2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Amin canım inşallah 40 gün kaldı bakalım düşününce çok az kaldı, hem korkuyor hem endişeleniyor insan. Senin hele 2 hafta bile yok değil mi nasıl hissediyorsun, herşeyin tamam mı valiz falan, tüm ihtiyaçların?

10 kasım mı seninki ben ekim sandım ne azı çok kalmış

bu biogaia gibi gaz damlalarını alıp hazır etsek mi acaba. kızımda ne zaman başlamıştık hatırlayamadım. gaz olunca nurse hurverys kullanmıştık metsille beraber. şimdi bu probiyotikten alayım diyorum

Benim ütü masası yerde arada iki parça ütüleyip sonra uzanıyorum çantaya girecekler hazır sadece valize dizeceğim şafak 13 bizimki

bu biogaia gibi gaz damlalarını alıp hazır etsek mi acaba. kızımda ne zaman başlamıştık hatırlayamadım. gaz olunca nurse hurverys kullanmıştık metsille beraber. şimdi bu probiyotikten alayım diyorum
Belki ihtiyacın olmaz canım lazım olursa eczneden alınabilir birde pahalı biogaia boşuna almış olursun..

Doktorum 14 ekime verdi tarihi
Kız onu 15 yapsanıza..ben dogum tarihim 21 diye cektigim sıkıntıyı anlatamam 38 senedir oglumuda 10 degil 8 inde dogurdum diye kac senedir.icimde kaldı..buda bana yamuk yaparsa timarhaneye kapatıcam kendimi direkt..cokmu manyakça yaaa.. hadi biri bana ohaa manyak.karıya bak desin de rahatlimmm nolur

bnde zinco kullanmistm

Niye öyle düşünüyorsun
Hakikaten ilginç geldi bana
Benim oğlumunkide 8 bunada doktor ayın 14'ü gibi güzel olsunlar dedi bende hadi olsun dedim

Hiç sorma kuzum taş gibi kesiliyor yavrumun karnı ovalıyorum yatırıyorum gögsüme biraz rahatlıyor ama ne fayda zeytinyağı deniyorduk annemde kalırken iyi geliyordu yapıyordu sonra bırakmıştık artık kendi yapa biliyor diye şimdi yine aynı

Oyyy kıyamam sen zeytin yağı veya bebek yağı hangisi varsa onunla karnına masaj yap, temiz bir havluyu ütüleyip karnına koy arada iyi gelir, kızların söylediği damlalardan da dene ben biogaia yı mamasına koyuyordum oda iyi geliyordu, birde dediğim gibi mamasını değiştirmeyi de dene aptamil bizde de kabızlık yapmıştı inşallah geçecek..

Nasıl bir sıkıntı kız anlayamadım sayıları ortalama - yuvarlama gibi bir takıntı mı seninkisi yoksa

Bize verdiği metsil diye bi damla kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…