Yok daha gitmedim kahvaltı edip gidicem aceleye gerek hemen gelmez diyolar ya şiddetli regl agrısı yasadın mı bilmiyorum onun gibi bsy yada böle motoru bozarsında sancı girer ya onada benziyo yarım saatte bir giriyor 30 sn sürüyor sonra geciyor ama o karın agrısı hafif hafif devam ediyo su an yok mesela hiç bsy sadece baskı vsr aşağıya
Yok gitmedim cnm 1 saate giderim bakalım duruma göre dedi son dakikaya kdr yatış yapılmıyor 1 egeve ya ona göre ayarlanıyor bende öle kıvrancak Bi durumda değilim su gelince gel kontrol edelim dediler yoksa daha evde sancı cekmeue devam ederdim
Arkadaşlar dua edin çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Sabah 9 da muayenem vardı doktor bi baktı 5 cm açıklık var sen doğuruyorsun dedi hemen yatışımı yaptılar suni sancı verdiler şimdi bekliyorum ama yine sancım yok
3 cm açıklık var ama başka bişey yok oda ne ara oldu hiç anlamadım bugün 9 da randevum var çok heyecanlıyım açıklık artmış mi yoksa aynı mi kalmış çok merak ediyorum ama benim bu 1 hafta içinde yine hiç ağrım sancım olmadı o yüzden açıklığın ilerlediğini düşünmüyorum.
Arkadaşlar dua edin çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Sabah 9 da muayenem vardı doktor bi baktı 5 cm açıklık var sen doğuruyorsun dedi hemen yatışımı yaptılar suni sancı verdiler şimdi bekliyorum ama yine sancım yok
Yok gitmedim cnm 1 saate giderim bakalım duruma göre dedi son dakikaya kdr yatış yapılmıyor 1 egeve ya ona göre ayarlanıyor bende öle kıvrancak Bi durumda değilim su gelince gel kontrol edelim dediler yoksa daha evde sancı cekmeue devam ederdim
Maşallah sana valla çok dirayetlisin sen..en başından beri hiç olumsuz yükleme yapmadın kendine inşallah doğumunda cabucak kolayca bir avazda olsun..Allah yardımcin olsun canim kolaylık versin
Kız zaten senn hislerin çarpı 2 su anda hahaha walla bende bu sefer bu kdr sancın olunca korktum da bizim ebe sabah yalancı sancı dır dedi bende geri uyudum napım sancıyla uyandım tabi ama su an öle 5 10 dkda Bi değil su geldi ama ona eminim
Ya ben de kesin bugün yarın gelecek demiştim dün içimden suyunda gelmiş ohhh az kaldı kavuşmanıza güzelce duşunu al hazırlan inşallah açılman da güzeldir müsait olduğunda yazarsın ya o kadar mutlu oldum ki kendi doktorunla doğum da yapacaksın şükür hepsi geçti gitti artık odak noktan Mehmet Çınar akıllı bıdık bekledi burada tanımasak da birbirimizi ayrı bir bağ kuruyoruz allah bir avazda kurtarsın canım benim
3 gündür belim ara ara da kasıklarım ağrıyor ama sistematik bir şekilde değil ne zaman girmiş ne zaman çıkmış anlamıyorum mesela. Bugün kontrolüm var umarım bu sancıdır da doğururum artık ya
Sende çok oyalanma
Canim ayni düşünüyoruz ve ayni durumdayiz enazindqn 38. Haftayı goreyim diye dua ediyorum ama sabah ayaklarimin üstüne basamiyorum islerimi yapamiyorum hayirlisi bakalim ne olacagiz
Ya benim korkum simdi dogum sancısı falan başlaması mecburen sezaryen olcam çünkü istemem öyle bişi olsun işler karışabilir..sen her türlü akışına bırakıcaksın ..inşallah durur canim 38 i tamamlar en azindan ama olmasada biliuosun artik farketmez bu saatten sonra senin bebek zaten maşallahı var :)
Sanada kocaman.maşallah valla sancım yok diye diye kendi kendine haberin olmadan doğurucan nerdeyse Allah yardımcin olsun canim sanada kolaylıklar diliyorum bir avazda inşallah
Canım dualarımız seninle sen 3 cm i de farketmemiştin ya 5 i hissetmemen normal inşallah güzel bir doğum olur sancı gelir stres yapma da geri kaçmasın suni sancıdan dolayı serum takılıdır sanırım ama yatakta yatma sürekli ayaklı serum askılarıyla yürü yattıkça süreç yavaşlabilir hareket halinde ol güzel haberlerini bekliyoruz
Ya benim korkum simdi dogum sancısı falan başlaması mecburen sezaryen olcam çünkü istemem öyle bişi olsun işler karışabilir..sen her türlü akışına bırakıcaksın ..inşallah durur canim 38 i tamamlar en azindan ama olmasada biliuosun artik farketmez bu saatten sonra senin bebek zaten maşallahı var :)
Tabi ki mecbur zaten başka yolum yokta ..acil bi durum gelişebilir anestezi şeklim değişebilir genele donebilir ki asla ama asla istemem ..sancim yüzünden Allah korusun rahimde yırtilma olabilir bunlar hep ikinci sezaryen komplikasuonları ..tertemiz gitmek istiyorum sancim gelmeden o bakımdan dedim işler karışmasın inşallah
Arkadaşlar iki gündür kahvaltı sonrası rahatsızlanıyorım. Aşırı halsizlik, kalp çarpıntısı, nefes alamıyorum gibi, bayılacakmışım gibi bir his oluyor, gözlerimi açamıyorum. Uzanıyorum birkaç saat sonra geçiyor. Sonra genel olarak iyiyim. Tansiyonumu ölçüyorum normal. Nedendir bu?
Kızlar benim bebek tekrar makat gelişe mi döndü acaba bacaklarımı kapatıp arabaya bile inip binemiyodum şimdi o geçti baya rahat inip biniyorum , ayakkabı giymeye eğilemiyodum o da geçti baskı falan yok artık bebek de hareketli baya yani çok şükür. Ben daha da baskı olur derken rahatlama geldi hareket kısıtım azaldı aynısı olan var mı? Cuma kontrol var bakalım dr a sorucam bi
Aslında bana tam tersi gibi geldi. İleri haftalarda makat geliş bebek anneyi çok rahatsız ediyormuş. Reflü ve nefes darlığı artıyormuş. Doğuma yakın bebek aşağı indikçe "hafifleme" oluyormuş, anne daha rahat hissediyormuş kendini. Bakalım doktor ne diyecek :)
Doğuranlara geçmiş olsun! Doğurmakta olanlara kolaylıklar diliyorum. İnşallah kısa sürede sağlıkla atlatırsınız.
Ekime kalanlardan biri de benim. Hiç ağrım, sızım yok. Dün karnımdan çıt sesini iki kez duydum. Hala belirtiler, deneyimler aşamasındayım yani Hastane çantamı da kapatmadım, yarısı hazır sadece. Bugün kontrolüm var. Bakalım oradan neler çıkacak.