2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
@mertur canim yazmadin merak ettim valla seni
Şimdi eski mesajlara baktim ay nasil duygulandim mide bulantilari aşermeler cinsiyet tahminleri ne güzel zamanlarmiş ya acaba bundan sonra bitane daha mi yapsam
Bu arada cinsiyet tahmininde ne güzel koşuyorduk sana usg resimleriyle

Benim eşimde bu sabah yine yaparız falan filan diyordu yok artık dedim niye olmadın diyor bide
9 ay hem ben hem siz perişan ailecek oluyoruz, biz razıyız demezmi benim donmuş embriyoların ikisini de istemesin bu sonra

Benim eşimde bu sabah yine yaparız falan filan diyordu yok artık dedim niye olmadın diyor bide
9 ay hem ben hem siz perişan ailecek oluyoruz, biz razıyız demezmi benim donmuş embriyoların ikisini de istemesin bu sonra
Benimkide bugun kontrolde diyor 3 tane daha hehehe dedim cok beklersin hele daha bu cikmadi adam plan yapmişsali corona testi perşembe saat 8 bucukta burda ol dedi ay hecan basti temizlik daha bitmedi bir kaç güne biter inşallah

Benimkide bugun kontrolde diyor 3 tane daha hehehe dedim cok beklersin hele daha bu cikmadi adam plan yapmişsali corona testi perşembe saat 8 bucukta burda ol dedi ay hecan basti temizlik daha bitmedi bir kaç güne biter inşallah
Avucunu yalarsın deseydin ya 1 değil 2 değil 3 tane daha
Ay 1 hafta kalmış sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Benimde eşim ve ailesi yaparım diye umut ediyorlar ama yemezler Allah paşalarımı bana bağışlasın yeter

Belden yaptılar canım ama doğumun en büyük hatasını oldu

Hayır hiç konforlu gelmedi canım, istersen özelden yazayım sana burada ki yapacak olan arkadaşlarımız kaygılanmasın
Canım sıkıntını ben de öğrenebilir miyim? Ben de ilk doğumda epidural sezaryen oldum ve bebek çıktıktan sonra acı hissetmeye başladım kendimi çok kastım. Omuzlarım aşırı tutuldu. Günlerce nefes alamayacak kadar omuz ağrısı yaşadım. Sürekli ağrı kesici kas gevşetici iğnelerle durdum. Bunda da epidural mi spinal mi diye düşünüyorum. Spinalle doğum yapan arkadaşlarım çok memnunlar. Sanırım spinal ya da kombine yaptıracaktım. Sizdeki sorunu da öğrenmek isterim paylaşırsanız sevinirim

papaty
Taydin'i merak ettim bende..Nasıl geçti acaba doğumu..
taydin ın doğumu bence yarındı, çünkü 1 ekim evlilik yıldönümümüz o zaman istedik ama eşimin duruşma yoğunluğu var 2 ekim olacak dedi sanki ben öyle hatırlıyorum. Çünkü İstanbul’da duruşmalar salı ve perşembe günleri olur genelde

Ben de nickini tam hatırlayamadım, Afyonlu hemşerim vardı papatya ile ilgili nicki vardı, dün sezaryen doğum yapacaktı, o hiç yazmadı nasıl acaba merak ediyorum

Iyi masallah büyümüş canim bebisin haftaya kadar 3 u gecer allahin izniyle o da gayet iyi bir kilo hadi hayirlisi artik

Doğum yapanlar hastanede özellikle şunlar çok gerekti diyebileceğiniz şeyler var mı acaba, belki bizim aklımıza gelmeyen ama yararlanacağımız şeyler olabilir

Bende 2 si diye hatırlıyorum ama Suveyda öyle deyince yanlış hatırlıyorum heralde dedim..

Bende burun tıkanıklığı hep vardı.Acaba göbekteki çizginin koyulaşması bir doğum belirtisi mi

Merhaba herkese :) dün test yaptım pozitif çıktı. Kan verdim çıkmasını bekliyorum galiba bende Ekim annesiyim

bende ilk mesajımı alıntılanayım. Bu başlığa ilk gelenlerden biriyim :)
umarım Bugün yazdıklarım da doğumdan önceki son Mesajlar olur

İyi akşamlar ekim annişleri herkese hayırlı doğumlar diliyorum simdiden bende buralarda gezinip sizi izliyorum sessizce
Aklıma birşey takıldı sezeryan olcaklara korona testi yapılıyor tamamda normal dogumda test olmuyordur sanırım ani birşey çünkü dmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…