2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Nasıl bir sıkıntı kız anlayamadım sayıları ortalama - yuvarlama gibi bir takıntı mı seninkisi yoksa
Ya ne bilim işte manyakça bişi ortalama rakamlara takmıyorumda ondalığa cok yakın yerde kalan rakamlara alerjim var resmen 9 19 21 31 8 18 gibi.. yani dümdüz olsun işte tertemiz kılçıksız ne gerek var 21 e demi 20 varken falan gibi

Naptın ki kadına unutamamış merak.ettim
Ablası yanındaydı ablası ile konuştum aaaa abla napmışlar kadına öldürmüşler ama gömmemişler dedim meğer eltim baygın ama duyuyor
Mutive edeceğime kadını gömdüm resmen
Birde devlet hastanesi odada ben diyim 6 sen de 7 kişi var bu kadın burdan nasıl sağ çıkacak dedim

Helva da yapıp götürseydin kadına buyur taze yaptım deseydin

Ayy sesli güldüm alemsin hiç yabancı gelmedi ama ben de ne potlar kırarım akıllara zarar

Helva da yapıp götürseydin kadına buyur taze yaptım deseydin
Bir o eksikti sanırım ama dediğim de çıkmış gece yürütürken ufak bir kalp krizi geçirmiş
onun için onu her gördüğümde sakın ha çocuk yapmayı aklından bile geçirme en son seni görünce piskolojim bozuldu bu sefer devlet hastanesi bile almaz seni diyorum
Deli tüplerini de bağlatmadı spiral takılı her adet gecikmesinde ömründen ömür gidiyor..

Neyse şimdi anladım kadının seni niye unutamadığını boşuna dimemişler elti eltiye dost olmaz kurt derisinden post olmaz.diye dua etsinde bi daha hamile kalmasın ameliyattan cikarda senin yanindan korkudan sağ çikamaz gibi geldi bana

bide hamile kalıyor benide refakatçi olarak istiyor yanına vay benim halime

Şaka bir yana ciddi kadın ölümden döndü herhalde hamile kalsa doktorlar aldırmasını ister 4 sezeryan olmuş hepsi de böyle zorlu geçmiş helal olsun ona iyi toparlandı

öyle bi hata yapmaz heralde

Gerçekten de bağlatması lazımmış tüplerini niye öyle bir hata yapmışki..gerci benim doktorum 6.sezaryenini yaptığım hastam var demişti şok olmuştum

öyle bi hata yapmaz heralde

Gerçekten de bağlatması lazımmış tüplerini niye öyle bir hata yapmışki..gerci benim doktorum 6.sezaryenini yaptığım hastam var demişti şok olmuştum
Hey maşallah 6 sezeryan merak ettim şimdi bu cesur hatunu

Hey maşallah 6 sezeryan merak ettim şimdi bu cesur hatunu
Suriyeli tabi ki ya da arap ülkelerinden gelen hastalarmış onlarda doğum için çok tercih ediyolarmış türkiyedeki doktorlari daha tecrubeli olduklari için ve çok sayıda sezaryen olduklarından..benim doktorumun da çok hastası var yurt disindan..gecenlerde haberlere cikti hatta bursada dogum yaptirdi dördüzlere yurtdışından benim doktoruma tedavi olup doğuma gelmişler

kizlar dogumdan sonra ne gibi korunma yontemleri kullanicaksimz bnim iikinci dogumum olucak onceden esim korunuyordu ve bu sanirim dogru bi korunma yontemi degil.Spiral takmak istiyorum Takan arkadaslar nasil ypiliyor ve koriyor mu Cunku uzun bir sure cocuk istemiyorz Zatn spiral taksam bil eesiminde korunmasini isterim.

M mertur canim yazmadin merak ettim valla seni
Şimdi eski mesajlara baktim ay nasil duygulandim mide bulantilari aşermeler cinsiyet tahminleri ne güzel zamanlarmiş ya acaba bundan sonra bitane daha mi yapsam
Şaka yapıyorum de
Benim ilk hamileliğim ama ikinciyi düşünmüyorum. Diyorum ikinciyi nasıl yapıyorlar. Senin 4 geliyo, 5.’den bahsediyosun.

M mertur canim yazmadin merak ettim valla seni
Şimdi eski mesajlara baktim ay nasil duygulandim mide bulantilari aşermeler cinsiyet tahminleri ne güzel zamanlarmiş ya acaba bundan sonra bitane daha mi yapsam
Aklıma eşimin dün anneme söylediği şu cümlecik geldi Yaş 30 da 1 numara geliyor 33 2 numara 36 3 numara dedi ben şok kimden yapacaksın bu kadar çocuğu demişim
Sallamıyorum valla adamı su an bekara Kadın boşamak kolaymış çocuksuza çocuk yapmak da kolay geliyor tabi Göreceğim ben onu bir hafta uykusuz kalınca birini doğurdum da 3 diyor adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…