2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

hayri sun canm sezeryani kendin mi sectn yoksa normal dogum yapamiyormusn

Ben de cok abartılı olanlari gereksiz buluyorum kuzum..ben ta haziran ayi gibi instagram da biriyle anlastim, cikolata, kapi susu, yastik, isimli tulum-ba
ttaniye, tac, terlik yaptirdim hepsi uyumlu ve guzel oldu..bir de masa icin örtüler, lohusa serbet takimi almistim..simdi alip görürsem yuk mu edecez bos yere diye kararsizim, hastane fotografci da kabul etmiyor, esim foto cekmeyi hic sevmez cekse de beni berbat ceker, 2 kisi gitcez cikcaz..bilemedim valla o kadar emek de bosa gitmis gibi olacak..evde masa hazirlayip geceligimi giyip resim cekeriz diye dusunmuyor degilimbiraz da balondu süs tü alirim ne bileyim...

Arkadaslar yarin şu meşhur çatı muayenem var bana şans dileyinBir de planli sezeryan olanlar bence 10.10.2020 tarihini kaçırmayın eger mumkun ise..Insallah benim bebisim de o tarihte gelir hayirlisiyla cok guzel bi tarih bence 10 uncu ayin 10 uncu günü (feridun duzagac in şarkısında da geciyor)

Ben o tarihe aldım canım. İnşallah bi aksilik olmazsa 10 Ekim’de sezaryen olucam. Bu arada ben hiç çatı muayenesi olmadım. İnşallah senin kolay geçer. ☺

Kolay gele bacım daha bitmedi mi temizlik?
Yok ya ne hafızası geçen okurken aklımda kalmış suveydanın eline su dökemem

Ben en iyisi doktorcuğum ile bir daha konuşayım bu konuyu

10.10.20 tarihini isteyenlerin çoğu ekime varmadan doğurdu
Bir tek livaneli1608 Venuseva kaldı galiba bakalım onlarınki denk gelecekmi

40 dk uzun bir süre max 20 dk bir memeyi emmeli memeyi emzik gibi kullanmaya başlar
En önemlisi memede süt dolmaz ve yağlı süte ulaşmaz bebek
Bebeğe yarayan yağlı süttür
İlk başta süt şekerli süttür kısa emzirmelerde de çok şekerli süt alırsa bebek gaz problemi çok olur
İlk günler mama takviyeli gidip sonraları mamayı bırakabilirsin

ya benin 2014aralıkta dış gebelik ameliyatım var. aynı sezeryan kesisi gibi. 2016 haziranda sezeryan oldum aynı yerden açtı doktor tek izim var. yani hiç zor geçmedi bu 3.olacak bakalım nasıl geçecek.

2016 haziran doğumlumu yavrun
Benimde oğlum 2016 haziran doğumlu aynı topiktemiyidik o zaman da

Kaç gündür oku oku bitirip cevap yazamadım. Bugün dahi kosturmacam vardı. Doğum yarın sabah 8.30-9.30 arası olacak benim, evden çıkıp hastaneye gitmemize saatler kaldı. Merak ve heyecan dorukta. En nihayetinde genel anesteziye karar verildi. Covid testimiz negatif çıktı. Bavul hazır, biz de hazırız sanırım Hepinizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin. Yarın güzel haberlerle buluşmak dileğiyle. Belki birkaç saat uyurum diye yatiyorum şimdi

10.10.20 tarihini isteyenlerin çoğu ekime varmadan doğurdu
Bir tek livaneli1608 Venuseva kaldı galiba bakalım onlarınki denk gelecekmi
Ben umudumu kaybetmeye başladım iki gündür..resmen yürüyemiyorum iki büklüm oldum alttan öyle bir baskı varki anlatamam..çocuk sanki çıktı çıkacak dışarı..sancılanıyorum ara ara..ne kadar tutabilirim daha içerde bilemiyorum yarin kontrolüm var bakalım herşey yolundamı nst falan sancı çıkar ters bi durum olursa diretmiycem hiç

Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin inşallah hayırli haberlerle gel bizi fazla merakta bırakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…