzünden Allah korusun rahimde yırtilma olabilir bunlar hep ikinci sezaryen komplikasuonları ..tertemiz gitmek istiyorum sancim gelmeden o bakımdan dedim işler karışmasın inşallah

Arkadaşlar iki gündür kahvaltı sonrası rahatsızlanıyorım. Aşırı halsizlik, kalp çarpıntısı, nefes alamıyorum gibi, bayılacakmışım gibi bir his oluyor, gözlerimi açamıyorum. Uzanıyorum birkaç saat sonra geçiyor. Sonra genel olarak iyiyim. Tansiyonumu ölçüyorum normal. Nedendir bu?

Aslında bana tam tersi gibi geldi. İleri haftalarda makat geliş bebek anneyi çok rahatsız ediyormuş. Reflü ve nefes darlığı artıyormuş. Doğuma yakın bebek aşağı indikçe "hafifleme" oluyormuş, anne daha rahat hissediyormuş kendini. Bakalım doktor ne diyecek :)

Doğuranlara geçmiş olsun! Doğurmakta olanlara kolaylıklar diliyorum. İnşallah kısa sürede sağlıkla atlatırsınız.

Ekime kalanlardan biri de benim. Hiç ağrım, sızım yok. Dün karnımdan çıt sesini iki kez duydum. Hala belirtiler, deneyimler aşamasındayım yani Hastane çantamı da kapatmadım, yarısı hazır sadece. Bugün kontrolüm var. Bakalım oradan neler çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…