2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Valla ben de iki doktor vardi ikisi de spinal dedi.Hatta doktorlarin diger ikiz dogumlarina bakiyorum hep anneler uyanik .
Genel daha agir oluyor,insan kendine zor geliyor ,bas agrisi falan daha cok oluyor .Bence iyice arastir cnm ona gore karar ver
Bende hiç olmadı baş ağrısı tek ağrım sezeryan yerinin ağrısıydı..

Merhaba, hastanelere ziyaretci almiyorlar biliyosunuz ya da benim dogum yapacagim hastanede alinmiyor oyle diyeyim..Buna ragmen kapi susu, cikolata falan götürmeyi düşünüyormusunuzben hic suslerini goturup hastane ortamına sokmayayim evde asarim diye dusunuyorum ama emin de olamadim

Ben götürmeyeceğim zaten kimse göremiyecek hiç gerek yok götürmeye..

Canım, Titreme ve kasılma epidüral de oluyor. Şu an benimde omzum tutuk ama diğer kısmı mutlaka anestezi hekiminle konuş en doğru kararı ver benim ki gibi olmaz inşallah

boş kalmasın diye götüreceğim ben. ama yaptırdığım süsü değil. ucuz birşey aldım onu asacağım. çikolata ve hediyelik de alacağım yanıma ama az.doktorum gelir hemşirelere ebelere veririm. bizim hastane ziyaretçi alıyormuş ama kısa süreli ve kalabalık olmayacak şekilde. ben yine de kimseye alıyor demedim. gelen olmayacaktır desemde. sadece kvalideler annemler olur. kimse yemese de biz yeriz

Maşallah seninki cok hizli evde heralde kireş ortami olcak diye duşunuyor adam kendine güveniyor demekki ne diyim bari ara versin benim en kucugu 4 bucuk yaşinda ginede ne yapcam diyom

Bizim hastane yapıyormuş normal doğumda

Bende goturmuycem kimse gelmiycek zaten

Kuzum zaten eve de misafir alamıycaz. En azından hastane fotileri için şart bence. Fotileri çekinecekseniz tabi. Birde abartmadan yapmak lazım. Millet düğün gibi para harcıyor ya
Ben yapıcam ama öyle aşırı bi para harcamayı düşünmüyorum, balon koyucam. Bir kaçda masa üstüne ıvr zıvır tamam

yassimin beğenilerin burda kendin yoksun
Nasıl oldun canım geçtimi kaşıntı?
Ya şuna bağladım. Şu sıra evde temizlik var e ben de anneme kıyamıyorum ara ara durduğum yerde bişeyler yapıyorum ve sağ elimi kullanıyorum genelde . Baktım parmak aralarım falan kimyasaldan tahriş olmuş sağ elimde daha çok olmuş haliyle, onun kaşıntısı. Yarın zaten kontrol var bakalım. Bi de annem zorla pijama giydiriyo bana. O da kaşındırıyo beni
Yanlız senin maşallah bu hafızana hayranım. Ayrıca bi de oğlun var. Bacım sen bu kadar şeye tekrar maşallah nasıl yetişiyon

Iğneyi amcamin eşide dedi hiç hissetmedim diye acaba fisfisla uyuşturuyorlar mi
epidural öncesi yine uyuşturuluyor minik bir iğneyle ama
Yaa acaba bende mi spinal istesem doktor direk genel yazdırdı kağıda ilk bebeği çıkarınca değilde ikincisinde çok sarsılırsın dedi
anestezi doktoruna da bir danışayım bakalım o ne diyecek..
Ben birşey demek istemedim kafanı karıştırmayalım diye ama madem acaba diyorsun bir kere daha düşün geneli ..en güzeli lokal
valla bende kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum kendime süsleyemiycem hiç odayı çünkü kimse gelmiycek..bide eve gelip onları dezenfekte etmeyle uğraşamıycam hiç..zaten aldiğımız herşeyi kırklıyoz bunlar da eksik kalsın evde temiz temiz kullanırım evde süslerim süslüceksemde
Canım, Titreme ve kasılma epidüral de oluyor. Şu an benimde omzum tutuk ama diğer kısmı mutlaka anestezi hekiminle konuş en doğru kararı ver benim ki gibi olmaz inşallah
canım titreme kasılma her operasyon sonrası olabilicek bir komplikasyon..epiduralden olduğuna nasıl eminsin..bende hiç öyle şeyler olmamıştı şaşırdım..

Yane buyuk iğneden önce o bolgeye kücük iğne yapiyorlar uyuşsun diye iyimişbizimki bekler mi bilmem bazen o kadar sancim oluyorki aha diyom dogurcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…