Acaba ne yonden sıkıntı oldu ben spinal ve epidural spinal arasında kararsız kaldım
Hadi hayrlısı olsun vajinal mı olacakCanim insallah cabucak iyi olacak bebisinHastaneden memnun kalmana sevindim ben de memorial'de yapacagim, yani yapiyim artik mumkunse
Canim simdilik oyle gorunuyo ama bakalim 40+3'e kadar bekliycekmis doktorum kendiliginden gelmesi icinHadi hayrlısı olsun vajinal mı olacak
Belden yaptılar canım ama doğumun en büyük hatasını oldubirşey soracağım epidurali nasıl verdiler belden mi damaryolundan mı? ben de ilkinde kombine sezeryan olmuştum. benimki damaryoluyla verildi ve ben hiç sorun yaşamadım. şimdi yine aynısını yapacak doktorum. sen öyle yazınca şaşırdım açıkcası
Hayır hiç konforlu gelmedi canım, istersen özelden yazayım sana burada ki yapacak olan arkadaşlarımız kaygılanmasınepidiral spinal ikisi bir arada neden.zor oldu ki sana normalde daha konforlu olması lazim kombin oldugu için
Spinal daha rahattı, kombin Doğumda bazı sıkıntılar yaşadım. Ama yazıp kaygılandırmak istemem. En doğrusunu anestezi hekiminle paylaştığında verdiğin karar olacaktırAcaba ne yonden sıkıntı oldu ben spinal ve epidural spinal arasında kararsız kaldım
Anestezi doktoru tamamen bana bıraktı canım ama kombini tavsiye ediyor heö kadın dogum hen anestezi doktoruSpinal daha rahattı, kombin Doğumda bazı sıkıntılar yaşadım. Ama yazıp kaygılandırmak istemem. En doğrusunu anestezi hekiminle paylaştığında verdiğin karar olacaktır
Bana da özelden yazarsan cok memnun olurumBelden yaptılar canım ama doğumun en büyük hatasını oldu
Hayır hiç konforlu gelmedi canım, istersen özelden yazayım sana burada ki yapacak olan arkadaşlarımız kaygılanmasın
benim damaryoluma bağlandığı için sanırım bir sıkıntı olmadıBelden yaptılar canım ama doğumun en büyük hatasını oldu
Hayır hiç konforlu gelmedi canım, istersen özelden yazayım sana burada ki yapacak olan arkadaşlarımız kaygılanmasın
Bu lavman konusunu ben de sordum doktorum aynı cevabı verdi ama rahat hissetmezsen kendini sana yaparız dediMerhabalar kızlar ben de kontrolden geldim ufaklık iyi ama ben şok doğum pozisyonunu almış rahim ağzı yumuşamışben 40 ı görürüz diyordum sanırım göremeyeceğim baskı falan hissetmiyorum ama ben o yüzden şaşırdım indiyse de dün gece indi diyorum sürekli şiddetli bel ağrım vardı saat 2-5 arası pilates topunda rahatlatmaya çalıştım o da benimle oynadı durdu dün inmiştir aşağıda hafif hareketler hissetmiştim
Çatı muayenesi oldum gayet rahattım herhangi ağrı acı olmadı lütfen rahat gidin sizde çatım normal doğuma uygunmuş 4 kg bile doğurur bu çatı sadece en öndeki çıkıntı biraz dar o da doğumda açılır bebek de hareketlerini güzel yaparsa kesiğe gerek kalmaz gerek kalırsa da küçük olur dediÇatı muayenesi doğumu öne çekmez pembe akıntın olabilir nişanda sümüksü yapı ayırt edersin dedi
3-4 gün daha beklesin lütfen ya pazar eğitim var ona da gireyimdün annem geldi ona anlattırdım kendi doğumumu normal Kontrole gittiğinde suyu gelmiş 1 saatte doğmuşum ben şok 1 saatte doğum mu olur dedim gerçi ben 2 numarayım ama ablam da uzun sürmemiş sadece sancıları olmamış Suni almış ablamın da ilk evreleri çok uzun sürmemişti inş benim de öyle olur
Anneanne geldi eğitim de geçsin öyle gelsin inş
bu arada benim derdim hep ishal olursam falandı ya daha önce yazmıştım lavman yapıyorsunuz değil mi dedim hayır dedimüdahalesiz olacak şekilde başlıyorum çok gerek olursa belki ama doğumlarımda yapmıyorum altına yapsan da sorun değil biz seviniyoruz bebek doğru yolda bebek geliyor bağırsaklara baskı yapıyor demekki diye ishal olursan en güzeli kendi kendine boşalır diyor ama tabi ben tatmin olmadım yapmayayım diye kasmam inşallah baktım kasıyorum isterim artık ne yapayım o kadar da doğal doğum olmayıversin
O ıkınma hissi ile bence hiç tuvalet düşünecek halde olmayacağızMerhabalar kızlar ben de kontrolden geldim ufaklık iyi ama ben şok doğum pozisyonunu almış rahim ağzı yumuşamışben 40 ı görürüz diyordum sanırım göremeyeceğim baskı falan hissetmiyorum ama ben o yüzden şaşırdım indiyse de dün gece indi diyorum sürekli şiddetli bel ağrım vardı saat 2-5 arası pilates topunda rahatlatmaya çalıştım o da benimle oynadı durdu dün inmiştir aşağıda hafif hareketler hissetmiştim
Çatı muayenesi oldum gayet rahattım herhangi ağrı acı olmadı lütfen rahat gidin sizde çatım normal doğuma uygunmuş 4 kg bile doğurur bu çatı sadece en öndeki çıkıntı biraz dar o da doğumda açılır bebek de hareketlerini güzel yaparsa kesiğe gerek kalmaz gerek kalırsa da küçük olur dediÇatı muayenesi doğumu öne çekmez pembe akıntın olabilir nişanda sümüksü yapı ayırt edersin dedi
3-4 gün daha beklesin lütfen ya pazar eğitim var ona da gireyimdün annem geldi ona anlattırdım kendi doğumumu normal Kontrole gittiğinde suyu gelmiş 1 saatte doğmuşum ben şok 1 saatte doğum mu olur dedim gerçi ben 2 numarayım ama ablam da uzun sürmemiş sadece sancıları olmamış Suni almış ablamın da ilk evreleri çok uzun sürmemişti inş benim de öyle olur
Anneanne geldi eğitim de geçsin öyle gelsin inş
bu arada benim derdim hep ishal olursam falandı ya daha önce yazmıştım lavman yapıyorsunuz değil mi dedim hayır dedimüdahalesiz olacak şekilde başlıyorum çok gerek olursa belki ama doğumlarımda yapmıyorum altına yapsan da sorun değil biz seviniyoruz bebek doğru yolda bebek geliyor bağırsaklara baskı yapıyor demekki diye ishal olursan en güzeli kendi kendine boşalır diyor ama tabi ben tatmin olmadım yapmayayım diye kasmam inşallah baktım kasıyorum isterim artık ne yapayım o kadar da doğal doğum olmayıversin
Yok canım evdeki testte tek çizgiydi 5. günde sonra 10. Gün-de hafif silik çıktı gittik doktora yeni oluşmuş dediKanda mi çıkmadı
tamam canim merak ettimBelden yaptılar canım ama doğumun en büyük hatasını oldu
Benim kanda negatif çıktı o yüzden umutlanmak istemiyorum ama hala beyaz akıntı var sadeceYok canım evdeki testte tek çizgiydi 5. günde sonra 10. Gün-de hafif silik çıktı gittik doktora yeni oluşmuş dedi
Evet canım aynen, bize öyle demişlerdi mesela oğlumun yoğun bakıma sevkinde, kendimiz özel ambulans ayarlamıştık o korku ve panik anında asla unutmam o ...likleriniMesela Baska yerde olsa bize siz götürün hastaneye derlerdi soncta devlet hastanesi ama hersryi kendileri ayarladı valla sağolsun lar
Geçecek inşallah canım..Ağrım var biraz, bebiş uyum sağlamaya çalışıyor canımtoparlanamadım daha tam
Neden başka hastaneye sevk ettiler?Evet canım aynen, bize öyle demişlerdi mesela oğlumun yoğun bakıma sevkinde, kendimiz özel ambulans ayarlamıştık o korku ve panik anında asla unutmam o ...liklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?