2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet normal doğumlarda yapılmıyor :)

Evet canım planlı doğumlarda kovid testi yapılıyor vajinal doğum aniden geliştiği için yapmaya fırsat olmuyor..

bu biogaia gibi gaz damlalarını alıp hazır etsek mi acaba. kızımda ne zaman başlamıştık hatırlayamadım. gaz olunca nurse hurverys kullanmıştık metsille beraber. şimdi bu probiyotikten alayım diyorum
Canım medicana da corona testi yapmadılar bana ziyaretci içinde kabul etmiyoruz babaya belki dogum katı izin verir oraya baglı dediler haberin olsun

Aynen oyle valla hayaller hayatlarevet ya 1 hafta kaldi hayirlisi ile ben amelyati gectim corona testinden korkuyorum tv de görüyorum millet ne hallere giriyorpaşalarini buyut sağlikla sanki bakmasi kolaymiş gibi diyorlar yap gicik oluyorum şu insanlara ya sizene kardeşim ister 10 tane yaparim ister 1 tane kendileri bakiyor sanki ay halam aramiş beni bugun diyor aaa bu sezeryan mi sen otekilerinide sezeryan yapcaksin o zaman vah vah cok şey soylemek isterdim ama bu yeter sağlikla gelsin dedim

Ay ne insanlar var ya
Benim abimin 3 kızı bir oğlu vardı herkes bir tane daha erkek yap kendine diye baskı kurup duruyordu bunlardan biri de benim kv yengem istemiyordu spiral ile hamile kaldı Allah bağışlasın bir kızımız daha oldu o boş laf yapanların hepsi sustu

bu pazartesi değil birdahaki pazartesi banada korona testi yapılacak benim birde burnum ameliyatlı bir seneyi geçti hala tam olarak iyileşmediğini hissediyorum kara kara o günü düşünüyorum

kızlar ben çantam için hazırlıklarımı listeledim. Herkes için farklıbgereksğnimler olabilir. Benim ikinci doğumum ilkindeki tecrübelerime göre hazırladım. Aklıma gelen birşey olursa ekleyeceğim.

HASTANE ÇANTASI
Bebek için
2 alt üst tam takım
2 tulum
4 alttan çıtçıtlı iç zıbın
2 penye battaniye
1 pazen battaniye
1 müslin battaniye
5 adet ağız bezi
10 adet bez
1 adet alt açma örtüsü
1 paket ıslak mendil
Emzik
Biberon
Mama
Anne için
2 gecelik
1 pijama takımı
Polar sabahlık
1 adet emzirme sütyeni
1 adet emzirme atleti
1 adet çorap
5 adet depend hasta bezi
Lohusa tacı
Terlik
Göğüs pedi
Göğüs kremi
Yastık kılıfı
Diş fırçası
Diş macunu
Bakım malzemeleri
Toka
İlaveler
Havlu peçete
Nescafe
Minik su ısıtıcı cezve
Bitter çikolata
Kuruyemiş
Şarj aleti
Kapı süsü
Balon
Çikolata

Kuzum bebek için çorap koydun mu ben koymadım acaba koysammı diye düşünüyorum
Birde cezven hangi marka bende alıcam bazı yorumlarda plastik falan kokuyor diyorlar sen memnunsan bende ondan alayım..

Ay o baskı yok mu bide şoyle diyorlar aa sen yapmiyorsun olmuyor dime yaşinda gençmiş onlar 10 tane yapiyor diye insani da kendileri gibi saniyorlar okutmuyorlar doğru duzgun bakmiyorlar e tabi bende yaparim oyle 10 taneallah yardimcin olsun teyzem 3 kere yapti kendini sıkma dedi sıkarsan acir dedi hafif sizladi ben sıkmadim dedi bide ben taktim belden uyuşmaya ya tam mi verseler belden mi karar veremedim

Birde cezven hangi marka bende alıcam bazı yorumlarda plastik falan kokuyor diyorlar sen memnunsan bende ondan alayım..
ameliyathaneye vereceğim alt üst takım patiksiz ona çorap koydum bir tane de ilave koydum bak onu da yazayım

valla evde sinbonun cezvesi var onu götürcem. kahvesinde bir koku almadım bu zamana kadar.

ayaklar bedenden ayrılıyor ama inan o süreç öyle bir geçiyorki onu düşünmüyorsun. iğneyi ben hiç hissetmedim

Doktorun hangisini önerdi? Benim doktorum ikiz diye genel anesteziyi önerdi sende doktorun ile konuş en doğru kararı birlikte verirsiniz..
Bende duydum kendini sıkmazsan acımaz diyorlar ben sakinim normalde, ama söz konusu burun olunca korkuyorum

Bence koy corapli altlar surekli bebeğin ayağindan kayiyor ben ustune giydiriyorum cikmiyor

ameliyathaneye vereceğim alt üst takım patiksiz ona çorap koydum bir tane de ilave koydum bak onu da yazayım

valla evde sinbonun cezvesi var onu götürcem. kahvesinde bir koku almadım bu zamana kadar.
Hangi modeli atarmısın canım..
Bende çorap az almışım Allahım ikiz ya al al bitmiyor yarın birkaçtane daha alayım

Cnm gecen hafta gorumcem spinal ile dogum yapti.Ikinci cocugu ,ilki 10 yil once genel ile olmus ,kesinlikle spinal cok rahat diyor.Cok az agrisi olmus.
Bana da doktor spinal onerdi

Cnm gecen hafta gorumcem spinal ile dogum yapti.Ikinci cocugu ,ilki 10 yil once genel ile olmus ,kesinlikle spinal cok rahat diyor.Cok az agrisi olmus.
Bana da doktor spinal onerdi
Yaa acaba bende mi spinal istesem doktor direk genel yazdırdı kağıda ilk bebeği çıkarınca değilde ikincisinde çok sarsılırsın dedi
anestezi doktoruna da bir danışayım bakalım o ne diyecek..

Yaa acaba bende mi spinal istesem doktor direk genel yazdırdı kağıda ilk bebeği çıkarınca değilde ikincisinde çok sarsılırsın dedi
anestezi doktoruna da bir danışayım bakalım o ne diyecek..
Valla ben de iki doktor vardi ikisi de spinal dedi.Hatta doktorlarin diger ikiz dogumlarina bakiyorum hep anneler uyanik .
Genel daha agir oluyor,insan kendine zor geliyor ,bas agrisi falan daha cok oluyor .Bence iyice arastir cnm ona gore karar ver

Aslında ameliyatlarda da hastaneden hastaneye fark var ben oğlumda genel oldum rahat geçti beni iyi gören çoğu akrabam orda 2. Doğumlarını yaptılar kesinlikle hastane çok önemli diyorlar..
Mesela ben başka bir hastanede laparoskopi ameliyatı oldum o sezeryandan daha zordu düşünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…