2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Neden başka hastaneye sevk ettiler?
Ben sırf bu sorunu yaşamayalım diye hastanemi değiştirdim özel üniversite hastanesine gidiyorum şu anda, ordan da başka yere göndermezler dimi?
Aslında ilk gün sıkıntı yoktu herşey güzeldi ertesi sabah çıkacaktık. Ama sabaha karşı solunumu sıkıntıya girmiş odadaydı bizimle. ben 1.5 gün suni sancinın etkisinde çok yorgun düşüp uyumuşum kuzenim sağolsun göz kırpmadı hemen fark etti alarma geçtik. O yüzden hep diyorum yanınızdaki refakatçi sevdiğinizden ziyade dirayetli gözü açık biri olsun diye. anne zaten kendinde olmayabiliyor hemşireler o sıra gelmemiş olabiliyor vs . Yok canım aklına getirme öyle olumsuzluklar hiç merak etme herşey yolunda gidecek ama bidaki kontrolünde bu detayı sorabilirsin bizm hiç aklımıza gelmemişti böyle şeyleri sormak. Tedbirli ama pozitif olalım her zaman

Geçmiş çok şükür
Yoğun bakım ünitesi yokmuydu hastanede yoksa yetersiz mi geldi onu merak ettim..

Bizim gittiğimiz hastane üni hastanesi yoğun bakım ünitesi her türlü komplikasyonlar için yeterli mi diye sordum yeterli denildi bana inşallah öyle bir durum yaşamayız ama olurda yaşasak başka hastaneye sevk edilmesi üzer beni..

Sen genel anestezi mi olacaksın buarada? Benim ilki epiduraldi sırtımdan vermişlerdi gerçi spinalle epidural farkını bilmiyorum hala benimki sırttandı ama.

Sen genel anestezi mi olacaksın buarada? Benim ilki epiduraldi sırtımdan vermişlerdi gerçi spinalle epidural farkını bilmiyorum hala benimki sırttandı ama.
Doktorum ikiz olduğu için genel önerdi ilk bebeği çıkarırken birşey olmaz da ikinci de çok sarsılırsın dedi..

Yoğun bakım ünitesi yoktu, dr gerek olacağını düşünmüyorum herşey yolunda çok sağlıklı görünüyor sorun olursa da hemen sevk yaparız demişti. Gördük yaptılar.. bizim ilk ebeveynlik hatamızdı gerçi onlara niye inndıysak. Şimdi ilk iş bebek yoğun bakımı olan hastane seçtik tabi ve teyzem hemşire refakatçi olarak dda onu seçtim ama bence herşey güzel gidecek tedbirlerimi aldığım için rahatım. Senin hastane zaten özel ünivh hast diyorsun hiç merak etme zaten. Bide canım benim onların canı sağ olacak olsun, ikinci sevk falan önemlli değil yeterki hayatımızda olsunlar çiçeklerimiz siz tüm tedbirleri aldınız zaten anne baba olarak yüreğin ferah olsun gerisi tevekkül

Amin canım benim ilk gittiğim hastanede de yoğun bakım ünitesi vardı, bir kere devlete gittim ordaki doktor beni kendime getirdi sen kesinlikle üni hastanelerden şaşma ikiz gebelik heran herşey olabilir dedi ve beni burdaki devlet üni hastanelerine gönderdi.. Ama ben devlette doğurmak istemedim eşimde istemiyor hem pandemi hemde odalarda çok kişi oluyor eşleri gelip gidiyor rahat edemem devlette..

Selam kızlar oku oku bitiremedim
Arada kaçırdığım doğum varsa hayırlı olsun.
taydin bugündü doğumun sağlıkla al kucağına inşaallah.
R rnp06 gözünaydın canım kavuşunca herşeyi unutacaksın inan sabır az kalmış.
Polyannaolmakisterdim nickinin hakkını verdin ne güzel olmuş doğumun bol sütlü günlerin olsun.
C Cikilop1 sakın vazgeçme eds yi araştır emzirme danışmanı sayfalarını oku gelecek inşaallah sütün.
Kitapkurdu20 ilk ekim bebesi senin olacak heralde sağlıkla al kucağına inşaallah.

Yav dime.öyle...napıyoruzz. evrene pozitiflerimizi yolluyoruz 2.leri daha kolay yapiyoruz dimi annesiii

Çok iyi yaptın bence, ben de üç saat yol gidicem doğum için valla beğendiğim hastane ve dr için benzer sebeplerden dolayı. İstediğim gibi anca bu mesafede bulabildim. Senin tarih belli miydi? Genel anestezi mantıklı ikiz bebek doğumu için bence de

Ya sizin sormanızdan ziyade onların bu bilgiyi vermesi lazım dolu yada şu-bu gibi sorunlar oluşursa bizim üniteler yeterli değil başka yere sevk edebiliriz diye söylemesi lazım. Sırf para almak için söylemiyor bazı ş... sizler. Benim bir önceki gebelikte devlet hastanesine acile gitmiştim erken doğum olurda burada yaparsanız size yoğun bakım iyi bir hastene ayarlayıp sizi sevk edeceğiz demişlerdi.. özel hastanelerin bu hassasiyete daha önem vermesi gerekiyor çuvalla para aldıkları için

Canım sen nasılsın bebiş nasıl

Maşallah bak yine unutmamış

İnşallah kuzum şuanda kaka problemi yaşıyoruz kakasını zor yapıyor

Bizde haberler fena değil.
Çok uykusuzum saat başı emziriyorum
40 dk emip 20 dk uyuyor.
O 20 dk da yalancı emzikle.
İlk verdiğimizde aldı yalancı emziği onun sayesinde her saat 20 dk uyuyabiliyorum.
Tabi geceleri
Sütümün dolmasına hiç fırsat vermiyor
Bakalım şu ilk günleri atlatalım biraz oturur
Hepinize kolay doğumlar diliyorum kızlar.

Doktorum 14 ekime verdi tarihi

Kuzum hangi mamayı kullanıyorsunuz? mamadan kaynaklanıyor olabilir araştırıp değiştirin benim oğlumda öyleydi en son hipp mama iyi geldi..
Aptamil yenidoğan için olanı kuzum kaka problemi başta vardı mamaya başlatınca geçmişti ama şimdi tekrar başladı yapamıyor çıvık çok az geliyor sonra duruyor

Ne güzel devlet hast imiş öyle. Gerçi ben doğuda yaşadığım için özel devlet arası çok fazla mekik dokuyorum, özeller daha uzak o yüzden devlete de gittiğim çok oluyor herhangi bir sebeple. Bazı şeylerin özel yada devlet olmasından ziyade doktor ve personel tutumuyla da çok alakalı olduğunu gördüm. Buda öyle bir tecrübeydi işte dediklerinde çok haklısın ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…