2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aptamil yenidoğan için olanı kuzum kaka problemi başta vardı mamaya başlatınca geçmişti ama şimdi tekrar başladı yapamıyor çıvık çok az geliyor sonra duruyor
Mamadan kaynaklanıyor kuzum anne sütü alan bebekler kabız olmuyor..
İnşallah çözüm bulursunuz bizde çok çektik kabızlıktan..
Gerçi doktorlar 7 güne kadar yapmaması normal diyorlardı ama onu gelde anneye sor bebeğin gece gündüz ıkınmasına bir tek anne şahit oluyor

Son düzenleme:
Ayyy senin bebiş aynı benim oğlan hiç yatmıyordu benim yaramaz Allah kolaylık versin canım..

Aptamil yenidoğan için olanı kuzum kaka problemi başta vardı mamaya başlatınca geçmişti ama şimdi tekrar başladı yapamıyor çıvık çok az geliyor sonra duruyor
Maflor ve ya biogaia damla sorsana canım bi çocuk dr una probiyotik damlalar bunlar ben oğluma kullanıyodum

Biogaia başlayın canım bir an önce, bebişin florasını sindirimini düzene sokuyor, 10 gün içinde hemen farkedersin. Biz oğlumda 6 ay kullandık çok rahat etmiştik.

Annelik serüvenleri başlamış bulunmakta hadi hapimize başarılar diliyorum

Dünyanın en zor tabi bide en güzel uğraşı bebek bakmak
özellikle ilk annelik deneyimini yaşayan annelere daha zor geliyordur şimdi, sakın kendinizi kötü hissetmeyin yetemiyorum demeyin, alışacaksınız bebek dünyaya uyum sağlamakta zorluk çekiyor anne karnını arıyor uyum sağladığında herşey geçecek

Biogaia başlayın canım bir an önce, bebişin florasını sindirimini düzene sokuyor, 10 gün içinde hemen farkedersin. Biz oğlumda 6 ay kullandık çok rahat etmiştik.
Sen nerelerdesin arada bir el sallayıp gidiyorsun.. Seninki normal mi sezeryanmı? doğum ne zaman? Biraz sorular ile geleyim
bütün gün yat yat sıkılıyorum zaten birde burda kimse olmayınca hepten sıkılıyorum

kizlar bnde az once lavaboya gittgimde bole akintimda mukus gibi bisey geldi sanirim nisandi oglumdada gelmisti ama daha buyuktu biraz kucuk parca gibiydi Baklam sancilarimi bekliyecem Bi an korkuyirm bi anda aman doguruyumda kurtuluyum diyorum

Sen nerelerdesin arada bir el sallayıp gidiyorsun.. Seninki normal mi sezeryanmı? doğum ne zaman? Biraz sorular ile geleyim
bütün gün yat yat sıkılıyorum zaten birde burda kimse olmayınca hepten sıkılıyorum
Burdayım tatlım takip etmeye çalışıyorum oğluş fırsat verdikçe çoğu zaman tam yazayım diyorum yada doğum yapan birini hayırlayayım diyorum hop oyun oynuyoruz yemek yapıyorum, sütü uykusu vs küçük olunca böyle mecbur, sen de bilirsin, iki buçuk yaşında daha sıkıldıkça yazabilirsin bana istediğin zaman sohbet ederiz

Benim ikinci sezaryen olacak inşallah bakalım 10 kasımdan sonra alır sanıyorum 12 13ü gibi. Tabi o zamana kalırsa bebiş beklerse

kizlar bnde az once lavaboya gittgimde bole akintimda mukus gibi bisey geldi sanirim nisandi oglumdada gelmisti ama daha buyuktu biraz kucuk parca gibiydi Baklam sancilarimi bekliyecem Bi an korkuyirm bi anda aman doguruyumda kurtuluyum diyorum
Hadi hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin bebiş

Ay evet küçük daha senin paşa o dönemlerde de ihtiyaçları bitmiyor canları sağolsun..
Benimki 6 olacak hala bebek gibi peşindeyim yemeğini bile ben veriyorum yoksa yemek yemeden durur bütün gün..
Senin doğuma da az kalmış sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

ya benin 2014aralıkta dış gebelik ameliyatım var. aynı sezeryan kesisi gibi. 2016 haziranda sezeryan oldum aynı yerden açtı doktor tek izim var. yani hiç zor geçmedi bu 3.olacak bakalım nasıl geçecek.

benim damaryoluma bağlandığı için sanırım bir sıkıntı olmadı
Olabilir canım inşallah bu doğumunda çok rahat geçer
hiç öyle düşünme canım bu seferde herşey çok güzel ve yolunda geçecek inşallah Benim tek hatam epidüral oldu yoksa gerçekten güzel bir hikaye paylaşacaktım kuzum şimdi senin güzel hikayeni dinleriz inşallah

Normal odada cekmiyormusun sancıyı bilmedigm için yanında kimse olmuyomubugunkü bayanda tekti
p

canm bnim dogum yaptogim hastanede uc ta e yatak vardi nsteye bagliydik Dogum yapilan yerde hemen yan odaydi Iste suyunu falan orda patlatip seni catal denilen yere aliyorlar orda ebe esliginde doguruyorsun

ya benin 2014aralıkta dış gebelik ameliyatım var. aynı sezeryan kesisi gibi. 2016 haziranda sezeryan oldum aynı yerden açtı doktor tek izim var. yani hiç zor geçmedi bu 3.olacak bakalım nasıl geçecek.
Ben en son eltimi görünce ufak bir şok yaşadım eltim hala anlatıyor beni gördüğünde o tepkini unutmuyorum diyor
Gerçi onun 4. Sezeryandı birde onun hamilelikleri zorlu geçiyor ondan zor geçmiş olabilir..

İnşallah canım
neyseki sen ve bebeğin iyisiniz ağrında tez zamanda geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…